Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 6. Hafta | Beşiktaş JK - Kayserispor | 15 Ekim | 19.00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Llama said:

2 büyük kaldı diyorlardı inanmıyordum ama bu sezon resmen artık 2 büyük kaldığını garantiliyor bu futbol.. büyük olan tek şey beşiktaşta ki bunu fanatik bir beşiktaşlı olarak söylüyorum sadece taraftar sayısıdır..

Ağır duygusal bakıyorsunuz abi futbola Beşiktaş taraftarı olarak, şu performansın ne alakası var büyüklük küçüklük ile. Sadece teknik yönetim olarak ligin en zayıf takımı oldu Beşiktaş, Carvalhal antrenör bile olamaz.

Beşiktaş Rijkaard sonrası Galatasaray'ın çektiği gibi bir sendrom yaşıyor. Schuster ile tüm bildiklerini unutarak yeni bir sisteme alıştırıldılar, defans anlayışı başta olmak üzere bütün tabular yıkıldı, fakat bunu beceremeyince teknik direktör olmayan iki adamın da yetersizliği eklenince kafası kopmuş dana gibi koşuşturan 11 tane adam çıktı ortaya.

Bu takımın sağ beki kim neden senelerdir adam alınmıyor, stoper ikilisi kim, kalecisi kim? Almeida yokken forveti kim? Beşiktaş gibi büyük bir takım bu kadar defansif kimlikli bir orta saha ile neden oynuyor? Bunları cevaplamak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Bütün kulüpleri büyük yapan taraftar sayısıdır ki zaten? Birkaç maç kaybetmeyle, ya da orta sıralara düşmeyle büyüklüğünden bişey kaybetmez takımlar, rahat ol.
Ha Tüpçü'yü savunmak için söylemiyorum tabi, adam berbat o net.

büyük kalan kısmı diyorum yoksa göztepeninde hatırı sayılır bir tarafı var
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen seneki gs diyince bu sene alt sıralara oynamanız gerekiyo bekleyip görücez zaten.Geçen seneki gs ile geçen seneki bjkyi mi karşılaştırıyosun ya.

1sene geriden geliyosunuz işte.Bayaa kötüsünüz.

Elinizde bi kupa yok şike dolayısıyla centilmenlik yaptınız verdiniz ayrıca sdf
Sosyal ağlarda paylaş

topic'in başında yazmışım inönüde ilk izleyeceğim maç diye
allah belanı versin bjk :D
rastgele bir halısaha maçına gidip rastgele bir takımı desteklesem daha fazla keyif alırdım heralde
fener maçına da hayatta gitmem
kendi stadımızda adamlar 2-3 tane atar bize gibi geliyor
o kadar acıyı çekecek fanatizm yok bende
gene ilgilenmem artık futbolla
zaten sebebi beşiktaştır
bi küçükken şifo mehmet amokaçi falan varken baya takip edermişim asdas sonra bişi göremeyince hevesim geçti işte
şimdi istanbula gelince bi tekrar sarılayım şu işe dedim
ıı ıh yok
Sosyal ağlarda paylaş

gsli arkadaşlar geçen senenin acısını bu topicte mi gidermeye çalişiyorlar? dün gsnin maçini izledim hiç boşuna umutlanmayın o gol 89da gelseydi napicaktiniz? baros kaçırsaydı napıcaktınız? hakemde penaltıyı verecek cesaret olsa napıcaktınız?

bundan sonraki maçlarınızda o cesareti göstericek hakemede denk geliceksiniz, barosun topu iskaladiği maçada denk geleceksiniz, maçi çeviremeyecek bir dk da gol yediğiniz maçada denk geleceksiniz.

siz bizi eleştireceğinize kendi takımınıza bakın. üçbüyükden biri hatta iki büyükten biri olarak gösterdiğiniz takiminiz 1 hafta önce maç beraber giderken topu oyuna geç sokmaya başladı. dünde 1-0 üstüne yatmaya çalıştı. böyle mi büyük takım olunuyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...