Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Şu an multiplayer olarak oyunu ancak bu şekilde oynama şansım var ancak bende bu seçenek gözükmüyor. Nasıl gözükmesini sağlayabilirim? (IPX den makinalar birnirini görmüyor, UDP lazım...)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 1.08 veya uzerindeki versiyonlari yuklemen lazim.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 02 Ekim 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bende de ipx den görmüyodu önce .. Sonra denetim masasından ağ bağlantılarına gittim , oradan yerel ağ bağlantısının özelliklerini açtım .. Orada Add veya Ekle diye bir şey var ordaki herşeyi ekledim , IPXden gördü , arkadaş geliyo hergün laptopla oynuyoruz sc[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 herşeyi eklemek yerine NET/Bios u eklemeniz yeticektir kanımca...protokoller kısmının altında olması gerek[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar