elma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ya bu aralar cok sık oluyo bana. msn listem baya kalabalıktır. herkeste bi nick değiştirme olayı var. bana da bulaştı .. mesela erutan . erutanın nickini hiçbi zaman erutan olarak görmedim ben. hep farklı şeyler. bazıları da - silphatos ya da bonepart fizban vs.vs hep aynı nickler. özel bi maharet istiyo her msn açışta yeni nickleri cıkarmak.. (internet bölümlük bi topic değil)[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ya böle o an ki moda göre nick değiştiriolar benim de hep mortisdir. ama böle mesela şimdi beşiktaş ım bneim falna tarzı nickler var sonra depresyondayım oluo sonra işte off çok sıkıldım oluo sonra sallama bi nick oluo falna ruh haline göre değiştiro paso insanlar nickleri[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bizim cthulhunun nicki gorseniz az evvel ne yapmıs :D = Futbol tavla degildir ki mars olasın 6-2 :D adamın nick bu işte hehe[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 cthulu reklam bile yapio nickinde:) benimde baya değişirdi artık normal:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bende severim değiştirmeyi.. Benim msn de asıl nickim dei$ik tir.. Çoğunlukla bunla oynama yaparım. Şu 2-3 gündür nickim şu.. if dei$ik is not here where ulan where ? (yani diyorki, dei$ik burda değilse, nerde ulan nerde?)[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ha bu ara bende cok degistiririm nick mesela en son nickim ''Haciwattlım'' dı :) iyi bi kız arkadasımın nicki karagozlum du işte bende salladım öyle :P sonra arada Alcohollica yaparım (metallica icin eskiden takılmıs bi isim) jesus yaparım , yaparımda yaparım :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 msn plus yukle herkese custom nick koyabiliyosun bu dertten kurtuluyosun[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 benim nick herzaman aynıdır ama ruh halimi gösterişim şu şekilde değişebilir Lominadze| konuşmayın be meşgulum (muşgul) Lominadze| Manchester City Lominadze| Drunk Lominadze| Yatakta (meşgul) Lominadze| yatakta (dışarda) gibi :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 haha benimki hergun okulun bitmesıne kalan iş gunu ve , saati yazıo :D (bu olay okul baslamadan 10 gun once basladı "kabusa 10 gun var" seklinde :P ) su an : jermyy..! {kabus başladı, bitişe 166 iş günü = 1328 okul saati.}[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 X : Selam Ben : Kardeşim sen kimsin? Mailini mi ezberleyelim vıdıvıdıvıdı...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Cermy, 30 Eylül 2004 22:43 tarihinde demiş ki: haha benimki hergun okulun bitmesıne kalan iş gunu ve , saati yazıo :D (bu olay okul baslamadan 10 gun once basladı "kabusa 10 gun var" seklinde :P ) su an : jermyy..! {kabus başladı, bitişe 166 iş günü = 1328 okul saati.} :D süpermiş bu , benim okulum çok mu cennet yoksa siz mi çok cehennemdesiniz çözemiyorum..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 benim daima aynı nick :) değiştirirsemde ya başına yada sonuna eklerim ör; (st)zgrw(st) - yemek yer uyur - (st)zgrw(st) gibi :)[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyiliği olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 death ownz life | ipteki gerilme kuvvetine kafam girsin | death ownz life | kürelere kafam girsin ama vassgeçtim msj atana kafam girsin| vs gider. gerçi son 2 gundur normal takılıyorum düselme yolunda emin adımlar atıyorum lol.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben kafama ne gelirse yazıyorum biraz:P[signature][hline]mıhıhı kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 valla benımkıde aynı :) erutanı zatı allahtan maılını ezberledım oyle tanıya bılıyom[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bide sen kimsin diyince tanımadın mı küstüm diyenler var yuh diyorum onlara.. sanki ben onların maillerini ezberlemek zorundayım[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 S e p t i m u S [Yar saçların lüle lüle hadi sana güle güle] S e p t i m u S [X'lerdeyim] S e p t i m u S [Hebele Hüb] S e p t i m u S [Yemek yapıyorum] Şeklinde.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 bab yapsam mı acaba ben de. ne bu ya.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Daha hiç değiştirmedim valla, mutluyum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Aaa daha önce biri demiş![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Onu boşverde çevrimdışı gösterip çevrimiçine geçenler deli ediyo abi tamam 3 yap hadi 4 yap ama 30 kere yapıo küfür edip silesim geliyo listeden allam OFF bide action sırasında yapıolar :([signature][hline]evet arakçıyım. ama pişmanım bi daa yapmıyca XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Llama, 30 Eylül 2004 23:06 tarihinde demiş ki: valla benımkıde aynı :) erutanı zatı allahtan maılını ezberledım oyle tanıya bılıyom said: elma, 30 Eylül 2004 22:15 tarihinde demiş ki: ya bu aralar cok sık oluyo bana. msn listem baya kalabalıktır. herkeste bi nick değiştirme olayı var. bana da bulaştı .. mesela erutan . erutanın nickini hiçbi zaman erutan olarak görmedim ben. hep farklı şeyler. bazıları da - silphatos ya da bonepart fizban vs.vs hep aynı nickler. özel bi maharet istiyo her msn açışta yeni nickleri cıkarmak.. (internet bölümlük bi topic değil) hehe napiyim ama cok güsel oluyor :) dimi steve? (llama) sende maşallah bi tutturdun çük gidiyon uçarken düşüp ölen çük uçan cük vs vs :) ama bu aralar paso O takılıyorum değiştirmeyede niyetim yok cok sevdim[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 cuk ustune teorıler kuruyorum[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Hmmm zaten cük resimlerinde vardı silinmişti sanırım onlar :hmm:[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Çok dandik bir olay bu.Saçma sapan şeyler koyuyorlar birde.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. TeknoWebHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar