Spartan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 sonunda girebildim. Captain Redhawk - Blaster oyunda varmı kimse şu an tutorial bitti, bir de mission yaptım.?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Server gitti şu anda açılınca sen kasmaya devam et ben de yeni açtım level 6 oldum aynı anda girebilirsek beraber kasarız çok daha rahat olur[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bende gelim yardim ederim size takoz nickim tell atarsaniz gelirim[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 geldim eve şimdi bi ara giricem. captain redhawk isimli blaster karakterim level8 oldu, şimdi bi de scrapper açtım Kiyohara ismi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar