Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 normalde takım seçerken listede lmuodu alınan takım yazıyorum red - inter spidee- barcelona tinu -portekiz (ama siz almayın başka milli takım :) ) aydogdue- man city reyou- chelsea darkuani- arsenal darkrider- bayern mascio - real madrid doruk - manu yusema - psg tinu istersen silebilirim başka takım alabilirsin portekiz sırıtıo sfds açıkta kalan takımlar aklıma gelen juventus-milan-liverpool-valencia vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ya düşününce lig 16dan fazla olsa denge açısından seçecek takım kalmıyor. ama lyon porto lazio da seçilebilir test edildi onaylandı aşağı kalır yanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 abi hafta sonu baslayalim iste, kasmayalim fazla uzatinca zevki kaciyo, yapariz 1-2 lig daha sonra, gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 abi ben silmişsin ligdende geri katılamıorm. banladın mı naaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 banlama yok abi sadece remove diosun. nası geri katılamıosun ne diyor.inv atayım belki öyle geri gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 lig inv attım girebilirsinix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 tamamdır inv ile girebildim lige. heralde remove ettiğin adam tekrardan lige giremiyo. ligden atmak istediğin bi adam tekrar tekrar giremesin diyedir. liverpool ile girdim lige bu arada ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Yok mu kimse piyasada 2 mac ataydik iyiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 dark gel oynayaim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ekle psn den beni goremiyom listede ben mesaj geldi diyo kayboluyo nasi ulascaz ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Simdi bi pro ranked maca girdim abi sana lig maci invite'i atmistim ama sen de amerikadasin heralde o yuzden bu mactan sonra rahatca oynariz ? Ben sana invite atmistim psn'den sen hala kabul etmemissin ama nickim Darkainu , bir de sen invite at bakalim gelir heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 sana attim invite kabul et looo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 la baslamayin aksama gircem bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Macim bitsin edicem suan mactayim senden tepki gelmeyince invite'a :S Jacabo-friendly yapariz ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi bende mactaydim me zaman bitiyo seninki, bosver quit et ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 jacabo simdi gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ilk yari bitiyo az sabret golumu atim geliyom abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 select tusuna dokunanin alnini karislarim! yine select spamcisina den geldim yine husran :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Yok ben select'e karsiyim alnimin akiyla yeniliyorum. Bir kere Red'e select yaptim onda da zaten eziliyodum yalandan yaptim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 2-2 mi? bittimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Dakika 75 2-0 , az once volemi attim gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Bitti mac , tekrar inv atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 daha fazla oynayamiyoz galiba guzel maclar oldu tebrikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kendi aramizda oynayamiyozmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Abi ligin siftahini yapmis olduk yanlislikla :) Red ve diger arkadaslar kabul etmezse yada katilim kapanirsa lig bizim yuzumuzden beni remove edin tekrar girerim lige ayip olmasin simdi. Benim sana hala pending game invite'im var kabul etmiyorsun sanirim yoksa friendly yapardik. Darkainu psn'im Edit : Buarada evet maclar guzel oldu ben normalde yenilirdim de lig maci oldugunu farkedince bi dogruldum koltukta :) Baya zevk aldim direkler falan hos heyecanli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar