reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 biz kac kisiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bakmadım aksam bakarım kaç kişiyiz en son 6-7 falandık ki girenler olmustur daha lige ortadan dalma var mı bilmiyorum olabilir belki herkes 2 şer maç yapıcak.lig menusune girip maç yapcagımız adama lig meç inv atarak yapıyoruz maçları aslında 1. liğe sembolik olarak bi ödül koysak ucuz bişi ne güzel olur haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 valla invite to league match çıkıyor birine tıklayınca yakaladın mı yapıcan tarzı siz başlayın 1-2 maç yapın önce bi sonra ben de yaparım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 aksam bakayım bi.ligi başlatma olayı var mı.hani maçlar başlayınca insanlar gelemez falan belki bilmiyorum öyle değilse denk gelen yapsın tabi maçları aradan cıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 benim paypal hesabina herkes 10tl atsin, ligi uzun tutun bole herkes birbirili ile en az 10 mac yapsin yil sonunda sampiyon olana fifa 13 alcaz dsdfdsfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 12. oyuncu olarak girdim lige. yanlız ligde sanırım aynı takımı seçebiliorz. ben direk manu ile girdim ama benden once manu seçen varmış. gormedim lige girmeden once onu. 2 tanede real var hatta. nası yapsak onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ikinci alan gitsin baska takim bulsun yapcak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ana o nasıl iş ya.normalde seçilen takımı seçemiodun listede cıkmıodu lige girerken.öyle bi ayar vardı kurarken görmedim mi acaba dicem ama sanırım iki taraf anlaşıcak biri cıkıp tekrar giricek lige öyle bişi var mı ? bide 16 kişi açtım yetmicek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 manchester'ı ilk ben seçtim valla :P sen de city'i al o da güzel bak hem derbi olur bizim maçlar dfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 abi cok fazla yapma ya zaten cogu kisi katilmicak bence dsfdsfds basta bole gaz gelir sonra 3-5 kisi oynar, haftasonu baslayalim en az 20 mac yapalim.. birileri gelirse artik bidahaki lige katilirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bu arada ingiliz ekolunu sahaya yansitamayan almasin ingiliz takimi fdsfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ben takımımı değiştirim tabikide değiştirme seçeneği yok hiçbiyerde. önceden katılıcakları ve seçenlerin takımlarını belirleyip yeni bi lig açmak en mantıklısı olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 reyou said: bu arada ingiliz ekolunu sahaya yansitamayan almasin ingiliz takimi fdsfdsdfdedi kamyoncu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 abi benle mac yaparken yandaki tv den herhangi bir premier lig macini acin, aradaki 7 farki bulamazsiniz sdfhdjsh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ligden cıkma durumu var mı.yada ben atabiliosam atarım bakarım bi seçeneklere birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ligi tam yapın bitsin bütün maçlar, lig 1. sine title vercem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 o yea anadolu takımlarını yenip önemli maçlarda kamyon çeker uzun lig maratonunda ipi göğüslerim. bazı arkadaşlara teşvik primi olarak dürüm ısmarlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 title ne olacak fifa lord.fifa king king of fifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 simdiden aliyim o zaman title mi, 5-3-2 yide caktikmi 6 win 30 draw 0 lost ile bitiririm ben bu ligi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 oyuncu takas edebilsek şahane olurdu aslında ya. bunu düşünememiş ea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 mokoko seni siliyorum başka seçebilirsin real madrid olanlardan ilk kim.diğerini siliyim tekrar girsin karıştırıom suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ilk reali mascio almış boorock sonra almış.boorock ve mokokoyu sildim suan kim hangi takımı almıs yazıcam.ona göre alınır.normalde alınan takım gozukmuodu ilgiç sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 tmmdır yaz alınan takımları ona gore seçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 gözüküyo ya standings'e girip sağ sağ yapınca dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ilk takım seçerken gözükmuyo ama işte. sorun orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar