loop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 EU hesabımla alman veya ispanyol realmlere girebildiğime göre herhalde Rus serverlarında da oynayabilirim değilmi? Peki dil paketi mi yüklemek gerekiyor? Malum realm list de seçemiyoruz bile. Hiç oynayan var mı ?
loop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Valla authenticator um olmasad zaten gözüm yemez o kadar rusun içine dalmak :) Ama rusça öğreniyorum, faydası olur belkim !
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 WoWdan gelecek rusça :P Kandırma kenni genç adam hehe
loop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Peki bu faideli yorumlar haricinde, soruma cevapa verebilecek biri varmı ? :)
loop Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mne nada igrat igru pa ruski. Peki dil paketi nerde vardır. Battle.net de öyle bir şey görmedim hiç.
hunty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 30 saniyelik google search le buldum. http://www.wow-europe.com/en/info/faq/wowrussian.html Europen acc Rus realm de oynayabilir diyor. Ama sanirim Rus serveri sectin mi bir daha Europe a gecemiyorsun. Tam okumadim goz gezdirdim sadece.
loop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Evet rus servera gidebiliyorsun. Ama one way migration. Ama yeni bir karakter açılarak oynanabilir. ELP (european language pack) yukleyerek normal clientimizle oynayabiliyormuşuz.
Öne çıkan mesajlar