Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kusura bakma ben biraz yabani biriyim

kozalak

Öne çıkan mesajlar

Law said:

vaniLLe said:

olayi 5.ye kadar getirmis olman büyük hata.
2.de anlariz genelde biz =P
5 ne abi?

hic mi yüzsüz gibi hissetmiyosun?
gurur murur yapmiyosun`?
5 kez reddetiyse 6.da da kabletmez.
yok, birakcaksin pesini. gelir kendisi teklif ederse, olur anca su saatten soora.
bu kadar israrci bir insandan kimse hoslanmaz.

konusmasina da aldanma her gün, bir insan hosmuhabbet olabilir, konusabilir herkesle, bu senden hoslanacagi anlamina gelmez illa.

Acı ama gerçek, katılmadığım nokta gurur meselesi sanki hepimiz lorduz :), kimi ilk rededilişde kabullenir kimi 10.cuda medenice oldukdan sonra sorun yok. Birde hoş sohbet olabilir evet hani ordan yanlış sinyalde alma.

ya yok gurur derken yanlis anlasilmasin, insan kendini bir noktadan sonra ezik gibi hisseder, gururu incinir cünkü diye düsünüyorum.
lord gibi bir asalet unvanina sahip olmak zorunda degilsin, istersen köylü ol =P
insani seyler bunlar. en ufaktan beri var olan seyler. bi cocuga 5 kere hayir dersin, o da sonunda ögrenir yapmamayi gibi.

yoksa bahsettigim delikanli adam gururu degil, delüaanli adamin hakki üctür seklinde.
Sosyal ağlarda paylaş

@Vanille

Yok anlıyorum seni :), ama işte yüzsüzde oluyor insan bazen olmak istiyor veya umursamıyor. Seviyorsun veya aşık oluyorsun o an mantıklı olamıyor insan, ne olacak hepsi birbirinin aynı diyemiyorsun o an, o olmaz ise başkası olur (ki olur) diyemiyorsun, yapman gereken saçmalayıp ağzına yüzüne bulaştırıp öğrenmek oluyor bazen ve iyide oluyor aslında. Bu başka yolu yok çünkü. Deneyimle sabit ve iyikide deneyimlemişim diyorum.

İyikide yüzsüzce davranmışım (tabi medeni sınırlar çerçevesinde) ve iyikide hep red etmiş, sürüncemede bırakmamış en azından. Hatta iyilik yapmak istiyorsanız adama doğrudan s.tir git abimlere dövdürürm seni diyin.
Sosyal ağlarda paylaş

evet dogru diyorsun o kadar empati yapamadim, odun gibi yaklasiyorum bazen sdf.

ama nebliyim 5 cok geldi ya.

hani bir de sunu düsünmek lazim, bu kiz her teklif edilisinde tatli tatli mi reddetti, naza ceker gibi?
o da var.. o tabi daha cezbedici gelmistir ve tam olarak anlanamamistir verilen cevap. ki hos muhabbet diyor, öyle olmustur kesin.

yine de ben direkt teklif edilmemesinden yanayim, akisina birakmak lazim. bisileri lönk diye isimlendirmeye, kategorize etmeye calistigin zaman büyüsü kacar ya da, kiz geri adam atar.
Sosyal ağlarda paylaş

ya gencler dedim daha once, yine tekrarliyorum.su ana kadar cogunuzun dedigi gibi bi iki tekliften sonra israr falan etmezdim.bi de boyle deneyelim dedim bakalim ne olacak.
kiza da sordum simdi acik acik derdin ne,istemiyosan istemiyorum de dedim.
simdi istemiyorum saol dedi.
polyanna gibi dusunecek olursak simdi istemiyo ama acik kapi birakti diyebiliriz.ama benim o kadar polyanna bi ruhum yok.

konu kapanmistir, dagilabiliriz.yayinda ve yapimda emegi gecenlere tesekkurler tekrardan.
Sosyal ağlarda paylaş

ehaha BİZ DEMİŞTİK manşeti gibi olsun istedim.

bugün olmaz yarın olur. yarın olmaz öbür gün olur. daha iyisi gelir bu sefer o ister. belki sadece hazır değildir falan.

ilk sevgilimi 13 ay
ikincisini 5 ay kovalamıştım.
lan o yüzden sevgililerim bir elin parmaklarını geçmiyor demekki. hem de t-rex elinin parmaklarını.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

ehaha BİZ DEMİŞTİK manşeti gibi olsun istedim.

bugün olmaz yarın olur. yarın olmaz öbür gün olur. daha iyisi gelir bu sefer o ister. belki sadece hazır değildir falan.

ilk sevgilimi 13 ay
ikincisini 5 ay kovalamıştım.
lan o yüzden sevgililerim bir elin parmaklarını geçmiyor demekki. hem de t-rex elinin parmaklarını.
abi iyileşme var ama üçüncüsünü 3 ay dördüncüsünü 1 ay falan kovalasan rayına oturur
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

tebrikler her dönemeçte yanlış şıkkı seçerek şansını erode ettin git gide

sordun sordun hiç bi dediğimizi dinlemedin...

sıkıldım valla. 1. vitesten 5. vitese geçmek gibi bişe oldu benim için. koşturmaya alışık değilim. ha bu iyi bişe değil belki ama ben yapamıyorum. biraz denedim işte bakalım nolacak diye olmadı. bi dahaki sefere daha farklı taktiklerle sahaya çıkarız, tecrübe oluyo sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

tam saymadım ama bugün 5. davetimde de reddedildim.

kozalak said:

bugün 5. davetimde de reddedildim.

kozalak said:

5. davetimde

kozalak said:

5.

bi sonraki aşama tecavüz heralde. daha neyi zorluyosun yahu paspasa mı dönüşceksin gece 12 olunca?

said:
sizce koşturmaya devam etmeli mi? ne yapmalı ne etmeli?

sağa çek abi bence hararet yapmışsındır biraz soğut
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

sıkıldım valla. 1. vitesten 5. vitese geçmek gibi bişe oldu benim için. koşturmaya alışık değilim. ha bu iyi bişe değil belki ama ben yapamıyorum. biraz denedim işte bakalım nolacak diye olmadı. bi dahaki sefere daha farklı taktiklerle sahaya çıkarız, tecrübe oluyo sonuçta.

bitmiş bişey yok ki

denemişsin olmamış. o kaybeder. bisiklet süren adam akıllıdır bi kere. (ciddiyim sdf)
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

SeaGle said:

Haribo sen yanlış yoldasın
13 ay koşulur mu olm.

Sen yemeği yapıyosun ama yemeği yiyemeden uykun geliyor.

Fast food takıl, doyurucu olmasın ama sık aralıklarla ye.

bunu söyleyen de 3-4 senedir tabldot yiyen biri ahahah

Olm benim kalbim fast food u kaldırmıyor, ben yaşlı adamım.
İmamın dediğini yap yaptığını yapma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...