Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi aşk karmaşası daha

ranges

Öne çıkan mesajlar

8. sınıf ah ahh...şimdi hatırladımda bi kız vardı ismi x ...neyse..:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Rangesçim canım benim yaş kaç?

Neyse sana kız kısmısından çok çekmiş ve böylece dişilerin pisikolojisini çözmüş bir kişi olarak şunu söyliyim

DERS 1 :

Kız milletinin yüzde 90'nında en yakın arkadaş kavramı yoktur.

Bunların en yakın arkadaşı yine kendisidir anam. Yani kızın sende gözü varsa istersen kız kardeşiyle evli ol bi gel de koşa koşa gelir. Ayrıca X'in sana kendisini Y olarak tanıtmış olması bu tezin doğruluğunu kanıtlar. Demekki sen Y'ye meğilli olduğunu belli etmişsin. X'in de sende gözü olduğu için seni kaptırmama amacıyla sana böyle bişey yaptı.

DERS 2 :

Sana gelene git deme.

Eğer X sana geldiyse kesinlikle git deme. Hay Hay de. Gönlünü eğlendir. Anladığım kadarıyla Y'nin senin ondan hoşlandığından haberi var. Sen X'le yakınlaştıkça Y'nin içi gidecek. İlerde X'le ilişkiniz bittiğinde Y ile bir ilişki başlayabilir.

DERS 3 :

Aşık olmadığını bil!

Şimdi Birileri kıza yazınca içinin gitmesi çok doğal çünkü beynin kızı sahiplendi. AŞık olsan acaba Y'yi mi çıtırdatsam Z'yi mi yoksa X'i mi diye düşünmezsin. O yüzden çıkmaya başladıktan sonra X'in köpeği oliyim deme

DERS 4:

Karı milleti şeytandır unutma!

Bunu asla aklından çıkarma. X'le Y sana bir oyun oynuyo da olabilir. Sana bir oyun oynuyo olabilirler aman kendinimi kıza bırakıyım deme!

SONUÇ :

Fırsatını bulmaşken X'le çık gide bildiğin kadar ileri git. Şu aşamada Y'yi şimdilik unut. X bittikten sonra şansın varsa Y de olur!

Ayrıca X Y diyeceğine Ayça - Zeynep gibi takma isimler versen daha az kafa karıştırırsın.

HADİ BAKALIM GÖSTER KENDİNİ![signature][hline]En kısa zamanda kaset çıkarıp klibimde 10 tane romen kıza araba yıkattıracam sonrada kendime kese yaptırırım artık yaşama amacım budur!
Sosyal ağlarda paylaş

merak edenlere yaş 16
buraya yardım ihtiyacı duydugum icin yazdım ve paticikte her sorunu olana yardım edildiği icin yaptım
bu yukardakileri laf sokmaya calısan arkadaşlara söylüyorum ve topic i geyiğe götürmeyin lütfen

Pascal yardımın için cok saol cok yardımcı oluyorsun
Hiçbi kızın köpeği olmam X de benim icin okadar önemli deil ama Y ..[signature][hline]

[Bu mesaj ranges tarafından 30 Eylül 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki paticikteki herkes güzin abla yada senin 10 yıllık kankan ve senin herşeylerini biliyorlarda sana yardım edicekler. daha önemlisi sende burda verilen tavsiyelere ne kadar güveniceksin?

Bence hiç tanımadığın insanlardan tavsiye almak yerine yakın arkadaşlarına sor. Şimdi burda sana git x'ten ayrıl sonra y'ye bi tokat atıp eve dön dese bunu gerçekleştirmessin?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım senin dediklerin şey gibi oldu hani zamanında annem derdi ''Ark ın pencereden atlarsa sen de atlıcak mısın?'' gibi

Ben burdan aldıgım tavsiyeleri iyi ve mantıklı bulursam uygularım nitekim suana kadar bi tek pascal dogru duzgun mantıklı konustu... adam işi biliyo...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ranges, 30 Eylül 2004 16:13 tarihinde demiş ki:
Pascal yardımın için cok saol cok yardımcı oluyorsun

said:
ranges, 30 Eylül 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
suana kadar bi tek pascal dogru duzgun mantıklı konustu... adam işi biliyo...

said:
_Insomnia_, 01 Ekim 2004 11:34 tarihinde demiş ki:
Pascal isimli arkadasa katılıyorum.kızlar ilgili tezimi farklı bir uslupla acıklamıs.
Efenim ilginize teşekkür ederim artık size ne kadar yardımcı olursam benim için o kadar büyük mutluluk!

Bu arada Y'yi şimdilik unut X'e çalış[signature][hline]BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR
BEŞİKTAŞLI OLMAYANLARIN O KENDİ SORUNUDUR
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kız tezim :
1- Kızları farklı gezegenden varlık gibi görüyorsanız,
2- Kendiniz bir muhabbet kuramıyor da onlardan ilk adım veya arkadaşlardan destek bekliyorsanız,
3- Paticiğe kızlar hakkında yardım için thread açıyorsanız

İşiniz yaş demektir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 01 Ekim 2004 13:50 tarihinde demiş ki:
Benim kız tezim :
1- Kızları farklı gezegenden varlık gibi görüyorsanız,

buna daha bir sürü birşey eklenir ama özet geçmiş yeterince.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...