Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 zamanında tartışmıştık. "kendi vücut sisteminin doğal fonskiyonlarını (üremek) yerine getirmeye karşıt bir durum" olduğu için kusur. hastalık değil, ilaç aldım düzeldim diye bir şey yok, tercih hiç değil bilinçli yapılmış bir tecih yok (homoseksüel değil biseksüel olup da erkek tercih etmediği sürece), sapkınlık mı diye sorarsanız evet doğal fonksiyondan ve amaçtan saptığı hatta bunu engellediği için sapkınlık (aynı şekilde aseksüellik de sapkınlık mesela), sapıklık mı diye sorarsanız tecavüze yeltenmediği, önüne gelene sarkmadığı yani herhangi bir heteroseksüelin "sapık" olarak nitelendirileceği herhangi bir şeyi yapmadığı sürece değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 zevk icin sekse hayir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 zevk için sekste "donanımsal" bir frenleme yok yalnız, sen kendin arada bug abuse yapıyosun :D ayrıca makine mühendisiyim ben, seks zor bulunan kaynak zaten, zevk için israf edecek kadar bol değil, tutumlu olmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 seks ne abi, sacma sapan seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 kimdi onu diyen, biri vardı öyle patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar