Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-Denizlispor

Deli333

Öne çıkan mesajlar

O hırsla ılk 45 dakıka gol gelmezse ısler bozulurkı Denızlı yenılgıden yenmeyı ıyı bılen bı takım[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahce pozisyon yakalamakta zorlaniyor kontrollu cikiyoruz surekli ikinci yarinda ridvan k3nkin dedigi gibi biraz daha kanatlari daha onemli kilip iyi kullanirsak kazaniriz maci.onun disinda denizlispor bildigimiz denizlispor,savunmada bosluk oldugunda bir anda cogalip tehlikeli olabiliyorlar ancak oyle aman diye ayaga kalktigimiz bi pozisyonlari yok.macin en onemli pozisyonu pvh'nin frikigi oldu, gol diye ayaga kalktim hatta.sonra bi guzel oturdum yan aglardaymis :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Volkan insan üstü bir hareket bu!
Hayatımda görmedim böyle pozisyon" (Bir radyo spikeri)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu pzoisyondan sonra alexmiş hoydonkmuş tuncaymış nobreymiş. geçecen bunları. allah fenern şampiyon olmasını istio resmen oha be oha. hayatımda rastlamadım böle şeye. rastladıysam da hatırlamıyorum şu an. yuh be kardeşim. bize gelse orda 90a takarsınız
Sosyal ağlarda paylaş

alex adam degil zaten anca burda oynuyor napsin,lol.

ikinci yari ilk yari sonundaki yorumumdakileri fenerbahce yapti ve maci kazandi.alex ve pvh'nin birer sutu direkten dondu semih son dakikada pvh'ye oyle bi pasi vermedi ki o bicim firca yer zaten pvh'den o yeter ona.ikinci yarida ilk yariya oranla daha baskili oynayip denizlispor'a futbol oynatmayan fenerbahce 2-0 galip ayrildi sahadan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...