reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 gorunmuyoki bende bidaha invite etsene yok ya ligi bastan kurariz isinma olur bunlar farketmez yada benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 senin psn i kabul etmiyo ea sports sayfasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bende anlamadim baktim baska invite edemiyom alla alla dedim nese onemli degil red bi ayar ceker uyaninda fdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Allah allah ea sayfasi ayip etmis. Ben tekrar deniyorum invite'i. Lig konusuna da digerleri karar versin madem turkiyede Cuma oldu artik maclari haftasonu yapacaktik diye ben bodoslama kabul ettim senin mac tekliflerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 "A person who you ahve an active invitation out to cannot be added as a Friend." >.< Sen beni playstation'da friend listesinin oldugu yerden eklemiyor musun ea sitesi nere ? Edit : tamam ekledin :) artik fifa'nin icinden Online Games'te online friendlies'den mac yapabiliriz hatta invitelari da fifa ana menusunden gorebilirsin rahatca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 nasi ekleniyo ordan yokki ole bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 la gir diyorlar spor a gittim geldim simdi ise gidicem oyle sizin gibi sabahlayamiyorum easudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ehue bizim zaman dilimimiz farkli kafamiz ondan rahat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 siz kendi liginizi yapin, sonra playoff olsun ligler arasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 baglanti koptu seninkimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Sonunda ea server'larini gocerttik sanirim not available diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 pehh macin ortasinda yapilcak ismi lan bu. nese sonra devam ederiz sdfsfsd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Neyse ben de bir seyler icecektim ama icmeden once 3 puanimi alaydim keske icimde patladi :) Daha bol bol cekisiriz artik sonra... Ayrica mertesacker'in ortasinda bulundugu 3lu defansi kontrol etmek ne zormus arkadas torres ve drogbaya karsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 psg ile düşme hattında , 1 puana razı anadolu takımı gibi oynamayı planlıyorum , hadi bakalım. bol şans =) edit:0 değil tabiki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ck350 - milan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Red said: normalde takım seçerken listede lmuodu alınan takım yazıyorum red - inter spidee- barcelona tinu -portekiz (ama siz almayın başka milli takım :) ) aydogdue- man city reyou- chelsea darkuani- arsenal darkrider- bayern mascio - real madrid doruk - manu yusema - psg tinu istersen silebilirim başka takım alabilirsin portekiz sırıtıo sfds açıkta kalan takımlar aklıma gelen juventus-milan-liverpool-valencia vs hocam sil sil ben yanlışlıkla girdim, çıkamıyorumda sen beni çıkart baska takım alayım ben, juve yi alayım formaları güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 red lige res at lan friendly diye adamla lig maci yapmisiz dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Darqainu said: Neyse ben de bir seyler icecektim ama icmeden once 3 puanimi alaydim keske icimde patladi :) Daha bol bol cekisiriz artik sonra... Ayrica mertesacker'in ortasinda bulundugu 3lu defansi kontrol etmek ne zormus arkadas torres ve drogbaya karsi :D nolduki o macin sonucu, daha once redle oynarken bana vermislerdi hukmen, gerideydim gerci :D ama itiraz hakkimi kullanirim! o macta en az beraberligi kotarirdim ben!!!birbirbir111 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ne panik yaptınız lan res atarım sdfds tamam tinu juventusu almayın tinu juventus. sanırım son 3 kişilik yer kaldı.16 kişiden fazlası %100 tamamlanmaz lig bence sdfs da lig maçı yapmayı nası becerdini olm online friendlies kısmında lig inv atılmıyor galiba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ne zaman baslicaz eksik kaldimiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi ben ligin icine girdim, baktim adam online burdan atiyim belki oynariz dedim, sonra 1 mac daha yaptik, ule oda ne dahada yapamazsiniz diyo.. ben sen start vermeden baslanmaz saniyodum, yokmu bunun starti stopu falan dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 reyou said: Darqainu said: Neyse ben de bir seyler icecektim ama icmeden once 3 puanimi alaydim keske icimde patladi :) Daha bol bol cekisiriz artik sonra... Ayrica mertesacker'in ortasinda bulundugu 3lu defansi kontrol etmek ne zormus arkadas torres ve drogbaya karsi :D nolduki o macin sonucu, daha once redle oynarken bana vermislerdi hukmen, gerideydim gerci :D ama itiraz hakkimi kullanirim! o macta en az beraberligi kotarirdim ben!!!birbirbir111 :) Server patladi diye ikimize de puan gelmedi , hic olmamis kabul etti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bırak şimdi yenilmiş çamur yapıyo dfsafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 yok startsız baslanıyor 2 şer maç yapılıyor bi kişiyle ciddi maç yaptıysanız sayılabilir ztn 13 kişiyiz anca oynarız birbirimizle. ama diosanız baştan yapalım maçı atarım res maçları yapmaya başlayalım yani bütün fifacılar geldi ztn son 3 kişide gelir ufaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ben lig maci oldugunu farkettigim icin galibiyet aldim zaten yoksa friendly'lerde galibiyetim yok :D Farketmez siz bi karar verin de baslayalim 5 saate isim gucum olmayacak , mac yaparim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar