Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Baska biri bu basligi acarsa sacma olur diye dusunup once davranmak istedim. Findiklarimizi buradan kamyon kamyon tasimaktansa direkt burada uretime gecmeye karar vermisler. Kisacasi Manisa'da Nutella uretilecek. http://ekonomi.milliyet.com.tr/-cikolata-devi-ferrero-manisa-da-yatirim-yapacak/ekonomi/ekonomidetay/13.10.2011/1450402/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 nutella havuzuna atlayıp yüzme fantezim için ilk adım tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Nick başlık ve haber uyumu bune denir herhalde (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bu çikolata çok iyi ya.ama pahalıydı yanılmıosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Nutella'nın Ferresi için tık bol caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 sana pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yerli üretim olursa ucuzlar ya ithalatdan ödenen verginin yükünü çekiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 sanmıyorum ucuzlasın. saralle türk malı ama daha pahalı. ha tabi çok daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 sarelle neden battı o zaman? battı el değiştirdi işte yeni yatırım vs yaptılar mı ki? ben şölenden iyi ürün çıkar gibi düşünüyorum adamlar 5m € sırf makien yatırımı yaptı tesisi sıfırladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 hatta 20m imiş toplam yatırımı http://www.gidateknik.com/solenden-gaziantepe-20-milyon-euroluk-yatirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 BabacumMostors said: sarelle neden battı o zaman? battı el değiştirdi işte yeni yatırım vs yaptılar mı ki? batmasının nedeni sadece kötü yönetim. ki yanında tadelle yi de götürmüştü. tmsf el koymuştu daha sonra sanset holding aldı revize etti üretime devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 nutella çok overrated. kıçına don alacak parası olmayan adam nutella şöyle güzel, böyle güzel, nutellayla kıçımı yıkıyorum diye gezinip duruyor. ama http://4.bp.blogspot.com/-d3tGdv5aViM/Ta08L2dF3dI/AAAAAAAAAB8/tQxz-ngaYh8/s1600/ferrero+30.jpg için ruhumu satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 piyalepiyale said: Nutella'nın Ferresi için tık bol caps +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ferre var dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kombici deil miydi ya bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar