Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hjfg ne lan bu memur haterı. yok mu koca patide bi müfettis anlatsın gfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Napolyonn said: kpss de iyi puan alamamış burda hıncını alıyo galiba. asdasdasdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 memurluk cok zor iş bro 5 oldu mu cık giriş 9 kafana esti mi işlem almıyorum diyip çek git 4.30dan sonra önünde adam ölse telefon bile acmaz evet bütün memurlar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Hahah evet alamadım memurlara bok atıyorum. Genelleme olmasın, tamam ancak memurların %90'nı yatıyor bu ülkede. Doktor diyorsunuz, mümessil ile anlaşıp her gelen hastaya balgam sökücü veren doktor biliyorum. Yapmayın arkadaşlar, bu ülkede memuriyetin çok rahat olduğu bir gerçek. Milletvekili bile işini yapmıyor bu ülkede memur mu yapacak? Bizde ki sistem, yunanistan, ispanya, italya'da ki sistem, zihniyet aynı. Sonuçlarını görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Myshkin said: Bu cumartesi olayi bana hic siradisi gelmiyor ya benim ailemdeki insanlar zaten haftada 6 gun calisiyor ben kendimi bildim bileli, ozel sektorde 5 gun calistiran var miki? Memur kardesler de calissin 6 gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Türkiye'nin büyük çoğunluğu memurluğu yatış olarak görüyor, sebebi de her ay kesintisiz maaş alması. (Cezai durumlar dışında) halbuki, her sabah aynı saatte aynı yere giderek aynı işleri defalarca yapmak belli bir zaman sonra insanı ciddi anlamda robotlaştırıyor. Bunu kimseye anlatamıyorsunuz da.. Etrafınızdaki arkadaşlarınızla bu konuyu paylaştığınızda hassttr ordan akşama kadar yatıyorsunuz birde şikayet mi ediyorsun lan diyorlar. Şikayet eden yok, sadece zor iş bunu anlatmaya çalışıyoruz. Kimse götünü göbeğini kaşıyarak maaş almıyor (tabi belli başlı kesimlerin memurları hariç onlar cidden öyle yapıyor ama azınlıklar işte..) Nihayetinde kimseye anlatmaya uğraşmamak lazım, cumartesi de mesai günü olsun hatta pazar da olsun, çift maaş versinler gitmezsem şerefsizim ama yıllık iznimi 30 güne çıkarsınlarda bari 30 gün dinlenebilelim yılda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Evet ülkede memurlar yatıyor. Bu nedenle bu yatan insanları daha uzun süre boş boş oturtmak gerek. Çalışanı desteklemeye, ya da başka deyişle çalışanla çalışmayanı ayırt etmeye gerek yok!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Lamante terazini kırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yok öyle özel sektör nasılsa devlette öyle olsun yada memurlar nasılsa özel öyle olsun emeklilik oranları tatiller çalışma şartları sözleşme hakları herşeyiyle aynı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Almanyada falan monoton işlerde çalışanların yerleri değiştiriliyordu sürekli. Memurlarda var mı bilmiyorum ama kurumların güvenlik görevlilerinde falan vardı bu olay. Hatta biri bir şekilde unutulmuş, adam 20 yıl sonra falan emekliliği gelene kadar sıyırmış o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Napolyonn said: yazık yav nası çocuklar yetişiyo. saat 6 da başlayacak mesaiyi eve yorgun gelsin sevişemesinler diye yorumlayan adamla tanıştım diye anlatacağım etrafıma. Ha benim şakirtime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 sevişmekten korkma napolyonnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Pardon ya. Cidden memuriyet zor iş. Özel sektörde kıçını yırtmaya benzemez her gün aynı işi yapıyorsun daha ötesi mi var psikolojik olarak yıkılıyorsun. Halbuki özel sektörde her an adrenalin kovulucağım korkusu, maaş yatacak mı yatmayacak mı, mesaiye kaldık para alır mıyız, ulan çocuğum olacak şirket beni mi yollayacak iş gezisine... hop oturup hop kalkıyorsun ne kadar güzel bir hayat yaşıyor. Memuriyet kadar zor bir şey yok arkadaşlar. Daha az çalıştırsınlar çift maaş versinler. Devletin bürokrasisi o kadar hızlı işliyor ki zaten biraz izin yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 memurluk dnd de bir class değil yüz çeşit memurluk var neye göre, kime göre memurluğu küçümsüyosun? istanbulda trafiğin ortasındaki poliste memur, kiliste deniz kenarında sabah akşam oturan poliste memur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Myshkin said: Almanyada falan monoton işlerde çalışanların yerleri değiştiriliyordu sürekli. Memurlarda var mı bilmiyorum ama kurumların güvenlik görevlilerinde falan vardı bu olay. Hatta biri bir şekilde unutulmuş, adam 20 yıl sonra falan emekliliği gelene kadar sıyırmış o arada. sıyırmış mı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Napolyonn said: memurluk dnd de bir class değil yüz çeşit memurluk var neye göre, kime göre memurluğu küçümsüyosun? yüz çeşit memurluktaki yüzer insanın doksanı ya yatıyor ya da rüşvetten ordan burdan yolunu buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Su saatte hala mesaide olan devlet memuru gösterir misiniz bana bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Özel sektör insanları fazla bunaltıyor diye memurların suçu ne bunu anlamadım ben. Çok kıskandıysanız siz de memur olun. Memurlar daha verimli olacak şekilde çalıştırılsın denilse anlayacağım da. Mesai uzasa verim daha da düşecektir. Başka yollar denemek lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hamsilipilav said: Myshkin said: Almanyada falan monoton işlerde çalışanların yerleri değiştiriliyordu sürekli. Memurlarda var mı bilmiyorum ama kurumların güvenlik görevlilerinde falan vardı bu olay. Hatta biri bir şekilde unutulmuş, adam 20 yıl sonra falan emekliliği gelene kadar sıyırmış o arada. sıyırmış mı lol ferdinand von schirach'ın kitabında anlattıgı muvekkıllerınden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 valla biri eşşek gbi çalışıp diğeri bi tarafı bi tarafına denk gezerse heleki maaşını eşşek gibi çalışanlar veriyorsa gayet çalışma saatlerine karışabilir sencede öyle değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Çalışma saati mantığı çok saçma bence. Önemli olan çalışmayan memura iş yaptırmak ya da sistemin dışında bırakmak. Yoksa sen çalışmayan adamı cumartesi de işte tuttuğun zaman cebinden daha çok para çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 belki böylelikle her önüne gelen memur olmaktan vazgeçer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi bizimkiler de delirir o zaman yakında. hmm infected olsalar daha iyi aksiyon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ayrıca ben öğretmenim. Sabahtan akşama kadar hiç oturmuyorum. Tenefüslerde çocuklar soru soruyor. Hele bir de nöbet tuttuğumda yemek bile yiyemediğim zamanlar oluyor. Kendimi ağır işçi gibi hissediyorum. Tabii ki yatanlar var ama. Adamlar şu mantıkta iyi bizi 5 e kadar burada tutsun ama ek dersimi versin. Önemli olan verimli çalışmak, işte fazla zaman geçirmek değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar