Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 senin icinde kalmış baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gerek kafa gerek ceza sahası dışından gelişine plase ile 1 aylık geçici jübilemi güzel yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 serene ilk defa 7 sene evvel kafa golü attırmıştım bu 2. oldu serenin de kariyerindeki 3. kafa golü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Güzel maçtı ya tebrik ediyorum herkesi, takımca iyiydik bence, Cem ve Emrah bi ara küstüler gibime geldi emin değilim,yinede çok mücadele ettiler günlerinde olsalar 2sininde en az 1er golleri daha olurdu muhtemelen,ama cidden yapılan hatalarda veya takımın geri kalanı istediğimiz gibi oynamadığında küsmek veya eleştirmek yerine cesaretlendirmek her zaman daha iyi oluyor. Yiğit'in dönüş şahane oldu,takımda zaten şu vasattı diyebileceğim kimse yok,defansda daha dikkatli olsak yemezdik bazı golleri,olsun olur o kadar. Toranın frikik baya müthişti bence,penaltı pozisyonunda kaptanı baya güzel biçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 abi unutmuşum ben o pozisyonu=) herhalde baya sert bir darbeydi o yüzden unutkanlık başladı ahaha yalnız o kadar kilo almışım ki resmen çarptın yavaş yavaş geriye devrildim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 tolga ne güzel bi adamsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Güzel olan sensin paşam, 6 kasımda dönüyomuşsun koşuları falan ihmal etme. Yalnız şu anki ekibe bide öncü yiğit ilhan saygın falan(unuttuklarım vardır) eklendiğini düşünemiyorum. Sahada en az 5 leş falan çıkar heralde. Dipnot: Unutmadan yazayım, rakip Cem'in kale önündeki pozisyonunu, Güneşin "Come at me bro" edasıyla vücuduyla bloklaması maçın unutulmaz anı olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 cavanagh said: serene ilk defa 7 sene evvel kafa golü attırmıştım bu 2. oldu serenin de kariyerindeki 3. kafa golü sdf oha ben bile daha fazla attim hatta kendi kaleme bile kafa golu attim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar