Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lan rezilliğe bakın yaaaa

cetintas

Öne çıkan mesajlar

cetintas said:

idilik said:

cetintas said:

söylediklerim gayet açık ve net olduğu halde neden sen dahil birkaç kişi ısrarla işi adamın homoseksüelliğini tartışmaya indirgiyorsunuz?

biz indirgemiyoruz, sen yerlerde sürümüşsün yeterince zaten.

cetintas said:

bir adamın dibini dövdürmesi bizim "lan rezilliğe bakına ya" dememize engel değil çünkü rezillik.

bazı patidaşların elin rum bakanının cinsel tercihinin avukatlığına soyunması en az konunun kendisi kadar ilginç,şaşırtıcı,dehşetengiz. eşcinsellik herkesin kendi tercihidir ama bir erkeğin başka bir erkeğin arkasına geçmiş olmasının düşüncesi bile iğrenç,tiksinç,rezil. .

arkadaşım, şimdi sen bir erkeğin başka bir erkeğin arkasına geçmesini iğrenç,tiksinç,rezil bulmuyor musun?

Bulmuyorum çetintaş , bir erkeğin başka erkeğin arkasına geçmesini iğrenç bulmuyorum çünkü bir erkeğin kadının arkasına geçmesini de iğrenç bulmuyorum.Cinsel tercih üzerinden seksizm yapmıyorum senin gibi ilkelce.İğrenç gelicekse hepsi iğrenç gelsin sadece erkek erkeğe olan değil
Sosyal ağlarda paylaş

ee gitmesin yani ama burda bu olayın sırf homoseksüellik içermesinden ötürü rezillik ya da hapislik olarak görülmesi kötü değil mi sence?

ha seks pazarlığı olarak yasal olmayan bir durum varsa elbet yaptırım uygulanır ama tüm insanların ve medyanın olayın eşcinsellik boyutu üzerinde durması baya kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

bazı patidaşların elin rum bakanının cinsel tercihinin avukatlığına soyunması en az konunun kendisi kadar ilginç,şaşırtıcı,dehşetengiz. eşcinsellik herkesin kendi tercihidir ama bir erkeğin başka bir erkeğin arkasına geçmiş olmasının düşüncesi bile iğrenç,tiksinç,rezil. .

Bu nasıl bir anlayış yahu? Bugün birileri eşcinsel olduğu için suçlanır da biz sesimizi çıkarmazsak, insanlara bazı kişisel tercihlerin yasal olarak suç sayılmasının yanlış olduğunu anlatmazsak, yarın da ne bileyim ben alkol içtiğim için birileri beni tutuklamaya çalışırsa ve kimse sesini çıkarmazsa hiç bişey demeye hakkım yok.

Yani şu konuya yaklaşımınız o kadar sığ ki bir türlü "bir erkeğin başka erkeğin arkasına geçmesi" yörüngesinden çıkıp da insan hakları, özgürlükler vs gibi boyutlara gelemiyorsunuz. Bir de olaya bu açıdan bakanları dehşetengiz ve şaşırtıcı olarak nitelendirmeniz işin tuzu biberi oluyor.

3 gün sonra konu açarsın sen şimdi "parkta öpüşenleri dövdüler oha be ülkenin geldiği hale bak" diye. ülkenin geldiği hal ile senin yaptığın şu şeyin hiç bir farkı yok. O parkta öpüşenleri dövenler için de "parkta öpüşmek tiksinç onların avukatlığını yapan herkes de dayağı hak ediyor".

Bazı konularda akıl yaşınızı ilerletmeniz gerekiyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

eşcinseller de cetintas'ın cinsel tercihlerini iğrençlik, rezalet olarak görüyor.

ne yazık ki ağzından empati lafını esirgemeyen cetintas böyle bir konuda empatiden yoksun kalıyor.

Ardeth'in dediği gibi yarın bir gün parkta öpüşenlere laf atıldığında IRON OSLOM COMHORO... LOLOLOLL diye topik açan adam burada "doğaya ve kitaba aykırı" dendiği için yasaklanan ilişki türüne yargısız infaz yapmaktan kaçınmıyor.

cetintas'ın yaptığı şu;

Kendi çıkarına uygun, kendinde olan bir şeyse savunur ama iş başkalarının haklarını savunmaya geldiğinde tıpkı diğer demokrat, "çağdaş" cumhuriyetçi olduklarını iddia edenler gibi bir anda sus pus olur.

Yani zencilerin haklarını savunuyor olmak için illaki zenci olması gerekir yoksa hiç oralı olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...