Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lan rezilliğe bakın yaaaa

cetintas

Öne çıkan mesajlar

yok burada faşizan bir durum varsa sen dahil şu bana belden aşağı sallayanların yaptığı tavırdır.
yoksa ben elin rumu derken bir ırkı aşağılamadım. haber konusu kişi rum olduğu için öyle yazdım. üstelik cümlenin tamamını okuyunca mevzunun ırkçılık olmadığı zaten görünüyor.
kimseyi hedef gösterdiğim yok.
kimseye sapık dediğim yok,siz öyle diyorsunuz-bilinç altınızın oyunu mudur,nedir-?

ama eşcinsel ilişki görüntüleri doğal yaşam koşullarına ve doğal yaşamın varoluştan bu yana geldiği gibi devam etmesine yürekten inanan insanlara iğrenç gelir,geliyor,gelecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Kıbrıs'ta Türk tarafı ile görüşmeleri yürüten Rum heyetinden eski maliye bakanı 4 Türk erkekle "cinsel ilişki" pazarlığı yaparken yakalanmış. Adam bu yüzden bugünkü görüşmelere de katılamamış.
Ya nasıl bir rezilliktir bu ya? Ulan iki adım ötede kendi memleketin var.Bu kadar mı sapıksın?Lan işini,görevini yap sonra defol git kendi ülkende ne sapıklığın varsa yap.Türk erkekleri Rum erkeklerinden daha mı iyidir diye mi merak etti,nedir?
Hayret bir şey ya.
Sapıklık zaten başlı başına rezillik.
Lan nasıl memleket oldu bu dünya be?!

http://www.hurriyet.com.tr/planet/18994199.asp
Sosyal ağlarda paylaş

sapıklık bir şekilde başka insanların özgürlüklerini çiğneme ve toplumun genelini rahatsız edecek davranışlarda bulunma gibi şeyler içermeli bence. sırf yapılan şeyi sen sevmiyorsun ben sevmiyorum diye sapık olmaz.

ayrıca normlardan sapan bir çok başka davranış türü de var. mesela dürüst bir milletvekili olmak Türkiyede oldukça norm dışı bu insanlar sapık mı şimdi?

normal olanı toplum normlarına göre tanımlayacaksak orda zaten iş biter türkiyedeyiz hele.

yok doğal olana göre tanımlayacaksak o zaman hepimiz sapığız çünkü prezervatif kullanıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Soru: Sapıklık size göre nedir? Ya da sizin lügatınızda sapıklık yok mudur?

Var, olmaz olur mu. Pedofili sapıklıktır, tecavüz sapıklıktır. Karşı tarafın rızası olmadan/ona zarar verecek şekilde yapılan eylemler sapıklıktır.

Bide olayı doğal ve üreme boyutuna hiç getirmeyelim, üremek için sevişmiyoruz zevk aldığımız için sevişiyoruz. Yoksa bunun doğalı senede 2 defa sevişip paso yavrulamak.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Yapılan şey sapıklık tabi.

Sapıklık: Normal olandan sapma durumu.
Normal olan: Doğal olan.

Soru: Sapıklık size göre nedir? Ya da sizin lügatınızda sapıklık yok mudur?

Sen de normal değilsin. Sapık seni... Ayrıca doğal dediğin olayda kaç canlının hemcinsi ile ilişkiye girdiğini bilmeden neyin normal olduğuna karar vermek de 3D Led tv...
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

pedofili niye sapıklık tecavüz niye sapıklık?

öncelikle başka bir insanın haklarına güç yoluyla saldırı olduğu için. tecavüzde bu açık pedofili de ise yaş farkından ötürü. herşey norm ehe ehe demeden önce antik çağlardan beri gelişmekte olan insanlık kültürüne ve insan hakları denen kavramlara bakmak lazım tabi. bunlar en genel geçer olabilecek kurallar toplamı olarak düşünülebilir ve bunların arasında homoluk iğrençtir diye bir önermeye rastlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...