Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss beni bekler, bende öss'yi :)

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Burada acısıyla tatlısıyla çok güzel 2 yıl geçirdim.
Dershane açıldıktan sonra geçirdiğim bilgisayarsız 3 haftadan sonra sınıf atlamam sebebiyle kendime ödül olarak verdiğim 2 haftalık bi bilg. ,internet ile son demlerimi yaşama süresi atlattım işte bugün de onun son günü. :) Hernekadar babam bilgisayarı kaldırmamı istemese de ben çalışmamı engellediğinin farkındayım ve bu yüzden azimliyim kaldırıcam nasıl 2 hafta önce kaldırdıgım gibi :) (çok enayiyim dimi :P)

Neyseki son günlerde yaptıgımız buluşmalar falan çok iyi moral oldu hep aklımda kalacak öss'ye bir gün geri gelecem çok pis buluşmalar yapacaz gazıyla çalışacam inşallah. :P

19 Haziran'da mutluluk ve refah içinde görüşmek üzere hepinize cümleten eyvallah. [signature][hline]i will endure, hide away! i would outrun the scythe, glaring with failure!

Sosyal ağlarda paylaş

hadi kolay gelsin sana umarım öss de iyi bir sonuç alarak pati ailesine geri dönersin hadi iyi çalışmalar[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...