dominic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 nickimle barisigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 erutan niye sattın? Nereye kayboldun lf2 oynuoduk ne guzel :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bu konuda erutan ı tek geçiyorum , adam resmen canlı yayın yapıyo , haber olay ne varsa =)[signature][hline]..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 satmadım abi babam pc başına geçti bastı pc yi :)[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben de değiştiriyorum sürekli ama sonuna getiriyorum. misal : head head head head head uzar gider bu[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Erutan, 01 Ekim 2004 00:23 tarihinde demiş ki: Hmmm zaten cük resimlerinde vardı silinmişti sanırım onlar :hmm: sılındı yaa arkadastan almam lazım yıne format basınca pcye :([signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 kişilerin artık maillerini ezberledim bu yüzden aradığımı bulamaz oldum :) bide aç kapatlar beni deli ediyor mesela bugün dagger küfür yedi biraz bende aç kapa yüzünden :D [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] [Bu mesaj Larethian tarafından 01 Ekim 2004 04:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: dom, 01 Ekim 2004 00:28 tarihinde demiş ki: nickimle barisigim. Neden acaba?[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 nick değiştiriciler çok kıl insanlardır. hadi şunları anlayabiliyorum: hede sleeping hede out will be back xx:xx bunun gibi şeyleri anlayabiliyorum ama devamlı 3-4 saatte bir nick değiştirenleri anlayabilmek mümkün diil. ruh haline göre nick değiştiriyolar. nefret insanlar. veya her an ne yaptığını yazıyolar nicklerine hede nette dolaşıyorum hede ne güzel bir gün hede nasılsınız arkadaşlar hede hödö hüdü hidi[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Herkesin nick'i kendine.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Llama, 30 Eylül 2004 23:06 tarihinde demiş ki: valla benımkıde aynı :) erutanı zatı allahtan maılını ezberledım oyle tanıya bılıyom aynen :) hergün bir nicki var :) ama sorun olmuo :) gerçi listedeki herkesin başka nicki var :) çoğunun maili patideki nickini andırdığı için gene rahatım :)[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyiliği olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya arkadaşın birisi nickini şiir gibi bişi yapmış küfür etcektm son anda farketmiştim[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ya beni değişiklik nickler pek etkilemiyor :) başta listeyi ona göre hazırlamıştım :) guruplar şöle Aile Arkadaşlar Lise Arkadaşlar Paticik.com Kişileri :) sadece kim olduğunu anlamam zaman alıyor :)[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyiliği olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 01 Ekim 2004 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Anti-msn'ci biriydim, hep icq'yu kullanirdim ama cag degisiyor bende degisiyorum :) buna karsilik cok kisi yok listemde allahtan oyle kil tiplerde yok.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 nıck degıstırıcı deyınce chemıcal dıyorum zırt pırt nıck degıstırıyor kafayı sıyırtıyor adama allahtan felıs lynx mı ne onda durdu bıraz bıde MSN de en uyuz oldugum bole cok mesgulsundur ıs yapıyorsundur zaaart dıe gurup acar lısteden bırı tanımadıgın bıssuru adam senı lıstelerıne ekler ve o guruplarda konu ya lameUO dur yada karı kız muhabbetı vardır uyuz olup cıakrsın guruptan bı bakarsın guruptakı herkes senı lıstesıne eklemiş[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben Msn i 2 açıdan kullanıyorum 1. iş amaçlı 2. sosyal , bu sebebten dolayı mecburen değiştiriyorum ( 2 ayrı msn kullanmak da işime gelmiyor açıkçası) iş yerinde çalışırken ismim evde iken nickim[signature][hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator Us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 blocklama secenegi sagolsun hehe dedigim gibi custom nickler cok ise yariyo[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 o an aklıma ne gelirse onu yazıyorum nikime[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Böyle olunca msn de taninma olasiligi aza iniyor. Mesela ben listeme bakip, tanimadigim nick'e selam dahi vermiyorum ki cogunu siliyorum. Sanirim ben disinda cogu insan da bunu yapiyordur. MSN kisisel, ancak karsidaki insanlarin sizi kolay tanimasi icin surekli birsey koymak cok hos ve uygun davranis degil.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Güvendiğim dağlardaki kardan farkı deilsin...benim nick bu...gayet memnunum...milletde deişmiyo zaten :)[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Oho benim kadar değiştiren yoktur. Şarkı sözü yazarım. Evde değilim body deyim yazarım... Hatta dün, 1mol h20 molekülü X avogadro sayısı=Madcat ders çalışıyor) Mesaj atmayın yazmıştım. Yaparım ben zevklidir.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bir ara mail değiştirdim, o yüzden öbür maili koydum: "[email protected] eklemeyen dop olsun" vs. Ama yine de başından belli oluyordu. Genelde WereWolf nickiyle takılırım, şu anda WereWolf th3 sh3r14tch1 diye takılıyorum. Bir de bir ara Arcturus Mengsk falan idi nickim.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Alexi_Septimus, 01 Ekim 2004 04:23 tarihinde demiş ki: said: dom, 01 Ekim 2004 00:28 tarihinde demiş ki: nickimle barisigim. Neden acaba? neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Nick değiştimek kadar güsel bişy varmı yaa :)[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız [Bu mesaj rexx tarafından 01 Ekim 2004 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Ferrero, 01 Ekim 2004 00:17 tarihinde demiş ki: Onu boşverde çevrimdışı gösterip çevrimiçine geçenler deli ediyo abi tamam 3 yap hadi 4 yap ama 30 kere yapıo küfür edip silesim geliyo listeden allam OFF bide action sırasında yapıolar :( [signature][hline]evet arakçıyım. ama pişmanım bi daa yapmıyca XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar