Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fikir Danışma

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Bir dostumun sizlere danışmamı istediği bir konu var;

said:
Selamlar

Bir süredir temiz e36 kasa cabrio araç bakıyorum 3.20 yada 3.28(özellikle 3.28) 25-35bin arası değişiyor fiyatlar ama genelde 27-28bin arası gördüğüm kadarıyla.
Asıl hayalim cabrio m3 aslında ama 40bin diyorlar onlara şu anda alma durumum yok fakat 32-35bin aralarına coupe m3 ler gördüm, +5000ytl daha bulabilme durumum var eğer olursa ve temiz m3 bulursam m3 alıcam sanırım.
Kısaca öğrenmek istediklerim :

Kapalı garajım büyük ihtimalle olmıycak o yüzden tente ile kullandığımda cabrio arabayı çevreden zarar görürmü acaba diye düşünüyorum. Kullanan bazı arkadaşlara danıştım sorun yaşamamışlar fakat internette sorun yaşanabilceği ibaresi kafamı kurcalıyor.

E36 kasa cabriolarda 2000motor ve 2800motorun yakıt tüketimi aynı olduğu söyleniyor oda yaklaşık 40krş,bu doğrumudur?
E36 kasa m3 lerin ortalama yakıt tüketimi nedir ve sıralı lpg uygulamasında geç hızlanma performans kaybı gibi durumlar olması olasımıdır?

M3 ve cabrioların kronik arızaları nelerdir ve alırken ekstra dikkat etmem gereken durumlar neler.
13-15 yaşında bir bmw için kabul edilebilir sorun cıkarmıcak KM kağıt üstünde nedir (91 model e36 kasa bakımsız kullanımda 220binde motor gitmişti benim,sanırım 110bindede motor sıfırlanmıs)

İnternette bir kaç temiz gözüken cabrio buldum fakat 94-95-96 modeller genelde ben 97-98 model bakıyordum ama aralarında çok fark oluyormu hiçbir bilgim yok.

M3 286hp motorla 321hp atmosferik motor arasındaki fark nedir? Ben almışken 321hp olanı almak isterim.

Ve tabiki çevrenizden yada bildiğiniz temiz e36 cabrio yada m3 leri önerirseniz ilanları çok sevinirim.
Sormayı unututğum şeyler olabilir üşenmeyip genel olarak bilgi vericek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Teşekkürler efenim, saygı ile.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
'' Daha önceki arabam bmw idi o yüzden benzin yedek parça sorunum yok sadece arabaya ayıracağım para şuanlık bu acil almam gerektiği için bütçem bu kısaca beklemek istemiyorum,kmde 50-60kuruş yakıcağını biliyorum 3.28ci nin 70-80krş ta m3 ün benzinle parçayla ilgili problemim yok yani ''
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Başkasının malına zarar vermekten haz duyan insanlar var. Arkadaşına denk gelir gelmez bilemem ama hevesle aldığın bir şeye zarar verilmesinin oldukça üzeceğini düşünüyorum.

Bence e46 kasa bir araç bakması daha mantıklı olur. Kasa rijitliklerinden tut da malzeme ve işçilik kalitelerine kadar çok fark var. Güvenlik ve motor verimlerine değinmiyorum bile.

O kasaların temiz kullanılmışını bulmanın zor olacağı kanaatindeyim. Kağıt üstündeki motor ömürlerinin rahat 400-500k km olduğunu tahmin ediyorum. Ama dediğim gibi; senden önce ilk, hatta ikinci, sahibi aracı nasıl kullanmış bilebilmek zor. En azından atmosferik motorlar, turbo gibi fazla hassas değiller.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...