Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Hafta içinde manceshterdan 6 yiyen fenerbahçede moraller bozuk. Denizli ligin üst sıralarını zorluyor. Fener bu maça daha hırslı cıkıcak. Çünkü hafta içinde 6 tane yediler ve hepsi çok hırslandı. Maça 20 dakka kaldı bakalım nolacak.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 1-1 diyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 O hırsla ılk 45 dakıka gol gelmezse ısler bozulurkı Denızlı yenılgıden yenmeyı ıyı bılen bı takım[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bana fener alır gibi geliyor, tahminim 2-1.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 hiç içimden gelmiyor valla izlemek. izleyen birileri nasıl oynuo takımlar yazıversin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 fenerbahce pozisyon yakalamakta zorlaniyor kontrollu cikiyoruz surekli ikinci yarinda ridvan k3nkin dedigi gibi biraz daha kanatlari daha onemli kilip iyi kullanirsak kazaniriz maci.onun disinda denizlispor bildigimiz denizlispor,savunmada bosluk oldugunda bir anda cogalip tehlikeli olabiliyorlar ancak oyle aman diye ayaga kalktigimiz bi pozisyonlari yok.macin en onemli pozisyonu pvh'nin frikigi oldu, gol diye ayaga kalktim hatta.sonra bi guzel oturdum yan aglardaymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bu arada bazi pozisyonlarda alex'e cok bos alan kaliyor denizlispor oraya bi onlem almazsa ikinci yarida alex'in sahneye cikmasi muhtemel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 0-0 gibime geliyor. Fener bu hafta puan kaybederse çok güzel olur.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 "Volkan insan üstü bir hareket bu! Hayatımda görmedim böyle pozisyon" (Bir radyo spikeri)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Alex Avrupa da boş geçiyor ama ligde borusunu öttürüyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 abi şu pzoisyondan sonra alexmiş hoydonkmuş tuncaymış nobreymiş. geçecen bunları. allah fenern şampiyon olmasını istio resmen oha be oha. hayatımda rastlamadım böle şeye. rastladıysam da hatırlamıyorum şu an. yuh be kardeşim. bize gelse orda 90a takarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 besiktas diolardı :) cimbomun ne alakası var kümeyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 alex adam degil zaten anca burda oynuyor napsin,lol. ikinci yari ilk yari sonundaki yorumumdakileri fenerbahce yapti ve maci kazandi.alex ve pvh'nin birer sutu direkten dondu semih son dakikada pvh'ye oyle bi pasi vermedi ki o bicim firca yer zaten pvh'den o yeter ona.ikinci yarida ilk yariya oranla daha baskili oynayip denizlispor'a futbol oynatmayan fenerbahce 2-0 galip ayrildi sahadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Hade leyn demişler * galatasaray fans - yav.ak fenerbahce yi dinlemeye başlar *[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 02 Ekim 2004 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 bu arada denizlispor'un tek pozisyonunda inanilmaz seyler oldu top girmedi resmen ozetini izleyin macin yani o pozisyon icin , volkan'i tebrik ediyoruz burdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 hayatımda ben boyle heyecanlı pozısyon gormedım.4 kere cızgıden topmu cıkartılır bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Kim çizgiden çıkartıyor maçı izleme olanağım yok !??!!?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 ii maç[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bu arada gercekten Allah razı gelmedı.Cunku 2 metre offside'ı goremeyen hakem boylelıkle kendı kı...ınıda kurtarmıs oldu.Yapılan faulde cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 görseymiş keşke 2-0 olmazdı belki atardı denizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Bunu atamayan takım 546546783 dk oynasa gol atamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar