vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Law said: vaniLLe said: olayi 5.ye kadar getirmis olman büyük hata. 2.de anlariz genelde biz =P 5 ne abi? hic mi yüzsüz gibi hissetmiyosun? gurur murur yapmiyosun`? 5 kez reddetiyse 6.da da kabletmez. yok, birakcaksin pesini. gelir kendisi teklif ederse, olur anca su saatten soora. bu kadar israrci bir insandan kimse hoslanmaz. konusmasina da aldanma her gün, bir insan hosmuhabbet olabilir, konusabilir herkesle, bu senden hoslanacagi anlamina gelmez illa. Acı ama gerçek, katılmadığım nokta gurur meselesi sanki hepimiz lorduz :), kimi ilk rededilişde kabullenir kimi 10.cuda medenice oldukdan sonra sorun yok. Birde hoş sohbet olabilir evet hani ordan yanlış sinyalde alma. ya yok gurur derken yanlis anlasilmasin, insan kendini bir noktadan sonra ezik gibi hisseder, gururu incinir cünkü diye düsünüyorum. lord gibi bir asalet unvanina sahip olmak zorunda degilsin, istersen köylü ol =P insani seyler bunlar. en ufaktan beri var olan seyler. bi cocuga 5 kere hayir dersin, o da sonunda ögrenir yapmamayi gibi. yoksa bahsettigim delikanli adam gururu degil, delüaanli adamin hakki üctür seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Myshkin said: abi sende de tam bir tacizci ozverisi varmis ya Hahaha çok güldüm lan asdfzxcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Fistan said: özel mesajdan teklif et AAHHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 0ne ya adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 @Vanille Yok anlıyorum seni :), ama işte yüzsüzde oluyor insan bazen olmak istiyor veya umursamıyor. Seviyorsun veya aşık oluyorsun o an mantıklı olamıyor insan, ne olacak hepsi birbirinin aynı diyemiyorsun o an, o olmaz ise başkası olur (ki olur) diyemiyorsun, yapman gereken saçmalayıp ağzına yüzüne bulaştırıp öğrenmek oluyor bazen ve iyide oluyor aslında. Bu başka yolu yok çünkü. Deneyimle sabit ve iyikide deneyimlemişim diyorum. İyikide yüzsüzce davranmışım (tabi medeni sınırlar çerçevesinde) ve iyikide hep red etmiş, sürüncemede bırakmamış en azından. Hatta iyilik yapmak istiyorsanız adama doğrudan s.tir git abimlere dövdürürm seni diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 evet dogru diyorsun o kadar empati yapamadim, odun gibi yaklasiyorum bazen sdf. ama nebliyim 5 cok geldi ya. hani bir de sunu düsünmek lazim, bu kiz her teklif edilisinde tatli tatli mi reddetti, naza ceker gibi? o da var.. o tabi daha cezbedici gelmistir ve tam olarak anlanamamistir verilen cevap. ki hos muhabbet diyor, öyle olmustur kesin. yine de ben direkt teklif edilmemesinden yanayim, akisina birakmak lazim. bisileri lönk diye isimlendirmeye, kategorize etmeye calistigin zaman büyüsü kacar ya da, kiz geri adam atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ramses olsa 7'ye giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 öyle bi standart yok bazen 5 değil 15 kere ısrar etmek gerek, bu her teklifine aldığında cevap staylına bağlı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ya gencler dedim daha once, yine tekrarliyorum.su ana kadar cogunuzun dedigi gibi bi iki tekliften sonra israr falan etmezdim.bi de boyle deneyelim dedim bakalim ne olacak. kiza da sordum simdi acik acik derdin ne,istemiyosan istemiyorum de dedim. simdi istemiyorum saol dedi. polyanna gibi dusunecek olursak simdi istemiyo ama acik kapi birakti diyebiliriz.ama benim o kadar polyanna bi ruhum yok. konu kapanmistir, dagilabiliriz.yayinda ve yapimda emegi gecenlere tesekkurler tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 tebrikler her dönemeçte yanlış şıkkı seçerek şansını erode ettin git gide sordun sordun hiç bi dediğimizi dinlemedin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi bence sor bir daha belki kafası karışıktır,belki kızın ne istedigini sen ondan daha iyi biliyorsundur,ha 5 ha 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ehaha BİZ DEMİŞTİK manşeti gibi olsun istedim. bugün olmaz yarın olur. yarın olmaz öbür gün olur. daha iyisi gelir bu sefer o ister. belki sadece hazır değildir falan. ilk sevgilimi 13 ay ikincisini 5 ay kovalamıştım. lan o yüzden sevgililerim bir elin parmaklarını geçmiyor demekki. hem de t-rex elinin parmaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Haribo sen yanlış yoldasın 13 ay koşulur mu olm. Sen yemeği yapıyosun ama yemeği yiyemeden uykun geliyor. Fast food takıl, doyurucu olmasın ama sık aralıklarla ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 goldbären said: ... lan o yüzden sevgililerim bir elin parmaklarını geçmiyor demekki. hem de t-rex elinin parmaklarını. bence sebebi bu ama çaktırma sen :D sdfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 goldbären said: ehaha BİZ DEMİŞTİK manşeti gibi olsun istedim. bugün olmaz yarın olur. yarın olmaz öbür gün olur. daha iyisi gelir bu sefer o ister. belki sadece hazır değildir falan. ilk sevgilimi 13 ay ikincisini 5 ay kovalamıştım. lan o yüzden sevgililerim bir elin parmaklarını geçmiyor demekki. hem de t-rex elinin parmaklarını.abi iyileşme var ama üçüncüsünü 3 ay dördüncüsünü 1 ay falan kovalasan rayına oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 goldbären said: tebrikler her dönemeçte yanlış şıkkı seçerek şansını erode ettin git gide sordun sordun hiç bi dediğimizi dinlemedin... sıkıldım valla. 1. vitesten 5. vitese geçmek gibi bişe oldu benim için. koşturmaya alışık değilim. ha bu iyi bişe değil belki ama ben yapamıyorum. biraz denedim işte bakalım nolacak diye olmadı. bi dahaki sefere daha farklı taktiklerle sahaya çıkarız, tecrübe oluyo sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kozalak said: tam saymadım ama bugün 5. davetimde de reddedildim. kozalak said: bugün 5. davetimde de reddedildim. kozalak said: 5. davetimde kozalak said: 5. bi sonraki aşama tecavüz heralde. daha neyi zorluyosun yahu paspasa mı dönüşceksin gece 12 olunca? said: sizce koşturmaya devam etmeli mi? ne yapmalı ne etmeli? sağa çek abi bence hararet yapmışsındır biraz soğut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 SeaGle said: Haribo sen yanlış yoldasın 13 ay koşulur mu olm. Sen yemeği yapıyosun ama yemeği yiyemeden uykun geliyor. Fast food takıl, doyurucu olmasın ama sık aralıklarla ye. bunu söyleyen de 3-4 senedir tabldot yiyen biri ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 sizin benzetmenize siciim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kozalak said: sıkıldım valla. 1. vitesten 5. vitese geçmek gibi bişe oldu benim için. koşturmaya alışık değilim. ha bu iyi bişe değil belki ama ben yapamıyorum. biraz denedim işte bakalım nolacak diye olmadı. bi dahaki sefere daha farklı taktiklerle sahaya çıkarız, tecrübe oluyo sonuçta. bitmiş bişey yok ki denemişsin olmamış. o kaybeder. bisiklet süren adam akıllıdır bi kere. (ciddiyim sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 aquila said: sizin benzetmenize siciim ya. sen ne yiyorsun instant noodle mı ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 karton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 harbi iğrençsiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 goldbären said: SeaGle said: Haribo sen yanlış yoldasın 13 ay koşulur mu olm. Sen yemeği yapıyosun ama yemeği yiyemeden uykun geliyor. Fast food takıl, doyurucu olmasın ama sık aralıklarla ye. bunu söyleyen de 3-4 senedir tabldot yiyen biri ahahah Olm benim kalbim fast food u kaldırmıyor, ben yaşlı adamım. İmamın dediğini yap yaptığını yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 tatlı niyetine de dondurma yiyin benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar