sesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Projeyi bilmem de, kimse kimseye paper yazdı diye para vermiyor, millet kıçını yırtıyor paper yayınlatabilsin diye. Her doktora yapan da danışman kesilemiyor öyle cörk diye. Bu da aklınızın bir ucunda herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 10 gün dusunmek icin,oturup adam gibi dusuncem bu sure icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Gerçekten devlet tarafından verilen bursun bir üst limiti olabilir gibi geliyor bana da. O zaman bu bursu alan herkes parasını bastırıp çok üst düzey okullarda okuması lazım değil mi? Benim hocalar gayet Amerika'da ortalama ve hafif üstü okullarda falan okumuşlar krediyle mesela. Hiç öyle "bastırdık parayı Harvard'ı zorladık" gibi bir durum olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 @red transkript,toefl ve gre puanı ile başvuruyorsun.önce bunları sagladıktan sonra para kısmı geliyor.ama dediginiz gibi bir problem cıkartabilir meb elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Evet bir de burs kelimesini kullanmaları da sinir bozucu, zira resmen kredi abicim bu verilen. İş gücü ödemeli, bol faizli kredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Umarım en iyi yerde okursun tabi. Sen senedi imzaladıktan sonra hiç beklemediğin pislikler yapamasınlar, önceden araştırasın diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ortalaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sesu said: Evet bir de burs kelimesini kullanmaları da sinir bozucu, zira resmen kredi abicim bu verilen. İş gücü ödemeli, bol faizli kredi. evet kesinlikle katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 uşaktan mit'e bir gencin hikayesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 aquila said: ortalaman nedir? 3.9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 gre'ye filan baktin mi hic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bi kac deneme cozdum ama girmedim hic,ingiltere icin gre gerekli degil,hani of aman ne ugrascam gideyim ingiltereye dersem greye felan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 valla, hayatini vermedigin bi sekilde de gidebilirsin bence, diger seceneklere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 uşakta 10 sene zorunlu hizmet çok kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 bence de,10 gun sure var gerci ama soyle bir dusunuyorum da kabul etmeyecem herhalde bunu,simdiden gerildim,gidince nolcak kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 abi gençliği uşak'a gömmek var, hiç anlamam bu işlerden ama pek hoş gözükmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 3.9 ortalamayla çok net girersin iyi bir okula. İngiltere için bir de TOEFL'dan iyi bir puan alırsan, başka yerlerden alabileceğin çok daha iyi burslar var (ve gerçek burs). Sadece master için olur muhtemelen, ama en azından doktora yapmak isteyip istemediğine karar vermen için daha güvenli bir seçim olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 olm sen ne ara 3.9'a çıkardın lan ortalamayı gratzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 neyse arkadaşlar ben bi adam gibi dusuneyım zaman var kararı yazarım buraya tekrar sonra,tşk ederim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Ya 3.9 ortalaman varmis, iyi bir gre toefl falan da alirsan iyi bi okuldan kabul alirsin. Saglam bi okuldan kabul alirsan bir suru bursun da onu acilir. Hayatinin en az 20 senesine ipotek koyman cok yanlis geliyor bana da. Ben de fikrimi belirttim, umarim sonunda verdigin karar iyi olur senin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 yani acıkcası söyle söyleyim arkadaşlar bilmiyorum herkesin fikri ayrıdır tabi de,istanbulda mesela,istanbulda akademisyen olmaktansa bi anadolu sehrinde olmayı tercih ederim (benim kisisel tercihim tabi zevkler renkler farklı) istanbulda akademisyen maaşıyla gecinmek,aile kurmak mucize gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 O konuda tercih senin tabii de biz burda senin akademisyen olmaktan vazgecme ihtimalin uzerine konusuyoruz. Eger boyle cok inanilmaz sekilde eminsen akademinin tasli yollarindan gececegine, degerlendir tabii bursu. Hos usak'ta 10 sene de dert. Cocugun falan olsa usak'ta okucak vs onlari da dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 uşak son gittiğimden beri baya gelişmiş ya. 7-8 seneye iyice gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 akademisyen olmak istedigine emin misin, onemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar