SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya ben bu oyunu tutorial lari filan oynadım pek bişi annamadım biraz bi detaylı anlatırmısınız mesela grand campingi açtım ama herşey çok karışık gelio ? Medieval çok kolay geliyodu ?[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 medieval ile alakası yok çoğu açıdan, paradox oyunları her zaman tutorial fakiri ki eu2'den bahsediyorsan en çok tutorial içeren oyunları adamların.. :) verebileceğim yegane tavsiye oyundaki her düğme, ikon vb'nin üzerine gelip çıkan toooltip'leri okuman olacaktır. bana çok faydası oldu.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yok bu oyun benı asar :) hearts of iron da aşmıştı ona benzio[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 hearts of iron biraz farklı öğrenme açısından tooltip olayı süperdir o tarz oyunlarda.ayrıyetten oyun içi yazılar falan hepsini okican. eu1 de var mı bilmem de 2 de tutorial da vardı, gerçi pek etkili diil eheh. fansitelar en iyi kaynak bu arada bu işler için.[signature][hline]uneven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 heartz of iron deişik europa universalis in gozunu seviyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar