benjani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 akşam yemeği için var mı yapımı kolay tarifleriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yemeksepeti zaman zaman bu bile zor geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bizim buraya dominos dışında güzel getiren yok ya.baydı artık o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 hmm dondurulmuş gıdalardan bişiler dene pınar'ın satır köftesi var mesela, bayağı seviyorum ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 elinde olan malzemeleri yazabilirsen yardımcı oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yemeğe göre herşeyi tedarik edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Şu kitabı tavsiye ederim doğrudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Fistan said: elinde olan malzemeleri yazabilirsen yardımcı oluruz aynen, şu son kitap işe yaramaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 soguk çelik tencereye sırayla diz; et (tavuk ya da kırmızı et, balıkta olabilir somon gibi) patates soğan domates biber hepsi 20cm çaplı çelik tencerede yarım cm doğranmış daireler şeklinde tek sıra. en üste kimyon, kekik, kırmızı pul biber ve tuz. kapağını kapat. ocağı aç yarım ayarın da yarımı kadar yanacak şekilde ateşi aç. soğuk tencereyi koy. 40-45 dk sonra yemeğin hazır. servis etmeden 3dk önce büyük tahta kaşıkla hırpalamadan karıştır. yağsız susuz nefis sebzeli et yemeği sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 şu tarz bi güveç varsa evde aynı malzemeleri üstüne kaşar rendeleyerek fırına da koyabilirsin. 200 derecede 30dk da pişer. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 kaşarlı güveç(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Et Park tarzi bir yerden sade sinitzel al (nasil yaziliyorsa artik) ama dovdurme. Sadece ince kessinler. Onu yatir grill tarzi bir seye ya da tavaya hafif tereyagi ile. Yanina sevecegin sebzelerden koy. Servis yaparken bir kac da ot koydun mu tamamdir. Tarifi olacakti tutorial'larin arasinda bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Ramen. Hem saglikli hem cogzel <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 milföy hamuru alıp tepsiye dizip üstüne sosis kaşar koyup fırına.15 dk ya biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 mantar al, saplarını söküp iç kısmına kaşar koy. tavaya ya da tepsiye diz, ocakta ya da fırında 10 dakika ısıt. ocakta olacaksa üstünü kapatırsan daha iyi sonuç alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 yemek diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 thecure said: milföy hamuru alıp tepsiye dizip üstüne sosis kaşar koyup fırına.15 dk ya biter. yemek degil ki o kahvaltilik pogaca ayrica ustune yumurta sarisi surup corek otu eklerse daha guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 /summon adamınbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 /summon somon. yani somon. firin tepsisine zeytinyagi + limon + su; baligi derisi altta kalcak sekilde koy. firina daya, ac yanina bi bira; olsun sana $ukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Buldum lan tarifi. Aha burda; http://forum.paticik.com/read.php?25,4565909 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Fistan said: soguk çelik tencereye sırayla diz; et (tavuk ya da kırmızı et, balıkta olabilir somon gibi) patates soğan domates biber hepsi 20cm çaplı çelik tencerede yarım cm doğranmış daireler şeklinde tek sıra. en üste kimyon, kekik, kırmızı pul biber ve tuz. kapağını kapat. ocağı aç yarım ayarın da yarımı kadar yanacak şekilde ateşi aç. soğuk tencereyi koy. 40-45 dk sonra yemeğin hazır. servis etmeden 3dk önce büyük tahta kaşıkla hırpalamadan karıştır. yağsız susuz nefis sebzeli et yemeği sana. bu super yemek ama 30 dakika yerine 3 saatte piştiğini düşünüyorum ben. buzlukta tavuk kofte falan bulundur hemen ızgara yaparsın yiyecegin zaman, yanına da domates biber falan. yada kremalı mantarlı makarnada kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Yarım santim çok küçük değilmi ya kuşbaşı gibimi yoksa daha da alacalı şekildemi ben alacalı diye biliyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 calimero said: mantar al, saplarını söküp iç kısmına kaşar koy. tavaya ya da tepsiye diz, ocakta ya da fırında 10 dakika ısıt. ocakta olacaksa üstünü kapatırsan daha iyi sonuç alırsın. bu baya güzel olur kesin dene. ya da mangal yak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Yalancıktan gözleme yapabilirsin. Hazır yufka ve kaşar al. Kaşarı ince dikdörtgen şeklinde kes iki parça. Yufkanın içine koy, yufkayı da zarf gibi katla. Tavaya at, yağlamana gerek bile yok. Ama çabuk pişiyo dikkat et. İki tarafını da pişir ye. Çok da güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 kaşarlı gözleme mi olur allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar