Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Kız kardeşim yaban elleri hazırlık okumaya gitti ve "İngilizce öğrenirken dizi izlemek istiyorum abi ama Kilyos'da indiremiyorum" dedi bana. Bende abilik moduna bürünerek 180 GB dizi ve İngilizce anime indirdim kıza (dubları anlamak kolay oluyor diye, yoksa ben de biliyorum günah olduğunu) ama 180 GB'nin hepsinin de 15mb'lik rar dosyalarına girmiş bölümler halinde geldiğini görünce (ayıp etti Usenet) abilik feat'ini bir süreliğine kaldırmaya karar verdim. Kız bunları açamaz da ama şimdi, Facebook dışında okuma yazması yok pek bilgisayarda. Bana bir çare verin, yok mu yolu hepsini benim için açacak bir program bulmanın? 7z ile bulamadım.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 part1'i extract et, gerisi gelir.. anlamadım ben bunu?
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hepsini tek klasöre at. select all -> extract here yemiyo mu?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Abi; 20 sezon filan dizi, bir o kadar da anime var. Her biri bölüm bölüm rarlanmış. toplamda part1 diye başlayan belki 1000 tane şey var. Tek tek nasıl yapayım ben bunu?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 mokoko said: hepsini tek klasöre at. select all -> extract here yemiyo mu? Her biri bölüm bölüm klasörlenmiş. Zaten 1000 klasöre girersem bunu yapmak için bir sağ tık ve çıkart sil derim zaten. Hepsi Usenet clientinin garip bir şekinde otomatik çıkartma yapmamasından oldu zaten. Pis client =(
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 rar'ın console'undan kesin yapılır ama nasıl yapılır sdsdfsdf
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 şöle bişiler var in a batch file (file.bat) for /F "usebackq delims=" %k IN (`dir *.rar /s /b`) DO "C:Program Files (x86)WinRARunrar.exe" x "%k" "%~dpk" so, up to you whether you use it directly or call the next batch file. %k (full path) %~dpnk (path, no extention) %~dpk (only shows directories part that have k files but not filenames) This will search down the folder path, and extract that .rar into the same folder. unrar multi folders ya da unrar many folders diye aratınca çıkıyor
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ben rar konsolu olduğunu bile bilmiyordum =) bir de rarlı dosyalı sil eklersem süper olacak. yoksa search ile *.rar araması yapar silerim. Bir saniye... search ile *.rar araması yapıp topluca açamaz mıyım? deniyorum hemen.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mükemmelini buldum: http://www.addictivetips.com/windows-tips/autowinrarzip-automatically-extracts-zip-rar-files-placed-in-a-folder/
di Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 *part01.rar pattern'i ile ara abi, sonra hepsini secip, sag tik yapip, hepsini kendi dizinine cikar deyiver. edit : bulmussun gerci ama dursun yine de. guzel yontem. linux altinda falan indirdiysen konsoldan neler yazacagini da soyleyebilirim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Windows ama sağol yine de. Çalıştı bu bulduğum program güzel. Bir de 7-zip'i kaldırım Bitser diye bir program yüklemeye karar verdim, program zip dosyası içinde geldi yükleyemedim. Önce 7-zip'i silmiştim. Abiii sdasdasfsdfasdfas
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 O bulduğum program da çalışmadı bu arada. Bunu kullandım: The Scene Release Unpacker Download klasörümü otomatik olarak kontrol edip açıyor hem de.
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 SCRU candir, yanniz iyi ayarlaman lazim.
Öne çıkan mesajlar