Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 12 Paticik Ligi

Red

Öne çıkan mesajlar

"A person who you ahve an active invitation out to cannot be added as a Friend." >.<

Sen beni playstation'da friend listesinin oldugu yerden eklemiyor musun ea sitesi nere ?

Edit : tamam ekledin :) artik fifa'nin icinden Online Games'te online friendlies'den mac yapabiliriz hatta invitelari da fifa ana menusunden gorebilirsin rahatca.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

normalde takım seçerken listede lmuodu alınan takım

yazıyorum

red - inter
spidee- barcelona
tinu -portekiz (ama siz almayın başka milli takım :) )
aydogdue- man city
reyou- chelsea
darkuani- arsenal
darkrider- bayern
mascio - real madrid
doruk - manu
yusema - psg

tinu istersen silebilirim başka takım alabilirsin portekiz sırıtıo sfds

açıkta kalan takımlar aklıma gelen juventus-milan-liverpool-valencia vs

hocam sil sil ben yanlışlıkla girdim, çıkamıyorumda sen beni çıkart baska takım alayım ben,

juve yi alayım formaları güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:

Neyse ben de bir seyler icecektim ama icmeden once 3 puanimi alaydim keske icimde patladi :) Daha bol bol cekisiriz artik sonra...

Ayrica mertesacker'in ortasinda bulundugu 3lu defansi kontrol etmek ne zormus arkadas torres ve drogbaya karsi :D

nolduki o macin sonucu, daha once redle oynarken bana vermislerdi hukmen, gerideydim gerci :D

ama itiraz hakkimi kullanirim! o macta en az beraberligi kotarirdim ben!!!birbirbir111 :)
Sosyal ağlarda paylaş

ne panik yaptınız lan res atarım sdfds

tamam tinu juventusu almayın tinu juventus.

sanırım son 3 kişilik yer kaldı.16 kişiden fazlası %100 tamamlanmaz lig bence sdfs

da lig maçı yapmayı nası becerdini olm online friendlies kısmında lig inv atılmıyor galiba sdf
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

Darqainu said:

Neyse ben de bir seyler icecektim ama icmeden once 3 puanimi alaydim keske icimde patladi :) Daha bol bol cekisiriz artik sonra...

Ayrica mertesacker'in ortasinda bulundugu 3lu defansi kontrol etmek ne zormus arkadas torres ve drogbaya karsi :D

nolduki o macin sonucu, daha once redle oynarken bana vermislerdi hukmen, gerideydim gerci :D

ama itiraz hakkimi kullanirim! o macta en az beraberligi kotarirdim ben!!!birbirbir111 :)

Server patladi diye ikimize de puan gelmedi , hic olmamis kabul etti :(
Sosyal ağlarda paylaş

yok startsız baslanıyor

2 şer maç yapılıyor bi kişiyle

ciddi maç yaptıysanız sayılabilir ztn 13 kişiyiz anca oynarız birbirimizle.

ama diosanız baştan yapalım maçı atarım res

maçları yapmaya başlayalım yani

bütün fifacılar geldi ztn son 3 kişide gelir ufaktan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...