loop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 EU hesabımla alman veya ispanyol realmlere girebildiğime göre herhalde Rus serverlarında da oynayabilirim değilmi? Peki dil paketi mi yüklemek gerekiyor? Malum realm list de seçemiyoruz bile. Hiç oynayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 стига бе 4овек... napacaksın orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 girme abi virüs kaparsın asg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Valla authenticator um olmasad zaten gözüm yemez o kadar rusun içine dalmak :) Ama rusça öğreniyorum, faydası olur belkim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 WoWdan gelecek rusça :P Kandırma kenni genç adam hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 kız yok rus wowda da kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Peki bu faideli yorumlar haricinde, soruma cevapa verebilecek biri varmı ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 za4em tibja eta nade?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mne nada igrat igru pa ruski. Peki dil paketi nerde vardır. Battle.net de öyle bir şey görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 30 saniyelik google search le buldum. http://www.wow-europe.com/en/info/faq/wowrussian.html Europen acc Rus realm de oynayabilir diyor. Ama sanirim Rus serveri sectin mi bir daha Europe a gecemiyorsun. Tam okumadim goz gezdirdim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Evet rus servera gidebiliyorsun. Ama one way migration. Ama yeni bir karakter açılarak oynanabilir. ELP (european language pack) yukleyerek normal clientimizle oynayabiliyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar