supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 katilmak isteyenler basvurabilir direk club search den ya da burdan psn id yazin invite yollarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 geçen seneki takımın devamı değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kzlsakal invite yollayabilirsen giremiyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 mokoko said: geçen seneki takımın devamı değil mi bu? 2 senedir stoperi oldugun takim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ozmn bana bi inv at bari. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 futbolcumu kasmak lazim bunun icin? ole degilse direk hazir takimlarla oynuyosak bende girebilirim oteki turlu, vaktim yok futbolcu kascak be haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yanlız anlamadığım bişi var. bilal'le konuştum demin onlar bi takım kurmuşlar sanırım. takımın adı FIFAproTr tarzı bişi. bide şimdi listede paticik fc var. hangi takım olcak oynicağımız takım? sen yeni ayrı bi takım mı kurdun ck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 klasik ben paticik fc yi kurdum iste burdan ya da ordan devam ederiz secin birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 sorumun cevabi ne loo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 reyou said: futbolcumu kasmak lazim bunun icin? ole degilse direk hazir takimlarla oynuyosak bende girebilirim oteki turlu, vaktim yok futbolcu kascak be haci kasmak o kadar gerekmiyo aslinda online takim olarakmac yaptikca geliyor zaten accomplishmentlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 diğer takımda maç oynamaya başlamışlar. geçelim oraya hiç bölünmeyelim bole. geçen seneye göre devam edelim işte. hazır bi komünite kurmuşken 3 oyundur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hmm anladim, ayri bi kenarda kasmak gerekmiyosa bende katilir arada oynarim olmazsa, ortasahaya bi yerlere yada firsatci forvet olarak oynayabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 soyle o zmn bilal e foruma falan baksin invite atsin bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 aytekbet psn benim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 supremeallah said: soyle o zmn bilal e foruma falan baksin invite atsin bize burak attı inv sana. player hub'dan gir bak olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 çok leş takim yalniz herkes yenmiş bunlari ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bu akşam bi estiririz artık. toparlarız takımı asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 biz de girebiliyosak invite atın madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Evet ben de oynarim Darkainu psn'im , ihtiyac olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bOoroCk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Arkadaşlar bu sene takımın ismi paticik fc diil fifaprotr gelmek isteyen olursa bana pm atsn veya istek yollasn kabul ederim herkesi bekleriz skype ile bağlanti kuruyoruz eğer imkanınız varsa çok iyi oluyor. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yanlis topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 xbox ci yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bOoroCk said: Arkadaşlar bu sene takımın ismi paticik fc diil fifaprotr gelmek isteyen olursa bana pm atsn veya istek yollasn kabul ederim herkesi bekleriz skype ile bağlanti kuruyoruz eğer imkanınız varsa çok iyi oluyor. . psn: aytekbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bOoroCk said: Arkadaşlar bu sene takımın ismi paticik fc diil fifaprotr gelmek isteyen olursa bana pm atsn veya istek yollasn kabul ederim herkesi bekleriz skype ile bağlanti kuruyoruz eğer imkanınız varsa çok iyi oluyor. . Ben de request yolladım, PSN de Spideelol. Sürekli de Skype'tayım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 psn : Kage_Ryuu bende geleyim plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar