Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AB'ye en erken 2015

Norton_Antor

Öne çıkan mesajlar

biraz önce haberlerde izledim.ab'nin genişlemeden sorumlu hede hödösü türkiye'nin yeni rapordaki şartları kabul etmesinin zor olacağını ve en erken 2015'te avrupa birliği^'ne girebileceğini falan söylüyor.ne demek bu ya?alın ab'nizi sokun optimal bir yerinize.iyice kaşındılar artık!ÖFKELİYİM![signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın AB'ye girmemizi beklemiyorsunuz heralde. En iyimser tahminle en az 10 senelik müzakere süresinin olacağını sağır sultan biliyor artık. 70 milyonluk bir ülkeyi, 10 milyonluk ülke kadar kolay sindirmelerini beklemeyin artık.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norton_Antor, 02 Ekim 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
çok lazım avrupa birliği.girmeyelim istemez.köpeği oldu devlet resmen ab'nin.

+1
ayrıca quinin de dediği gibi afedersiniz eşşek kadar devletiz, 70 milyon nufus AB üyelerinin çoğunda yok. Almanyada da bikaç milyon var işte düşünün.
açıkçası o kadar umrumda değil benim AB ye girmemiz. Millet AB ye girince cepleri para dolacak sanıyor.[signature][hline]öss nubisi
izinsiz gösteri
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

A.b nin en cekici tarafi uyum yasalari... daha dorusu dayatalin seyleri kastetmiorm. ordaki sosyal--ekonomik--hukuksal adalet we standart i yakalamk icin cikarilan yasalar. sonucta o yasalar gelir eksiksiz uyuglanirsa belli bi zmn zarfinda ulke kalkinir. ulke kalkinmaya basladiktan refaha ulastiktan sonra a.b de olsak ne yazar olmasak ne yazar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
hollanda sular altinda kalirsa burdan sesleniyorum

"GIRLZ, YOU CAN STAY MY HOME!"

açıkçası simone simons benim yatağımda bile kalabilir çok istiyors:D[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi biz çok malız bizde avrasya birliğini kuralım rusya evet dio avrasya birliğine rusya , türkiye başını çeker çin i japonyayı g.kore yi hong kong u daha ne gelişmiş ülkeler üye olur AB'ne bence bu kadar kasacağımıza yemin ediyorum Avrasya Birliği AB yi bile geçer eğer kurulursa..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 02 Ekim 2004 20:44 tarihinde demiş ki:
said:
Norton_Antor, 02 Ekim 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
çok lazım avrupa birliği.girmeyelim istemez.köpeği oldu devlet resmen ab'nin.

Hakikaten adamlara ayıptır söylemesi bir masa altı çekmediğimiz kaldı !?!?!

adksadhahda vallahi haklısın abi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight_13, 02 Ekim 2004 21:51 tarihinde demiş ki:
her ne kadar bazıları rusya bizi kekliyo desede rusya bizle ittifak yapmak için can atıyo..

tabiki abi rusya kaldı tek başına türkiyeyi yanına çekmeye çalışıyo türkiye de yanına girmesi lazım ztn onunla kurması gerek o birliği yoksa bizi ab ye flan alacakları yok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...