Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FC FIFA 12

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanlız anlamadığım bişi var. bilal'le konuştum demin onlar bi takım kurmuşlar sanırım. takımın adı FIFAproTr tarzı bişi. bide şimdi listede paticik fc var. hangi takım olcak oynicağımız takım? sen yeni ayrı bi takım mı kurdun ck?
Mesaj tarihi:
reyou said:

futbolcumu kasmak lazim bunun icin?

ole degilse direk hazir takimlarla oynuyosak bende girebilirim oteki turlu, vaktim yok futbolcu kascak be haci

kasmak o kadar gerekmiyo aslinda online takim olarakmac yaptikca geliyor zaten accomplishmentlar.
Mesaj tarihi:
diğer takımda maç oynamaya başlamışlar. geçelim oraya hiç bölünmeyelim bole. geçen seneye göre devam edelim işte. hazır bi komünite kurmuşken 3 oyundur :D
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu sene takımın ismi paticik fc diil fifaprotr gelmek isteyen olursa bana pm atsn veya istek yollasn kabul ederim herkesi bekleriz skype ile bağlanti kuruyoruz eğer imkanınız varsa çok iyi oluyor. .
Mesaj tarihi:
bOoroCk said:

Arkadaşlar bu sene takımın ismi paticik fc diil fifaprotr gelmek isteyen olursa bana pm atsn veya istek yollasn kabul ederim herkesi bekleriz skype ile bağlanti kuruyoruz eğer imkanınız varsa çok iyi oluyor. .

psn: aytekbet
Mesaj tarihi:
bOoroCk said:

Ben de request yolladım, PSN de Spideelol.

Sürekli de Skype'tayım zaten.
  • Yeni Oluştur...