huun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 oyman ve seaa, köşeye geçip tek ayak üstünde durun 30 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 lan adam poposundan ter akitiyor bi durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Oymanq said: muattab olmuyorum zaten yanlışlarını düzeltiyorum. sen kendi hatalarını düzelt, muhatap olmamak ile ilgili biraz daha düşün bir daha benim postlarım hakkında konuşma! Terran op filan diye ağla biraz, belki milli takım elemeleri zamanında attığın gibi postlar atarsın okurken gözümüzden bir damla süzülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Seaa said: Oymanq said: muattab olmuyorum zaten yanlışlarını düzeltiyorum. sen kendi hatalarını düzelt, muhatap olmamak ile ilgili biraz daha düşün bir daha benim postlarım hakkında konuşma! Terran op filan diye ağla biraz, belki milli takım elemeleri zamanında attığın gibi postlar atarsın okurken gözümüzden bir damla süzülür. insanlıktan çıkmana gerek yok. belden aşşağı vurarak kendini küçültüyorsun beni sinirlendirdiğini sanma. insanlar senin nasıl biri olduğunu daha iyi gördü bu mesajınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 best of 5 çzöer bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 epeydir bir grudge maç yapmadik. en son cüce korkup kaçmiş ve bu güzel geleneğimiz tarihe karişmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yanlışlarımı da düzeltme, uzun bi post yazıyodum vaz geçtim siliniyo yazılanlar ne de olsa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 laluş çok pasif oynuyor hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bane ile cok güzel daldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 biraz daha agresif olsa muhtemelen alacaktı oyunu. ama çok iyi oynadı ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 http://www.facebook.com/KhaldorTV sleeep vs Mana diye yazarmısınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 idra alay ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 noldu paketleyip yolluolarmı bizimkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yapılmicak hata yaptı harpner bedelini net ödedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Electronic_Sports_World_Cup_2011/Main_Tournament burda da var genel olarak tablo, Denyı artık kesin 2-0 yenmem lazım ki yarına umutlu gidiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 maç kaçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Seperate said: maç kaçta official 17:30 TR saatiyle, ama istediğiniz zamanda başlayabilirsiniz diyorlar :D bu arada turnuva gsl taldarim yazıyordu sabah geldik taldarim official olmuş 2.3. turda taldarim ladder version olmuş millet istememiş :D turnuva ağırlığını koyamıyor ya çok fazla etkileniyor oyunculardan başlıyoruz Deny'la 2-0 almam lazım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 GSL Taldarim'le ladder Taldarim'i aynı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 taş yok sanırım 3. exp de bide bikaç motif var rampada kolon falan var.idra laluşu eziyo bu arada alman kanalında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Hmmm GSL'de de taş var diye hatırlıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 3. base'de taş yok ve tek gas var ayrıca natural ile main base arası çok geniş cannon rush yapmak mümkün değil ben bunları hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Eskiden ladder haritasını kullanıyordu GSL'de, o yüzden öyle hatırlıyorum sanırım. Yeni bir maçta kontrol ettim, kayalar yok ama 2 gaz var. Birkaç kez değiştirdiler o haritayı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 stats doğruysa 1-0 sleeep önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 2-1 aldım deny ı yarına umutluyuz =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 wuu gratz ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar