Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Peres: Türkiye'nin tavrı beni şaşırttı


Joker

Öne çıkan mesajlar

said:
İsrail ile Hamas esir değişimi konusunda anlaştı. Anlaşmaya göre Hamas 2006’da esir aldığı İsrailli asker Gilad Şalid’i serbest bırakacak. Buna karşın İsrail 1027 Filistinli mahkûmu salıverecek.


İsrail Cumhrubaşkanı Şimon Peres, Hamas'ın elindeki asker Gilad Şalit'in serbest bırakılması için Türkiye'nin oynadığı rolün kendisini şaşırttığını söyledi


İsrail Cumhrubaşkanı, "Her şeyi bir tarafa bırakıp olayın insani boyutunu siyasetin önüne koydular. Bana söylediklerine göre bunu Türkiye Başbakanı Erdoğan yapmış." dedi.

İsrail dün gece Hamas'la esir değişimi konusunda anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı. Şimon Peres, bunun uluslararası ve kişisel ilişkiler sayesinde özel bir çaba sonucu başarıldığını dile getirdi.

http://www.haberturk.com/dunya/haber/678778-peres-turkiyenin-tavri-beni-sasirtti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kalten said:

Yanlız 1 israilli askerin 1027 filistinliyle takas edilmesine takıldım ben o nasıl bi dengesiz rakamdır 1 verip 1027 almak.Ayrıca kesin demistir peres o bahsi geçen lafları hıhı evet



Onlar açısından karlı bi anlaşma. Onlar, kendilerinden bir tanesini dünyaya bedel falan görürler, o açıdan sıkıntı yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha çok israil'in işgal kuvveti olmasına ve armut toplar gibi esir alabilmesine bağlı sanki.

israil 5000 kişi daha salardı herhalde bu asker için. adamlar için milli mesele oldu bu, yoksa aralarından sadece bir kişiyi bu kadar sallayacaklarını hiç sanmıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet, komandoların kendine saldıranları öpücükle uzaklaştırması gerekiyordu. Yine insaflı çıktılar, kendilerini gemiden atanlara falan tek kurşun sıkmadı herifler, normali hepsinin belden aşağısına mermi yağdırmak. Orada bir de amerika askeri olsaydı bakayım ne oluyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...