Joker Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 said: İsrail ile Hamas esir değişimi konusunda anlaştı. Anlaşmaya göre Hamas 2006’da esir aldığı İsrailli asker Gilad Şalid’i serbest bırakacak. Buna karşın İsrail 1027 Filistinli mahkûmu salıverecek. İsrail Cumhrubaşkanı Şimon Peres, Hamas'ın elindeki asker Gilad Şalit'in serbest bırakılması için Türkiye'nin oynadığı rolün kendisini şaşırttığını söyledi İsrail Cumhrubaşkanı, "Her şeyi bir tarafa bırakıp olayın insani boyutunu siyasetin önüne koydular. Bana söylediklerine göre bunu Türkiye Başbakanı Erdoğan yapmış." dedi. İsrail dün gece Hamas'la esir değişimi konusunda anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı. Şimon Peres, bunun uluslararası ve kişisel ilişkiler sayesinde özel bir çaba sonucu başarıldığını dile getirdi. http://www.haberturk.com/dunya/haber/678778-peres-turkiyenin-tavri-beni-sasirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 dış kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bana söylediklerine göre bunu Türkiye Başbakanı Erdoğan yapmış lol haberturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Erdogan "din kardesiyiz, gel yikayip yaglayalim birbirimizi" demistir, Peres de kabul etmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sıkıntı yok, Başbakan'ımızın uluslararası arenada öğrettiği bi milyonuncu insanlık dersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 abi bu kadar danışıklı-dövüşüklü bir olay olamaz ya. Resmen tiyatro yapıyor adamlar. Erdoğan'da artık neyin başına geçecekse geçsin yeter artık müslümanları bu kadar suistimal ettikleri içim bayıldı bu yalakalıklardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Yanlız 1 israilli askerin 1027 filistinliyle takas edilmesine takıldım ben o nasıl bi dengesiz rakamdır 1 verip 1027 almak.Ayrıca kesin demistir peres o bahsi geçen lafları hıhı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 cemal abdülnasır vol.II coming soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Kalten said: Yanlız 1 israilli askerin 1027 filistinliyle takas edilmesine takıldım ben o nasıl bi dengesiz rakamdır 1 verip 1027 almak.Ayrıca kesin demistir peres o bahsi geçen lafları hıhı evet Onlar açısından karlı bi anlaşma. Onlar, kendilerinden bir tanesini dünyaya bedel falan görürler, o açıdan sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 daha çok israil'in işgal kuvveti olmasına ve armut toplar gibi esir alabilmesine bağlı sanki. israil 5000 kişi daha salardı herhalde bu asker için. adamlar için milli mesele oldu bu, yoksa aralarından sadece bir kişiyi bu kadar sallayacaklarını hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Sallarlar, sallarlar. Bi askerlerini bi zarar dokunsun bak nasıl kudurmuş köpek gibi oraya buraya saldırırlar. Eşitlik kavramı bulunmaz onlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Adamlar gemiye tecavüz eder, insnalar onu sopalarla kovalarlar, onlar silahlarla. Adını da can tehlikesi diye süslerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 evet, komandoların kendine saldıranları öpücükle uzaklaştırması gerekiyordu. Yine insaflı çıktılar, kendilerini gemiden atanlara falan tek kurşun sıkmadı herifler, normali hepsinin belden aşağısına mermi yağdırmak. Orada bir de amerika askeri olsaydı bakayım ne oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 keske benim ulkem de kendi vatandasini digerlerinden ustun gorse de ona gore davransa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 kahraman israil komandoları denmiş <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar