DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 attım invite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 reyou said: DoruK said: reyou keşke anlaşıp birbirimize yatsaydık hacı dfss ole oldu zaten abi, bizim maclar %90 2.5 alti ve beraberlik1 maç sen 1 maç ben alsak 3er puanımız olurdu şimdi ikimiz de 2 puandayız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 iyi maçtı reyou.. aytek sendin sanırım: http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/98554009 çok erken bir gol buldum dk 2'de (ustte) sonra da 3 tane vurdum hepsi girdi.. bol pozisyonlu macti, atabilsen atardin sen de... chelsea 1-4 tottenham lider korksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 gol koymuşken maçlarda ki güzel golleri kaydedinde koyalım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bunda farklı olarak "my fifa" > "replay theather"dan upload'a basmanız lazım yoksa, upload etmiyo (11'de ediyodu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Rus firtinasi devam ediyor man unt i ezmeme ragmen 5 1 kaybettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hehehe reyou ile yaptığımız maçlardan sonra baya zevkli geldi maç valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Man unt 5. 1 csk Csk 2 1 man unt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Baska yapmak isteyen var mi 2 mac daha yapip yatarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Red senide gorelim ole yatip yatip nabza gore serbet yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 lige erken havlu attım ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 juve 1 - 3 united united 1 - 0 juve maç fazlası uçurumuyla şimdilik lider olduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ilk maç 1-4 değilmiydi yaw :) bu arada kalecim degaj yaparken kaleciye müdahale vardı direk fauldu o son gol yalnız gerçekten ben beceremiyorum bu oyunu, iyi oynayan birisini oturup izlemem lazım nerde neye basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 abi ben de o golü atmıyım diye elimden geleni yaptım ama sen kaleciyi peşimden koşturunca orta açtım kale bomboştu :p 4. golü saymıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ben musaitim birazdan yaparık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ya bu ps3 deki oyunlarda ventrilo gibi bisey yokmu mikrofon felan takıp konusabileceğimiz böyle zor oluyor ya , varsa böyle bi sey bi bluetooth kulaklık alacam yada laptop felan varsa bilgisayarınız ps3 e yakınsa bi ventriloda toplanalım lig maçlarında kalabalık olduğumuzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 red dsafsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 milan 2 - 2 liverpool liverpool 0 - 2 milan cok simarmasam 2. mac rezillik olabilirdi liverpool icin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 tinu said: ya bu ps3 deki oyunlarda ventrilo gibi bisey yokmu mikrofon felan takıp konusabileceğimiz böyle zor oluyor ya , varsa böyle bi sey bi bluetooth kulaklık alacam yada laptop felan varsa bilgisayarınız ps3 e yakınsa bi ventriloda toplanalım lig maçlarında kalabalık olduğumuzda virtual pro da skype kullaniyoruz ordan bisiler yapilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 kim var su anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 attim invite sana ck350 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bugun hiç gunumde degilim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 var mı atacak daha kamyon çekenler cezalandırılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 tinu yla 2. maci yapiyorum simdi 10 dakkaya yapalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 tamam ben de bişiler atıştırıcam aslında maçları izleyebilme olanağımız olsa stream yapardım eğlenirdik :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar