goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 kız yabaniymiş belki de? buradakiler gibi kahve içmeye çağırdı ÇIKMA TEKLİF ETTİ!!! diye algılıyomuş. kusuru illa kendinde arama yau. hem kadın bu iki saati birbirine tutmayan yaratıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yok kendimde kusur falan aramiyorum pek de, karsi tarafi anlamaya calisiyorum.ve garip olan da karsima cikanlar hep boyle bi tuhaf kisiler,acaba ben mi yanlis yapiyorum diye dusunuyorum tabi boyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 şans ya. boşver olunca da derdi var. buluyosun sorunlu bitane. ikna edene kadar bir eskidiysen onu mutlu edicem diye beş eskiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 evet o acidan haklisin, ugrasmamak lazim hatta topuklari gotune vura vura kacmak lazim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 cetintas said: çok uzun mevzuyu özetleyeyim......... ahahaha abi çok fena olmuş cidden ya. 40 kişiye toplu mesajda almanları ve amerikalıları kötülemek cidden büyük cesaret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 roket sizin şirketteki şakirt amcanın kanal istanbulu savunan mailler geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ahahahah sorma sorma. it meyks mi kıray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Hayırlı işler :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 du bakalım yarın nolacak. beni görmemek için yemege geç mi gelecek, metroda karşılaşmamak için koşarak işten mi çıkacak. sddfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 sabah ilk is istifasini vericekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 artık sıkıldım iş değiştiricem gibi laflar da ediyodu. bahanesi olursam şaşırmam lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 saçma genellemeler yapmayın, sonra saçma tartışmalar çıkıyor /bizim müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 aynasını kırmışlar tahirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 NE, FORUMDA AGZIMIZIN TADIYLE SEXISM DE MI YAPAMAYACAGIZ? COME AT ME YAVUZ, TUTTURUU! http://i.imgur.com/eKAtq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Tenekeadam said: Beğendiğiniz vücutlara, hayalinizde ki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz. william shakespeare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ah beee bugun baska lokasyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Fistan said: herding kas sonra animal tamingi gm le rahat alırsın Daha kolayı, hp'sini azalt sonra kaçmaya basladıgında taming ile dal. Ama dikkat et öldürme kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ona küçük poke topları at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 vahşi bi hayvan gibi davranmanı istiyo demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 :) denk gelemedik henuz.dun yemege disari cikmasaymisim gorecekmisim.aksam de az gec ciktim is yuzunden.bugun nolcak bakalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 arkadasin dedigine gore kiz beni baya bi süzmüs bi ara.bi kac kez baktim ama pek orali olmadi sdfg. yogurt gibi süzmeye devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 niye kovalamıyo la? diye süzmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 goldbären said: niye kovalamıyo la? diye süzmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordones Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ben olsam o kızla en az 2 aydır çıkıyordum. sizde bir beceriksizlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ben evlenmistim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar