Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: zgrw, 29 Eylül 2004 18:11 tarihinde demiş ki: Benim karım idam edilecek olsaydı , onsuz olamayacığımdan intihar ederdim . Eğer ben idam edilecek olsaydım , beni tüm sevenlere ağlamamalarını öğütler , onlara gülerek veda ettikten sonra dimdik darağacına doğru yürürdüm . Yo ölene değin mokoko ise cezan :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Liebe, 29 Eylül 2004 18:06 tarihinde demiş ki: quann da ki paraları malları dagıtırdım önce sonrada bizim okulda süper fizikli bi kız var okulda ilk gördügüm yerde elimi daldırırdım aleti cıkarıp kovalardım ne bilim yapardık işte bişiler :) Yazılara dikkat lütfen, ayıp oluyor ama.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
ranges Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 sex & katliam ruleee[signature][hline]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Absolut, 29 Eylül 2004 18:13 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 29 Eylül 2004 18:11 tarihinde demiş ki: Benim karım idam edilecek olsaydı , onsuz olamayacığımdan intihar ederdim . Eğer ben idam edilecek olsaydım , beni tüm sevenlere ağlamamalarını öğütler , onlara gülerek veda ettikten sonra dimdik darağacına doğru yürürdüm . Yo ölene değin mokoko ise cezan :) muahaha onu ben de biliyorum da o mokoko degil mukuku :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar *
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 mukaka diil mi o ya ?[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 sorması ayıptır mokoko yada mukuku yada mukoka nedir :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ölene kadar mukaka derler ya. biliorumda izah edemem simdi ya.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
sheref Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: skyly, 29 Eylül 2004 17:46 tarihinde demiş ki: Sokaktaki evsiz, kimsesiz kalmis bir adamla sohbet eder, ona yemek ismarlardim. Ve o halde yasamayip sadece oldugum icin tanriya dua ederdim... Sen inanıyor musun buna :D Ben 24 saat sonra öleceğimi bilsem gider ünlülerden birine tecavüz ederdim tam EFSANE olarak ölürdüm :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 şöyle karanlık işler yapan adamlara dalardım silahla..dünyayı kötü adamlardan temizlemeye çalışırdım, vurulsam da nsaılsa ölecem bare iyi bişey yapiyim gitmeden[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
sheref Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Yaaa dimi bende derin devletin bütün sırlarını açıklar giderdim :D ölüyosun kardeşim ne mafyayla mufyayla uğraşcan :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Sebnem Scheffer[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya gidin sessiz sakin ölün işsizmisiniz bea :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben ölücem de dünyayı sallamadan ölücem , heyalaam ben öle adam mıyım bee... son 24 saatimde Paris Hilton'u LA deki evinden getirtir idamımı ona gerçekleştiririmm..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ölümüm muhteşem olacakkkk[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 uffff bikmadinizmi bole konularda yok 10 dk sonra olseniz naparsiniz yok 1 hafta sonra yok 24 saat baydi be[signature][hline]Erutan, 28 Eylül 2004 17:31 tarihinde demiş ki: ohooo ozaman reha muhtarı türkiyeden sürmek lazım herif gines rekorlarına girdi katletmede
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: sheref, 29 Eylül 2004 18:32 tarihinde demiş ki: ben ölücem de dünyayı sallamadan ölücem , heyalaam ben öle adam mıyım bee... son 24 saatimde Paris Hilton'u LA deki evinden getirtir idamımı ona gerçekleştiririmm.. yawaş ben sana yollarmıyım onu hiç :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hem biekrem o mokoko bilmeden gonussamyin[signature][hline]Erutan, 28 Eylül 2004 17:31 tarihinde demiş ki: ohooo ozaman reha muhtarı türkiyeden sürmek lazım herif gines rekorlarına girdi katletmede
nameless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hepimiz ölücezzzzzzzzzz!![signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 gıcık olduğum insanlara işkence yaparak temizlerdim hheeeee ne fentezi ama[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 mukukuuu[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar *
sheref Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: nameless13, 29 Eylül 2004 18:39 tarihinde demiş ki: hepimiz ölücezzzzzzzzzz!! +1[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 aslında ölecek olsam en çok beni sırtımdan bıçaklayan , arkadaşım gibi görünüp , bir arkadaşa yapılabilcek en kötü şeyi yapan kişinin karşısına geçip , yaptıklarınıa anlattıktan sonra "ben gidiyorum bidaha beni aramazsın sanırım" diyip gitmek isterdim . (daha fena laf koymak var ama okadar acımasız değilim :))[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Lothrodel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ölene kadar içerdim heralde ;) ölmezsemde o kafayla zatan önüme gelen karıyı kovalardım :p ya herru ya merru hesabı takılırdım işte...[signature][hline]In Flames We Trust
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ahahahaha[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Gider tefeciden öküz gibi borç alır, patlayana kadar yemek yer, yapabildiğim kadar seks yapar, gezebildiğim kadar gezerim 24 saat içinde. Geberip gidince de zaten aldığım borç da yanıma kalır, en kötü sırat köprüsünden beni sırtlayıp geçiremeyecekleri için o paralar aşağıya düşerim :) Ne kendininizi elalemi öldürüyorsunuz, madem öleceksiniz gününüzü gün edin, ölümüne mokokoyu siz başkasına yapın. Öleceksek keyfimizle ölelim be bilader...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Öne çıkan mesajlar