Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lan rezilliğe bakın yaaaa

cetintas

Öne çıkan mesajlar

vaperon said:

Adam dibini dövdürüyorsa bundan size ne? Rezillik var ortada evet ama bu işin gangbang olmasından dolayı. Yoksa biri hötöröf diye rezil ilan edilmesi orta çağ vari... Bilimsel sosyalizmle bağdaşmayan birşey. Şaşırtıcı...

burda batırdın , isterse 2314 kişi toplu seks eylemi yapsın size ne ? Nedir yani bu işi bu kadar özel ve sansasyonel yapan anlamıyorum.Seks lan işte yemek yemek gibi bişey
Sosyal ağlarda paylaş

para kısmını bilemem de, eşcinsellik sapıklık değildir. eşcinsellik; eşcinsel olma nedeni her ne olursa olsun tercih meselesidir. milletin uçkurundan çekin elinizi artık.

escape said:

bence bu tarz şeylerin gündeme gelmesi ve insanların hayatını karartması ya da insanları koltuklarından etmesi olayına "vay arkadaş ne hale geldik" denmeli..

+1
hedehodohop said:

Adam istediğiyle istediği şekilde ilişkiye girer iki tarafta mutabık olduktan sonra.Türkü,rumu mu var bunun.Eşcinsel ilişki olması mı bunu sapkınlık yapıyor ? Devlet adamları aseksüel mi olmak zorunda ? Kendi bürokratik işlerini yürütmesine engel olmuyorsa , kimseye de zararı yoksa size ne lan adamın seks hayatından

+1
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Adam dibini dövdürüyorsa bundan size ne? Rezillik var ortada evet ama bu işin gangbang olmasından dolayı. Yoksa biri hötöröf diye rezil ilan edilmesi orta çağ vari... Bilimsel sosyalizmle bağdaşmayan birşey. Şaşırtıcı...

ya anlama sorunun olduğu doğru da kardeşim bizim günahımız ne? sağır sultan duydu ve hatta o bilimsel sosyalistler bile biliyor benim Kemalist olduğumu.
konuya dönersek de bir adamın dibini dövdürmesi bizim "lan rezilliğe bakına ya" dememize engel değil çünkü rezillik. rezilliğe rezillik demek de en temel insani haklardan biri olmalı. hee,dibini dövdüren adama "dövdüremezsin lan dibini" deme hakkımız yok. o ayrı.

edit: yurdumun demokrasi sorunlarına ve sorunsallarına uzaylı olan bazı patidaşların elin rum bakanının cinsel tercihinin avukatlığına soyunması en az konunun kendisi kadar ilginç,şaşırtıcı,dehşetengiz. eşcinsellik herkesin kendi tercihidir ama bir erkeğin başka bir erkeğin arkasına geçmiş olmasının düşüncesi bile iğrenç,tiksinç,rezil. siz böyle düşünmüyor musunuz yani? nerede ifade-düşünce özgürlüğü? benim düşünce özgürlüğümü de savunsanıza demokrasi şampiyonu patidaşlar.
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

hedehodohop said:

vaperon said:

burda batırdın , isterse 2314 kişi toplu seks eylemi yapsın size ne ? Nedir yani bu işi bu kadar özel ve sansasyonel yapan anlamıyorum.Seks lan işte yemek yemek gibi bişey

Pardon hede, ufkum senin kadar geniş değil... :D sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

vaperon said:

ya anlama sorunun olduğu doğru da kardeşim bizim günahımız ne? sağır sultan duydu ve hatta o bilimsel sosyalistler bile biliyor benim Kemalist olduğumu.
konuya dönersek de bir adamın dibini dövdürmesi bizim "lan rezilliğe bakına ya" dememize engel değil çünkü rezillik. rezilliğe rezillik demek de en temel insani haklardan biri olmalı. hee,dibini dövdüren adama "dövdüremezsin lan dibini" deme hakkımız yok. o ayrı.

Yaşlandığımda senin gibi olmak istemiyorum... :(

Ayrıca Kemalizm'de "burn fags burn" yazdığını bilmiyordum. Şakirt kokan hareketler bunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

adamın cinsel hayatı ve seks tercihi yalnızca kendisini ve eş(ler)ini ilgilendirir. esas o kişiyle hiçbir bağı olmayanların, kişinin özel yaşamını yargılayıp, bir takım yaftalar takması, afişe etmesi, edenlerle işbirliği yapması; ahlaksızlık, rezillik, onursuzluktur.
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

cetintas said:

adamın cinsel hayatı ve seks tercihi yalnızca kendisini ve eş(ler)ini ilgilendirir. esas o kişiyle hiçbir bağı olmayanların, kişinin özel yaşamını yargılayıp, bir takım yaftalar takması, afişe etmesi, edenlerle işbirliği yapması; ahlaksızlık, rezillik, onursuzluktur.
(tu)
Heteroseksüel olmama rağmen lgbtlilere bu nefret söylemlerinden bu kadar rahatsız oluyorum.Bide onların yerinde olsak nasıl hissederdik acaba
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

çetin abinin burda şiddetli rezillik diyip antigay tavrına karşılık, ona mesaj at konusunda bi erkeğe hitaben sitem etmesi

bilemedim

ya bana karşı şartlı yaklaştığı için insanlar söylemek istediğim hep arka planda kalıyor.
burada elbette adamın geysel durumu bana göre iğrenç ama en az onun kadar iğrenç olan,rezil olan da hemen iki adım ötedeki ülkesinden büyük ihtimalle 1-2 günlüğüne "Kıbrıs nasıl birleşir" konularını KKTCli muhataplarıyla görüşmeye resmi bir sıfatla gelen adamın ne çeşit bir hayvan olup da resmi görevini unutacak kadar bu işlere girmesidir.
yoksa geyin geyliği beni zerre kadar bağlamaz,neresini isterse orasını dövdürsün,benden uzak olsun da...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...