Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD veya İngiltere Master + Doktora için MEB Bursu aldım

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

Gerçekten devlet tarafından verilen bursun bir üst limiti olabilir gibi geliyor bana da. O zaman bu bursu alan herkes parasını bastırıp çok üst düzey okullarda okuması lazım değil mi? Benim hocalar gayet Amerika'da ortalama ve hafif üstü okullarda falan okumuşlar krediyle mesela. Hiç öyle "bastırdık parayı Harvard'ı zorladık" gibi bir durum olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

3.9 ortalamayla çok net girersin iyi bir okula. İngiltere için bir de TOEFL'dan iyi bir puan alırsan, başka yerlerden alabileceğin çok daha iyi burslar var (ve gerçek burs). Sadece master için olur muhtemelen, ama en azından doktora yapmak isteyip istemediğine karar vermen için daha güvenli bir seçim olur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya 3.9 ortalaman varmis, iyi bir gre toefl falan da alirsan iyi bi okuldan kabul alirsin. Saglam bi okuldan kabul alirsan bir suru bursun da onu acilir.

Hayatinin en az 20 senesine ipotek koyman cok yanlis geliyor bana da. Ben de fikrimi belirttim, umarim sonunda verdigin karar iyi olur senin icin.
Sosyal ağlarda paylaş

yani acıkcası söyle söyleyim arkadaşlar

bilmiyorum herkesin fikri ayrıdır tabi de,istanbulda mesela,istanbulda akademisyen olmaktansa bi anadolu sehrinde olmayı tercih ederim (benim kisisel tercihim tabi zevkler renkler farklı) istanbulda akademisyen maaşıyla gecinmek,aile kurmak mucize gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

O konuda tercih senin tabii de biz burda senin akademisyen olmaktan vazgecme ihtimalin uzerine konusuyoruz. Eger boyle cok inanilmaz sekilde eminsen akademinin tasli yollarindan gececegine, degerlendir tabii bursu. Hos usak'ta 10 sene de dert. Cocugun falan olsa usak'ta okucak vs onlari da dusun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...