aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Bütün kulüpleri büyük yapan taraftar sayısıdır ki zaten? Birkaç maç kaybetmeyle, ya da orta sıralara düşmeyle büyüklüğünden bişey kaybetmez takımlar, rahat ol. Ha Tüpçü'yü savunmak için söylemiyorum tabi, adam berbat o net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sayısı değil de efektifliği de bence.Çarşı çok efektif bi topluluk resmen muhteşemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Llama said: 2 büyük kaldı diyorlardı inanmıyordum ama bu sezon resmen artık 2 büyük kaldığını garantiliyor bu futbol.. büyük olan tek şey beşiktaşta ki bunu fanatik bir beşiktaşlı olarak söylüyorum sadece taraftar sayısıdır.. Ağır duygusal bakıyorsunuz abi futbola Beşiktaş taraftarı olarak, şu performansın ne alakası var büyüklük küçüklük ile. Sadece teknik yönetim olarak ligin en zayıf takımı oldu Beşiktaş, Carvalhal antrenör bile olamaz. Beşiktaş Rijkaard sonrası Galatasaray'ın çektiği gibi bir sendrom yaşıyor. Schuster ile tüm bildiklerini unutarak yeni bir sisteme alıştırıldılar, defans anlayışı başta olmak üzere bütün tabular yıkıldı, fakat bunu beceremeyince teknik direktör olmayan iki adamın da yetersizliği eklenince kafası kopmuş dana gibi koşuşturan 11 tane adam çıktı ortaya. Bu takımın sağ beki kim neden senelerdir adam alınmıyor, stoper ikilisi kim, kalecisi kim? Almeida yokken forveti kim? Beşiktaş gibi büyük bir takım bu kadar defansif kimlikli bir orta saha ile neden oynuyor? Bunları cevaplamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 aktiftablet said: Bütün kulüpleri büyük yapan taraftar sayısıdır ki zaten? Birkaç maç kaybetmeyle, ya da orta sıralara düşmeyle büyüklüğünden bişey kaybetmez takımlar, rahat ol. Ha Tüpçü'yü savunmak için söylemiyorum tabi, adam berbat o net. büyük kalan kısmı diyorum yoksa göztepeninde hatırı sayılır bir tarafı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Ben bu topice yazmamisim. Ondan kaybetmisiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 2. yarıyı izlemedim bile ya. Futboldan soğuttular şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Çare YANAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 çok laf etmiştiniz bana. Dartanian said: Abi çok gazla başladınız aynı geçen seneki biz sdf http://forum.paticik.com/read.php?29,5341430,page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hala geçen seneki gs mi var ortada arkadaş... biz sistem diyoruz adam oynatmıyor diyoruz sen hala geçen seneki gs de kalmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Geçen sene schusterden sonraki sistemem alışamama sorunu aynı rijkarddan sonrası işte. Orda da geçen seneki gs değiliz demişiniz gördük, daha kötüymüşsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 evet değiliz... sizin gibi küme düşmeye oynamadık geçen sezon elimizde bir kupada var ayrıyetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 AHAHAH BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Geçen seneki gs diyince bu sene alt sıralara oynamanız gerekiyo bekleyip görücez zaten.Geçen seneki gs ile geçen seneki bjkyi mi karşılaştırıyosun ya. 1sene geriden geliyosunuz işte.Bayaa kötüsünüz. Elinizde bi kupa yok şike dolayısıyla centilmenlik yaptınız verdiniz ayrıca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sen karşılaştırıyon işte geçen seneki gs derken kızıyordunuz diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Neyse sen haklısındır.Geçen sene ''geçen seneki galatasaray'' dediğimde GS 64 puanla 3.bitirmişti.Bjk 10puan gerisinde kalarak 54 puanla 5.bitirdi o sezonun. Halen şaibeli bi türkiye kupanız var. En büyük +nız biz geçen sezon uefaya katılamamıştık siz varsınız. Başarılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 topic'in başında yazmışım inönüde ilk izleyeceğim maç diye allah belanı versin bjk :D rastgele bir halısaha maçına gidip rastgele bir takımı desteklesem daha fazla keyif alırdım heralde fener maçına da hayatta gitmem kendi stadımızda adamlar 2-3 tane atar bize gibi geliyor o kadar acıyı çekecek fanatizm yok bende gene ilgilenmem artık futbolla zaten sebebi beşiktaştır bi küçükken şifo mehmet amokaçi falan varken baya takip edermişim asdas sonra bişi göremeyince hevesim geçti işte şimdi istanbula gelince bi tekrar sarılayım şu işe dedim ıı ıh yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 he tolga he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Azmodai said: AHAHAH BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/-NkHaNbBazdM/TXpal9TrYSI/AAAAAAAABZ0/8cvy4S62LSk/Jorge_Mendes_Cristiano_Ronaldo.jpg Mendes kardeş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 mendes candır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 gsli arkadaşlar geçen senenin acısını bu topicte mi gidermeye çalişiyorlar? dün gsnin maçini izledim hiç boşuna umutlanmayın o gol 89da gelseydi napicaktiniz? baros kaçırsaydı napıcaktınız? hakemde penaltıyı verecek cesaret olsa napıcaktınız? bundan sonraki maçlarınızda o cesareti göstericek hakemede denk geliceksiniz, barosun topu iskaladiği maçada denk geleceksiniz, maçi çeviremeyecek bir dk da gol yediğiniz maçada denk geleceksiniz. siz bizi eleştireceğinize kendi takımınıza bakın. üçbüyükden biri hatta iki büyükten biri olarak gösterdiğiniz takiminiz 1 hafta önce maç beraber giderken topu oyuna geç sokmaya başladı. dünde 1-0 üstüne yatmaya çalıştı. böyle mi büyük takım olunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Yok abi acı macı yok gs kaybedince üzülen bi tip değilim ki acısını çıkarayım. Galibiyeti hakeden taraftık ama beraberede kalabilirdik..Çok güzel bi 2.golle hakettiğimiz galibiyeti aldık. Bi dk sen hangi penaltıdan bahsediyosun?LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ufoloji elinden bahsediyorum bizim dünyada ona penaltı diyorlar ama siz ufo ile geldiğinziden bilmiorsunuz henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=100208 Selam uzaylı.Bu dünyada öyle bi penaltı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 en buyuksun besiktas cok sirinsin besiktas tirivirisin besiktas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar