Arekreas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Arkadaslar karincilar kisin neden sicakliktan dolay yavas yuruyorlar.Yazin kisa oranla daha hizlilar acaba bunun nedeni nedir sizce??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Kan dolaşımı diyecektim ama karıncaların kanı olmadığı aklıma geldi :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 daha az enerji tuketmek icin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Valla bu sorunun cevab1 ben1m icin herseyden onemli nette aradim bulamadim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 nedir bu, biyoloji tezi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bir canlinin vucudunda cok degisik kimyasal reaksiyonlar vardir. kimyasal reaksiyonlar icinde bildigin uzere optimum verim saglayan dereceler . demek ki kisin karincalarin vucudunda gerceklesen reaksiyonlar icin yeterli isi saglanamiyor onlarda yavas hareket ederek daha az enerji harciyorlar . demek ki soguk karincalarin enerji elde etmek icin gerceklestirdikleri reaksiyonlari etkiliyor . tabii bu tamamen benim varsayimim . karincalarin sogukta daha yavas hareket ettiklerini bile duymamistim daha once ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Günes ısısından olabilir..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Kışın açıkta üşümemek için acele ile evlerine koşuyorlar o yüzden. Yazın ise oooohh günün keyfini çıkarayım diye ağır ağır yürüyorlar. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arekreas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Espri olsun diye yazmadim sadece ogrenmek istedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 böcekler oksijeni kan yoluyla almaz. Onlarda trake boruları vardır ve oksijen bu borulardan gaz halinde taşınır (memelilerde kırmız kan hücreleri taşır). Hava sıcak olduğu zaman gazın difüzyon yada dağılma hızı artacağı için vücut içinde çok rahat ve hızlı dolaşarak hücrelere hızlı yayılır. Fakat kışın bu gazın trakelerde dağılması soğuk hava yüzünden yavaşlayadığı için hücrelerinede yavaş dağılır ve böcekte yavaş hareket etmek ve fazla oksijen harcanmasını engellemek zorundadır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Ekim 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Ekim 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Absolut, 02 Ekim 2004 17:30 tarihinde demiş ki: Kışın açıkta üşümemek için acele ile evlerine koşuyorlar o yüzden. Yazın ise oooohh günün keyfini çıkarayım diye ağır ağır yürüyorlar. :) Abso, karıncalar kışın yavaş, yazın hızlı yürüyorlarmış. :) Yanlış anlamışsın.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 O zmaan soğuktan donuyorlardır o yuzden yavaşlamışlardır. Yazında kıpır kıpırdır içleri hızlı yürürler. Hey dostum uyuma donarsın. ııhıııhhh beni bırakın siz gidinnnnnnn pıttth (ölme sesi)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: W3r3wolf, 02 Ekim 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Kan dolaşımı diyecektim ama karıncaların kanı olmadığı aklıma geldi :) :D[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Sıcak kanlı hayvanlar olmadıkları için soğukta metabolizmaları yavaşlar, yani kimyasal tepkimeler yavaşlar.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bizede sicak ulkelerde daha fazla oksijen nufus ettiginden trakeler daha genis, solunum daha hizli, vede bocekler daha agresif die biliyoduk[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 tabi bu öss, nekadar doğrudur bilinmez :p ama bizim dershanede ki bir bioloji profesörüde doğrulamıştı. Genellikle çok abuk bir kolpa olursa söylerdi..[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Absolut, 02 Ekim 2004 17:38 tarihinde demiş ki: O zmaan soğuktan donuyorlardır o yuzden yavaşlamışlardır. Yazında kıpır kıpırdır içleri hızlı yürürler. Hey dostum uyuma donarsın. ııhıııhhh beni bırakın siz gidinnnnnnn pıttth (ölme sesi) :D Belki kışın gördüğün karıncalarla yazın gördüğün karıncalar aynı tür değildir? 1001 tür karınca var yani.[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 02 Ekim 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Qui, 02 Ekim 2004 18:15 tarihinde demiş ki: Sıcak kanlı hayvanlar olmadıkları için soğukta metabolizmaları yavaşlar, yani kimyasal tepkimeler yavaşlar. Kan dolaşımı yok ki :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 merak edicek baska bişi kalmadımı ya malmısın nesin?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: W3r3wolf, 02 Ekim 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Kan dolaşımı yok ki :) Sıcak kanlı hayvanlar olmadıkları için dedim, soğuk kanlı oldukları için demedim. :) Metabolizması olmayan bir canlı göster bana kafamı kesicem.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar