Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Burada acısıyla tatlısıyla çok güzel 2 yıl geçirdim. Dershane açıldıktan sonra geçirdiğim bilgisayarsız 3 haftadan sonra sınıf atlamam sebebiyle kendime ödül olarak verdiğim 2 haftalık bi bilg. ,internet ile son demlerimi yaşama süresi atlattım işte bugün de onun son günü. :) Hernekadar babam bilgisayarı kaldırmamı istemese de ben çalışmamı engellediğinin farkındayım ve bu yüzden azimliyim kaldırıcam nasıl 2 hafta önce kaldırdıgım gibi :) (çok enayiyim dimi :P) Neyseki son günlerde yaptıgımız buluşmalar falan çok iyi moral oldu hep aklımda kalacak öss'ye bir gün geri gelecem çok pis buluşmalar yapacaz gazıyla çalışacam inşallah. :P 19 Haziran'da mutluluk ve refah içinde görüşmek üzere hepinize cümleten eyvallah. [signature][hline]i will endure, hide away! i would outrun the scythe, glaring with failure! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bende hazırlanıyorum öss'ye üstelik 4 senelik bir gecikmem var ya kazanacam yada askere artık zorla alacaklar, ama bırakmıyorum bilgisayarımı önemli olan günde 1000000 soru çözmek değil düzenli olarak soru çözmek hazırlanmak...[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bende düzenimi bozdugu için kaldırıyorum test ettim ve gördüm ki : evet bozuyor :)[signature][hline]i will endure, hide away! i would outrun the scythe, glaring with failure! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ben saten hafta içi filan genelde açmıorum bil i sende ole yapabilirsin. fakat çok dolaşıorum gibi geliop kendimi eve kapatmam lazım arasıra çalışamıorum [Bu mesaj bravecik tarafından 02 Ekim 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 en iyisini yapıyorsun aslında allah sabır versin :D haziranda görüşmek üzre..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 kolay gelsin sana o zaman :) başarılar dilerim.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Össye kafam girsin.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bi kafada benden ...[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 hadi kolay gelsin sana umarım öss de iyi bir sonuç alarak pati ailesine geri dönersin hadi iyi çalışmalar[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Valla ben olsam PC'den kopmazdım ki geçen yıl da kopmadım zaten :). PC'nin düzeninizi bozduğuna inanıyorsanız kaldırın tabii.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar