Seele Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 vurdu gol oldu umutlarin tükendigi su dakikalarda golu bulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Oh beeaaaa çivi gibi çivi gibi, ÇAK ÇAK ÇAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 marineking (tu) http://www.own3d.tv/event/ESWC#/live/130010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 banjoya neler yaptılar.. http://i.imgur.com/YXXGm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Tebrikler Turushan Maçlarının replerini alsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Sleeep gruptan nasıl çıkar? Formül şu: Sleeep>Bigs & Sleeep>Syz Syz>Elfi & Mana > Syz Mana>Elfi & Denny > Elfi Bu sonuçlarla Mana 4 win 1 lose (bigse yenildi bugün 1 lose ordan) Sleeep 3win 2 lose Syz 3 win 2 lose (sleeepe yendilği için averajla sleeepin altında olacak.) Elfi 2 win 3 lose Bigs 2 win 3 lose Denny 1 win 5 lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Elfi herkese yenilcek yani zor ihtimal o bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Elfi değil ama mana yenilebilir hepsinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 syz'nin elfiyi yenmesi çok büyük süpriz olmaz. Syz'nin pvzsi oldukça iyi. Denny'de 1-1-1 yapıp yenebilir neden olmasın. Herşeydne önce sleepin 2 maçını kazanması lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Arkadaşlar video var mı sleepin maçlarını izleyebileceğimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Sleeep'in gruptan çıkma ihtimali: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 kurallarla ilgili bilgi veriyim benim deny ı 2-0 2-1 yenmemin bi önemi kalmıcak çünkü aynı puanda olamıcak bizle bariz... 1. mana 2. elfi/silip olursa patlıyorum. elfi/silip/syz olursa şansım oluyor. a) Higher number of points obtained in all the group matches; b) Higher number of points obtained in the group matches played among the remaining tied participants; c) Higher round difference obtained in the match played among the remaining tied participants; d) Higher round difference obtained in the group matches played among the remaining tied participants; e) Higher number of points obtained in tie-breaker matches played among the remaining tied participants (tie-breaker matches are organized specifically for the occasion); f) Higher score difference obtained in the tie-breaker matches; g) Steps C and D are applied again until no participants are tied anymore. yani aynı puandakilerin arasındaki maçlara bakılıyor 2li 3lü averaj var manadan map koparsalar da fayda etmiyor >>> silip 1-2 elfi (lanet olsun çok yakındım yenmeye) :( olası sonuçlardan syz 2-0 elfi silip 2-0 syz çıkarım syz 2-0 elfi silip 2-1 syz çıkarım syz 2-1 elfi silip 2-0 syz çıkarım syz 2-1 elfi silip 2-1 syz zurnanın zırt dediği yer =D 3lü tiebreaker dönücez squirtle-socke-sjow dönmüştü sanırım baya uzunca bi ara ALAKASIZ NOT mlg ye mi ne sponsor oldu diye Dr Pepper aldık, iğrenç bişi en azından bizim damak tadımıza uymuyor kolaya bahart atmışlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 WTF o kadar hesap yaptık son sonuçlar; elfi 2-0 syz bigs 2-0 mana ????????????????????????????????????? mananın da durumu sakata gelmese mouz.bigs > mouz.mana satış var dicem de :O dk12 de maxlamış , 4 hatch , hive tech le birlitke bigs omg^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Sleep son durumda şansın var mı repleri paylaşabilecek misin? Yada video olarak izleyebileceğimiz bir yer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 hala öğrenemedim replayleri paylaşabiliyor muyuz durumunu, vod varsa paylaşırım olmadı bizim starcraftturkiye tayfası bi replay cast yapar ya da direk repleri atarım duruma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 <3 http://img11.hostingpics.net/pics/873855IMG0518.jpg http://i56.tinypic.com/14spbet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ahaha kawaii <3 t-shirt'ü imzalatabildin mi diye sormuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 hahahha sonunda buldun adamını. adam 2 metre gibi durmuş :D mana yenilir tüm maçları sen çıkarsın sleeep başarılar dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Sleeep said: <3 http://img11.hostingpics.net/pics/873855IMG0518.jpg http://i56.tinypic.com/14spbet.jpg Gıdığından öpeydin yiğidim grubbyim tek ümidimiz sensin deseydin :D Birşey konuşabildinizmi bari o hengamede* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 konuştuk ya , oo dedi silip yeni speşıl trickslerini görebilecek miyiz yaptı (bu sc2ye başladığında özel hotkey tadındaki veya ince özel şeyleri söylüyordum hep). Neyse grubu sordu , syz için dikkat et muta+cheesy oynuyor dedi bilgi verdi böyle reyiz. Grubby tişörtünü çok beğendi ben de istiyorum yaptı, dedim alabilirsin üstündeki grubby ceketini verirsen :D güldü takıldık :P konuştuk yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bigs ile başlıyoruz elfiye 2-1 yenildi, manayı 2-0 ezmiş ^^ pvz si sert gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bol şans sleeep. güzel bir oyunun var, dağıt milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bigs 1-0 silip metal bigs 1-1 silip taldarim bigs 2-1 silip şakuras olmadı :/ 3. maçta avantajlı durumdaydım boşa verilen 2 void ray ve biriken 1k+ para kaybettirdi harcayabilseydim timing pushumda alabilirdim :) son maçım sYz ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 stream linki var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar