Loex Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Sevgli patiler İsviçre veya Fransa(veya o çevrede) da sadece ingilizce bilen bir insan olarak mimarlık ile ilgili paralı/parasız bir okul arıyorum fakat nasıl araycağımı bilmiyorum. Elimden tutunda yol gösterin 2.1 ile mezun oldum sanırım hiçbir master programına yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 parasız okul kalmadı galiba. isveç falan öyleydi o da patladı. mezun olman yeterli bu arada, paraya bastırınca %90una girersin programların. http://www.mastersportal.eu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 fransa isviçre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 almanya avusturya italya fln dicemde hiçbirinde ingilizce yok bu saydıklarım devlet okulu başvurunu yap kabul edilirsen oku tarzı araştırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 websitesi yardımcı oldu teşekkürler fakat birşey bulamadım :/ başka önericeğiniz bi site veya parayla bu işi yapan bi yer vs varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Avusturya da ingilizce master programı istiyorum bende Fachhochschule lerde master yapmak ne kadar mantıklıdır? part-time master programları var mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ne onlar anlatsana banada ben yabancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Fachhochschule'lerde mimarlık yok bildiğim kadarıyla o yüzden senin ilgine girmez. Yüksekokul olarak geçiyor bachelor sisteminde eğitim veriyor 3+1 1 sene pratik eğitim alıyorsun falan filan çok kaliteli eğitimleri var bazı okulların ama. Üniversite hakkında benim de bilgim yok. Şu an erasmusum FH'de okul harika mastera gelmek isterim ing eğitim veriyor zaten. Mimarlık için çek cumhuriyetini düşünebilirsin oradalar da iyi okullar var diye duydum ve ucuzdurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar