Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soulseek

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Paticik arama motorundan arattım ancak aradığım bilgiye ulaşamadım. Soulseek hakkındaki düşüncelerinizi ve programı nereden edinebileceğimi yazarsanız sevinirim .[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

evet bende soulseek de buldum nihayet, nedense dün gece tüm çabalarıma karşın bulamamıştım, neyse herkeze teşekkürler.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
said:
Eno, 09 October 2003 22:12 tarihinde demiş ki:
Artık insanlar birşey sormadan önce korkularından "valla arama hedesini kullandım ama bulamadım, ondan soruyorum" demek gereksinimi duyuyorlar..

Her soruyı "arasana ulan" diyerek insanların başına vuranları kınıyorum.[hline]Profocio Hosting

+1[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bir soru sorayım ama lütfen bağırmayın..
Kazaa mı, soulseek mi yoksa iMesh mi?
Yani sıradan bir kullanıcı için ?[signature][hline]Now I lay me down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take

:-) :-)
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
said:
Andre, 23 Ocak 2004 19:28 tarihinde demiş ki:
Ben de bir soru sorayım ama lütfen bağırmayın..
Kazaa mı, soulseek mi yoksa iMesh mi?
Yani sıradan bir kullanıcı için ?

kazaa lite,soulseek,dc++
bunların 3üde yüklü olsun,birinde bulamadığını birinde elbet bulursun,kazaa da albüm olarak bulmak zor oluyo(tabi aradığın şeye göre değişir)ama soulseek den herkes memnun,her kitleye hitap ediyo mübarek,underground techno da var underground new wave of swedish death metal gruplarıda var
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...