screamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Ben Dune ile ilgili bir film izledim 270 dk ilk kitabı anlatmışlar ve buna mini seri demişler diğer kitapları anlatan en azından 2. ve 3. kitapları anlatan böyle mini seriler var mı?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 galiba ikizlerin hayatını anlatan bir seride var ben öyle biliyorum, 2 leto imparator olana kadar anlatılıyor[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 var ama kalitesi baya dusuk ve hat safhada sıkıcı . kitaplarini 1 kere daha oku yeridir . bir de o dizi versiyonunda anlamadigim bir sey vardi benim . sting in oynadigi ilk versiyondan farkli hic bir sey yok ama enterasan bir sekilde 270 dakika . filmi izledikten sonra aklima geldi bu . nasil olur sorusuna cevap aramak icin bir 270 dakika daha harcamam gerektigi gercegiyle yuzlesemedim ^^ ilk versiyonunu izle yeter gerisi kesinlikle zaman kaybi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 huun'a katılıorum walla çok sıkıcı hepsi, zaten dizi olarak yapıldı ve warnerbros tarafından yani hiç önem vermediler.. savaş yine 5 dakka sürüyor ulan kitabin ortasında olan savasi ilk beş dakkaya ne koyarsın onu anlamiorum ben.. herneyse izlemeyin bence kusmuk bi film filmde değil ztn[signature][hline]so far I still know who you are but now I wonder who I was... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ozellikle bi kac cd de gelen, yeni yapim dune cok kotu, tam hayal kirikligi. 80 li yillarda david lynch in cektigi daha basarili, onda da hikaye biraz bozulmus yalniz.[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bende izlemiştim 4 cd li idi arada uyukladıım flam...[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Bir de Children of Dune var. Devamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 kitaplari oku ... özellikle 3ncü kitaptan sonra al eline kağit kalem ile not tutarak oku , politikanin ne pis bişi olduunu anliosun :)[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar