Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic Online hakkında bir soru.

kami

Öne çıkan mesajlar

Geçen gün m12 swiss draft yaptım 3 roundluk 8 kişi. Girişte 3 booster ve 2 ticket verdim. Sonunda da 1 maçı kazandım, 2 maçı kaybettim.

Ancak draft sonunda seçtiğim 45 kardı (yani 3 booster) aldım ve ödül olarakta 1 booster kazandım. Yani kısacası tek maç kazandım diye fazladan kazanmış oldum :P 1 booster aldım, 2 ticketim gitti ama kar kardır.

Bu oyunun turnuva kısmında yapılan draftlarda hiç oyun kazanamadığınızı düşündüğümüzde, kaybedeceğimiz maksimum şey 2 ticket mı oluyor? Yoksa swiss oynadığımdan mı bana böyle oldu.

Bir de daha sağlam draftlar oluyor 6 tane boosterla filan giriyorsun. Onlara bakıyorum ödül olarak 1. 12 booster alıyor 2. olan 8 mi ne. 3 veya sonrası için bişey dememiş. Bunlarda da 1. veya 2. olamazsan direk 3 booster sana girdi demek mi oluyor bu. (6 booster koyuyorsun, seçtiğin 45 kardı yani 3 boosterı geri alıyorsun, 2 tickette cabası)

Tecrübeli birisi varsa, draft türlerine göre ne durumda kaybedersin ne durumda kazanırsın diye özet geçebilecek biri var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

8-4 de ilk 2 turu kazanırsan 4 boosterı garantiliyosun, 3.yü de alırsan 8.

4-3-2-2 de ilk 4 aynı sırayla 4-3-2-2 tane booster kazanıyor en azından ilk turu kazanman lazım yani.

swissde de fix 3 tur maç yapıyosun kazandıgın her tur için bir booster kazanıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben de yavaştan bunlara gireyim diyorum Innistrad ile ama nasıl oldukları hakkında fikrim yok, hayatımda draft oynamadım. New Players'da artık epey az yeniliyorum, kavramayaa başladım gibi oyunu =).

Bir rehbere yollarmısınız beni artık yapabileceklerim hakkında, pauper turnuvalara girmeyi düşünüyorum ama draft nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

4-3-2-2 de ilk 4 aynı sırayla 4-3-2-2 tane booster kazanıyor en azından ilk turu kazanman lazım yani.

swissde de fix 3 tur maç yapıyosun kazandıgın her tur için bir booster kazanıyorsun.

Teşekkürler. Hangisi kaç round sürüyor onu da söyleyebilir misin? Bir de ilk roundda kaybettin diyelim, sonraki roundda ilk roundlarda diğer kaybeden kişilerle oynuyor muyuz yoksa ilk round kaybeden direk eleniyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ben de yavaştan bunlara gireyim diyorum Innistrad ile ama nasıl oldukları hakkında fikrim yok, hayatımda draft oynamadım. New Players'da artık epey az yeniliyorum, kavramayaa başladım gibi oyunu =).

Bir rehbere yollarmısınız beni artık yapabileceklerim hakkında, pauper turnuvalara girmeyi düşünüyorum ama draft nasıl?

Hocam planeswalker destesiyle oynadığın oyunun hiçbir anlamı yok bence. O destelerde 20-30 maç üst üste oynasan bile hiçbir normal oyunda göremeyeceğin kadar değerli kartlar filan var, sadece zevk için oynanır.

Baya uğraştırdı ama oyunla ilgili çok şey öğrendim diyebilirim. Özellikle chat kanallarındaki ORC abiler çok delikanlı adamlar, ne sorsan anında wot döşeyerek cevaplıyorlar :)

Draft zevkli olay. Asıl eğlencesi kart seçme, yeni açılan boosterde rare ne gelecek filan. Bu yüzden pauperden daha zevkli.

Pauper fikir olarak güzel ama ilk 2ye giremezsen ödül alamıyorsun, zaten daily eventlerine giriş 6dolar, en az 16 kişi olduğunu düşünürsek ve ortalama 30-40 kişi katıldığını düşünürsek, yanıyor direk. Zarar etmeden çıkmak draftlare göre çok daha zor. Ancak ben bir dahaki haftadan itibaren pdcmagic.com da düzenlenen girişi ücretsiz pauper turnuvalara katılmayı düşünüyorum.

Ben gördüğüm bir turnuva pauper deckini kartları botlarla trade ederek oluşturdum, ama noobum ya standard deckmiş o. Magic online da sadece classic pauper var. Ona da dikkat etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

kami said:

tunca said:

Teşekkürler. Hangisi kaç round sürüyor onu da söyleyebilir misin? Bir de ilk roundda kaybettin diyelim, sonraki roundda ilk roundlarda diğer kaybeden kişilerle oynuyor muyuz yoksa ilk round kaybeden direk eleniyor mu?

swiss dışında ilk roundda kaybedersen eleniyorsun(4-3-2-2 de 2-1 yenilince bazı durumlarda bir şansın daha oluyo sanırım tam bilmiyorum), hepsi 3 round.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...