supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 milan 6 - 0 juve juve 0 - 2 milan attim invite doruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ahaha abi daha duz vuramıyorum mıllet sektırıp voleye felan kalkıyor, milan dan 6 yedim zaten her vurdugu gırıyor nası vuruyorsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 buffon bitmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 avaraj takımı olcam demıstım 5 3 2 oynuorum yıne 6 yıyorum ozel taktık yapcam, 5 4 1 oynayım dayayım gerıye takımı canakkale gecılmez belkı beraberlık cıkartırım 0-0 felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 inter 2-0 manchester inter 1-1 manu inter 2-0 chelsea inter 1-1 chelsea reyou kadar hayatımda beleş adam görmedim.alaksız bi penaltı aldı ztn adam kamyon çekiyor 10 kişi. doruktada maçı koparcak golu atamadım.bu oyunda o golleri atamıyorum. adam 1 şut 1 golle bitirdi.o da saçma sapan önüne sekti dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 supremeallah aka ck350 çizgi üstünde 2 tane alakasız penaltı :/ bi de birinde doğru köşeye atlattım kaleciyi atlamadı mal :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 insaf ilki net penalti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 abi ikisi de dışarda mı içerde mi belli değil, hele 2.si çok saçma. koptum zaten ondan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 tinu ile maç yapıp moral kazanmam lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 red 150 mac yapsak hepsinde ayni golu atacan, evir cevir ortadan vur gol olursa senindir degilse seker girer dsfsdf :D sonra kamyon cekti diyon, 3-5-2 oynuyom yani o derece. ona kollektif defans diyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 abi atak yapamıyorum ki anca barcelona gibi bayık pas trafiği yapmam lzm sana karşı yok yani 2-0 öndeyken bile ben kontra yiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Yarın başlarım ben de fırsat olursa maçlarıma. Yalnız Custom Tactics olmaması gerçekten çok sinir bozucuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 custom tactics nası yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 milan 4-2 united united 1-4 milan tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ck beni de yenicek ztn.geçen ligde de koymuştu yanılmıosam beni 3-0 dan 5-3 yenen biri vardı kimdi o intikam istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 eywallah abi en korkutugum rakip turusun ama sistematik sprintsiz oynayan. Lİ-DER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Red said: ck beni de yenicek ztn.geçen ligde de koymuştu yanılmıosam beni 3-0 dan 5-3 yenen biri vardı kimdi o intikam istiyorum yok gecen sene sanirsam 1 mac berabere 1 mac sen kazanmistinda kazandigin mac beni bitirmisti zaten 90. dakka uzaktan plase birine 11 gol mu ne atmistim galiba sonraki mac asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 reyou nası adam sprint atmıyor ya deli oluyorum öylelerine sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bu arada bu ligde de mi pliyiff var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ya bugun günümde değilim hakkaten 8 maç yapmam çok yanlış oldu. burda adamlarla friendly oynadığımız maçlarda yaptığım atak varyasyonlarını bi türlü yapamadım lig olunca böyle olacağını biliyodum ama :p neyse önümüzdeki sezonlara bakıcaz artık. hedefimiz avrupaya gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 menüde playofflu bişi vardı.olsun demiştim lig bitince anlarız o yuzden 1. olmak değilde ilk 4 e girmek lzm bilen biri söylesin plıyıf nası işliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ya zaten bu lig antreman direk cok kisi daha alisik degil h2h oynamaya direk offline modedaki taktiklerle geliyor. yapma ya burda da mi pliyiff? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 eet playoff olsun mu vardı olsun dediydim açarken ilk 4 mü oluyor.daha iyi aslında playoff.insanların amacı olur haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 pliyıf varsa united olarak iddiamızı sürdürüyoruz! hedefimiz ilk 8'e girip kamyon çekenlere karşı tır çekerek şampiyon olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 o zmn bi dahaki turnuva da pati bank asya da lutfen asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar