Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Adres barını nasıl tekrar görünür hale getirebilirim? Seçeneklere baktım ama bulamadım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Görünüm >> Araç Çubukları >> Adres Çubuğu[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Durum çubuğuymuş benim aradığım, sağol. [signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 02 Ekim 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 02 Ekim 2004 21:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 adres barı mı? status bar diyorsun herhalde altta olduğuna göre. "görünüm / durum çubuğu" bendeki yeri.. ama ordan da olmuyorsa spyware fln olabilir.. virus/spyware scan yap derim.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Görünüm > Durum çubuğu[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Durum çubuğunu işaretliyorum daha sonra tekrar gidiyor çubuk. Trojan, virus falan mıdır bunun nedeni?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 tek explorer penceresi açıktan sonra durum çubuğunu aktif et. sonra bu pencereyi de kapa.bundan sonra açtıklarının hepsi otomatikl durum çubuklu gelicek. ulan öle bi anlattım ki mutluluk çubuğu gibi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Olmuyor işte öyle.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bu topic sayesınde bende durum cubugunu geri getirdim heha.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 said: Angelofdeath, 04 Ekim 2004 16:58 tarihinde demiş ki: tek explorer penceresi açıktan sonra durum çubuğunu aktif et. sonra bu pencereyi de kapa.bundan sonra açtıklarının hepsi otomatikl durum çubuklu gelicek. ulan öle bi anlattım ki mutluluk çubuğu gibi oldu :) ben bunların aynısını başka bir durum çubuğu topicine yazmıştım :) şimdi hatırladım :)[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 hatta buda linkiydi :-p linki[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konunun adı dumur çubuğu olursa bulamayız tabii bir şey :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ehehe açan patiye kızlaım lütfen :) ben var nie açtın demek istemedimki :) yazdığıma enzer şeylerin yazıllması hoşuma gitti belirtmeye çalıştım (nasıl yani ?!?) :)[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Ya ctrl+n (yeni pencere) yapında tekrar kayboluyor, deli etti beni :|.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 ctrl+n yaparsan gidio zaten o :) o yüzden ben artık onu yamıyorum :)[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Tek sayfa ile mi surf yapacaz yani? :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 aşağıdaki hızlı başlat ikonuna bas :D[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar