Lorch Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Ya bu arqas ta unicornlar boynuzlu accayip hoşuma gitti yani nedesem boş varsa scriptini banada sölermisiniz ?[hline]I'm Slim Shady Yes I'm the real Shady All you other Slim Shadys are just imitating So won't the real Slim Shady... Please stand up, Please stand up, Please stand up becuase I'm Slim Shady Yes I'm the real Shady All you other Slim Shadys are just imitating So won't the real Slim shady... Please stand up, Please stand up, Please stand up
taz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 verdata mul ile oynandıgı için öle gözüküo boynuzlu. yoksa boynuz falan yok normalde :D[hline]ICQ: 4435695
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Forumların arama özelliği bulunmaktadır eger ararsanız bulabilirsiniz istediğiniz konuyu. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=29983[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
Lorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 tazmanyak seni anluyorum gülüm işte scriptik dedik verdata felan işte yani gerçi buldum bir de yardım ederseniz etheral energy vortex scripti birde bu vortexe yaklaşanın killyemesi[hline]^^I'm Gurardian Of The Zion^^ I m and My Friends Killed ^^Satans We Try Hard ^^
taz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: Lorch, 22 May 2003 19:19 tarihinde demiş ki: ...birde bu vortexe yaklaşanın killyemes yok öle bişi :D[hline]ICQ: 4435695
Lorch Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Hoca Tazmanyak sanırım Sen Sadece Türk serverleri içinde kapalı kalmışın insan biraz ingiliz saerverlerine girer bu script bir türk serveri olan hells templede bile var ama adi hera Icq yu açmıyo :)[hline]-Hey He Was Killed Kenny -You Bastard
Öne çıkan mesajlar