Mithat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Ben en son adamın iş için gidip vermesini iğrenç bulmuştum o hala normal dimi? Çünkü oraya gidip 4 hatunla sevişse yine igrenç amacı politik olan bir yerde . Bunda hala sorun yok dimi beyler bu güzel bir olay degil hala dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yok burada faşizan bir durum varsa sen dahil şu bana belden aşağı sallayanların yaptığı tavırdır. yoksa ben elin rumu derken bir ırkı aşağılamadım. haber konusu kişi rum olduğu için öyle yazdım. üstelik cümlenin tamamını okuyunca mevzunun ırkçılık olmadığı zaten görünüyor. kimseyi hedef gösterdiğim yok. kimseye sapık dediğim yok,siz öyle diyorsunuz-bilinç altınızın oyunu mudur,nedir-? ama eşcinsel ilişki görüntüleri doğal yaşam koşullarına ve doğal yaşamın varoluştan bu yana geldiği gibi devam etmesine yürekten inanan insanlara iğrenç gelir,geliyor,gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 şu aşırı liberal tavırlarınız en az ota boka faşist diyenler kadar itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cetintas said: kimseye sapık dediğim yok wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cetintas said: Kıbrıs'ta Türk tarafı ile görüşmeleri yürüten Rum heyetinden eski maliye bakanı 4 Türk erkekle "cinsel ilişki" pazarlığı yaparken yakalanmış. Adam bu yüzden bugünkü görüşmelere de katılamamış. Ya nasıl bir rezilliktir bu ya? Ulan iki adım ötede kendi memleketin var.Bu kadar mı sapıksın?Lan işini,görevini yap sonra defol git kendi ülkende ne sapıklığın varsa yap.Türk erkekleri Rum erkeklerinden daha mı iyidir diye mi merak etti,nedir? Hayret bir şey ya. Sapıklık zaten başlı başına rezillik. Lan nasıl memleket oldu bu dünya be?! http://www.hurriyet.com.tr/planet/18994199.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cetintas said: kimseye sapık dediğim yok cetintas said: Lan işini,görevini yap sonra defol git kendi ülkende ne sapıklığın varsa yap. Sapıklık zaten başlı başına rezillik. Dejavu oldum, bu alıntıyı sanki ikinci defa yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Yapılan şey sapıklık tabi. Sapıklık: Normal olandan sapma durumu. Normal olan: Doğal olan. Soru: Sapıklık size göre nedir? Ya da sizin lügatınızda sapıklık yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 dogal olan nedir sen onu soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 doğal olan varoluştan beri ola gelendir aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sapıklık bir şekilde başka insanların özgürlüklerini çiğneme ve toplumun genelini rahatsız edecek davranışlarda bulunma gibi şeyler içermeli bence. sırf yapılan şeyi sen sevmiyorsun ben sevmiyorum diye sapık olmaz. ayrıca normlardan sapan bir çok başka davranış türü de var. mesela dürüst bir milletvekili olmak Türkiyede oldukça norm dışı bu insanlar sapık mı şimdi? normal olanı toplum normlarına göre tanımlayacaksak orda zaten iş biter türkiyedeyiz hele. yok doğal olana göre tanımlayacaksak o zaman hepimiz sapığız çünkü prezervatif kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 eee eşcinsellik varoluştan beri gelmiyor mu ? Sana birsürü arkaik medeniyet gösterebilirim eşcinselliğinde,ensestliğinde ''normal'' karşılandığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 varoluş nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 varolustan beri erkekler birbirine tiklatiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bok olmasa güzel olabilirdi belki ibinelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 onun da çaresi var yeter ki sen iste dlsfjklskjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ben istemiyorum ama yanlış anlaşılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sonra paticik niye böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 niye böyle derken niye turuncu gibi mi mesela ıyy çok liberal bi renk turuncu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cetintas said: Soru: Sapıklık size göre nedir? Ya da sizin lügatınızda sapıklık yok mudur? Var, olmaz olur mu. Pedofili sapıklıktır, tecavüz sapıklıktır. Karşı tarafın rızası olmadan/ona zarar verecek şekilde yapılan eylemler sapıklıktır. Bide olayı doğal ve üreme boyutuna hiç getirmeyelim, üremek için sevişmiyoruz zevk aldığımız için sevişiyoruz. Yoksa bunun doğalı senede 2 defa sevişip paso yavrulamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 pedofili niye sapıklık tecavüz niye sapıklık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 cetintas said: Yapılan şey sapıklık tabi. Sapıklık: Normal olandan sapma durumu. Normal olan: Doğal olan. Soru: Sapıklık size göre nedir? Ya da sizin lügatınızda sapıklık yok mudur? Sen de normal değilsin. Sapık seni... Ayrıca doğal dediğin olayda kaç canlının hemcinsi ile ilişkiye girdiğini bilmeden neyin normal olduğuna karar vermek de 3D Led tv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 fede said: onun da çaresi var yeter ki sen iste dlsfjklskjf seks için gerekenler: 1-lavman 2-yarım kilo kayganlaştırıcı 3-prezervatif işte bu yüzden doğal falan değil. isteyen istediğini yapsın, ama doğal diye zorlama yorumlara girmeyelim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Sparkcaster said: pedofili niye sapıklık tecavüz niye sapıklık? öncelikle başka bir insanın haklarına güç yoluyla saldırı olduğu için. tecavüzde bu açık pedofili de ise yaş farkından ötürü. herşey norm ehe ehe demeden önce antik çağlardan beri gelişmekte olan insanlık kültürüne ve insan hakları denen kavramlara bakmak lazım tabi. bunlar en genel geçer olabilecek kurallar toplamı olarak düşünülebilir ve bunların arasında homoluk iğrençtir diye bir önermeye rastlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 iyi ki 2 cinsiyet var, 1 tane daha olsa akliniz tamamen durucakti demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ahahahahahaha konu top çekti bu yorumla kapatabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar