Selamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paticik arama motorundan arattım ancak aradığım bilgiye ulaşamadım. Soulseek hakkındaki düşüncelerinizi ve programı nereden edinebileceğimi yazarsanız sevinirim .[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Artık insanlar birşey sormadan önce korkularından "valla arama hedesini kullandım ama bulamadım, ondan soruyorum" demek gereksinimi duyuyorlar.. Her soruyı "arasana ulan" diyerek insanların başına vuranları kınıyorum.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 soulseek favorı programlarımdandır her turun underground gruplarını bulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 peki soulseek i nerden buluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 google da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben de 50 tane açılmış topiğe rağmen aynı soruyu tekrar tekrar açanları kınıyorum.. arama yapmak iyidir herkese tavsiye edin..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orqan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 http://www.slsknet.org/ Oncelikle bunu vereyim. Soulseek abuk subukher turlu grubu bulabilecegin bir programdir. Piyasa disinda bisiler indirmek istiyorsan kullanmak zorundasindir diyebilirim.[hline]--- orqan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 amanınn dakika 1 de ph8 şarkılarını buldum, ne güzel şeymiş bu[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 lapd yi de buldu hehe süper ya folder göstermesi falan mükemmel çok işe yarıyor x e basınca direk kapanıyor falan her türlü kullanım kolaylığı var , acaip mp3leri bile bulabilmesi ise süper 4 milyon userlı kazaa da bi lapd bi ph8 bulamamıştım[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 aradığım şeyi burda bile bulamadım yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ne aradin ki?[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 sınıfta ufak çaplı cd ticareti yapıyorum daren hayes istediler ulan hiçbi yerde yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 kazaa da ilk aramamda butun sarkilari cikti said: Selamon, 12 October 2003 09:54 tarihinde demiş ki: sınıfta ufak çaplı cd ticareti yapıyorum daren hayes istediler ulan hiçbi yerde yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 evet bende soulseek de buldum nihayet, nedense dün gece tüm çabalarıma karşın bulamamıştım, neyse herkeze teşekkürler.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 cogunlukla electronic music search etmek icin kullanilir slsk (underground demeyin tilt oluyorum) bu aralar cok sorun cikiyo zirt pirt down fln oluyor server.[hline]a.k.a Templar Saunblade fütursuzca sevişirim mütemadiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 server hep down mı artık yoksa adslde sorun mu çıkıyo[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: Eno, 09 October 2003 22:12 tarihinde demiş ki: Artık insanlar birşey sormadan önce korkularından "valla arama hedesini kullandım ama bulamadım, ondan soruyorum" demek gereksinimi duyuyorlar.. Her soruyı "arasana ulan" diyerek insanların başına vuranları kınıyorum.[hline]Profocio Hosting +1[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ben de bir soru sorayım ama lütfen bağırmayın.. Kazaa mı, soulseek mi yoksa iMesh mi? Yani sıradan bir kullanıcı için ?[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 kazaa lite[signature][hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 dc++[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 dc++ kullanmak için yani adam gibi kullanmak için en az 50 gb falan share etmen lazım biliyosun heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Andre, 23 Ocak 2004 19:28 tarihinde demiş ki: Ben de bir soru sorayım ama lütfen bağırmayın.. Kazaa mı, soulseek mi yoksa iMesh mi? Yani sıradan bir kullanıcı için ? kazaa lite,soulseek,dc++ bunların 3üde yüklü olsun,birinde bulamadığını birinde elbet bulursun,kazaa da albüm olarak bulmak zor oluyo(tabi aradığın şeye göre değişir)ama soulseek den herkes memnun,her kitleye hitap ediyo mübarek,underground techno da var underground new wave of swedish death metal gruplarıda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hepsi yüklü dursun olayına katılıyorum soulseek i sadece mp3 için kullanıyorum.memnunum.acaip acaip şarkıları bile buluyor.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Soulseek de kanal acalım paticik diye herkes aradıgı mp3 felanda paylasır hem konusmusda oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 soulseek guzel program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar