Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başlamayı düşünüyorum


Spartan

Öne çıkan mesajlar

evet daoc dan sonra bir mmorpg ye başlamayı düşünüyorum da araştırmadayım şu sıralar. city of heroes çok hoş ve zevkli gözüküyor screenshotlardan. pvp yok ama gelecekmiş galiba expansion ile.

Soracağım birşey olacak. Çizgi romanlarla aram çok iyi deigl.takip etmiyorum ama tv den izlemişliğim var. sizce oyundan çabuk sıkılır mıyım?

Bir de ss lerden tam anlayamadım. üzerinize armor, kıyafet tarzı şeyler giyebiliyor munuz? yoksa karakter hep aynı şekilde mi gözüküyor?

teşekkürler.
[signature][hline]

[Bu mesaj Spartan tarafından 30 Eylül 2004 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba;
Daoc,Swg,Lineage,Ragnarok bu oyunlardan sonra CoH'a basladim ve hepsinde belli bir sure sonra oyundan sıkılıyorsun.Coh tamamen farkli kendi kahramanini kendin yaratiyorsun.Sorularini kisaca cevapliyayim...

-Acikcasi biraz'da gelecegi dusunursek suanda Coh'a baslamani tavsiye ederim.Cok hos dakikalar gecirebilirsin ve level atladikca oyun'dan daha cok zevk almaya baslicaksin hele hele ingilizcen'de varsa oyun'da hic bir sekilde zorluk cekmezsin.


Daha fazla aciklama yapmak isterdim ama suan uyumadim,malum deprem oldu istanbul'da valide nobet beklettiriyor :) olur filan uyandirayim diye anlayisla karsilarsin umarim.Zaten diger arkadaslar gerekli aciklamayi yapicaklardir.

[Bu mesaj sirplaya- tarafından 30 Eylül 2004 07:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Simdiden hosgeldin aramiza.

Benim levellarda (su ara 30 falan olmustur) GayRage isimli bir hero vardi. 2 kez ayni gruba girdim. Pembe kostüm gögsünde gene pembe tonlarinda kalp gibi biseyler vardi. Çok komik görünüyordu.

Olamaz mi? Istatistiksel olarak da bu kadar hero'nun oldugu yerde mutlaka bikaç tane GAY hero da olmali zaten ;)[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat sonra bitiyor patchleme işlemi.116mb lik patchden baska patch var mi? oyunu da satın alıyorum şimdi. 1 saat sonra giricem . bu arada hangi serverdasiniz?justice mi?[signature][hline]

[Bu mesaj Spartan tarafından 01 Ekim 2004 22:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spartan, 01 Ekim 2004 22:42 tarihinde demiş ki:
bu arada hangi serverdasiniz?justice mi?


Hepimiz justice'deyiz...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...