Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 5 ay oldu işte. ilk 2 ay içtim sonrasında duruyodu öyle arada içiyodum çok aksak olarak. bütün yazı mutfakta kapalı bir şekilde geçirdi yani. bugun içeyim dedim. nasıl acı bir tat yahu ölücektim. tadı kokusu herşeyi bi acaip olmuş. son kullanma tarihi 2012 haziran. of yaw hepsi de dolu napcamı bilemedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 aromanin kokusundan anlarsin ya. bozuk double rich chocolate felansa zaten ceset gibi kokar sutle karisinca dsfs. yani tadinda degisiklik olmusssa buyuk ihtimal qq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yok bi daha denedim de bi yudum aldım kusuyordum. yani bozuk olmasa da içemem ben bunu heralde :( gitti paracıklar sanırım. iyi de nasıl böyle bozuluyor yaw anlamıyorum kapalı kutusunda :S mesela gainer var bi de o da durdu aynı süre gayet sağlam içiliyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ya kimisi raf omrunu uzatan kimyasallar kullaniyor(tam olarak adlarini hatirlayamiyorum su an). sonucta protein yapisi sicaklik degisimlerinden kolay etkilenir. aminoasit/protein iceren suplemanlari dolapta saklamakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ehehe protein acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 benim bi sene önce aldığım optimum whey 2 hafta önce denediğimde sapasağlamdı. geçen gün son ölçeğini içtim çok iğrençti ama süt mü bozuktu sorun neydi çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar