Mavi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Evet 2 gün önce bir film de izledim adamın karısı 24 saat sonra idam edilicek adama haber veriliyor falan aklıma hemen pati geldi sorim dedim ne yaparlar acaba. Siz 24 saat sonra idam edilicek olsanız ne yapmak isterdiniz ne yapardınız ? Ucuk kacık yazmayın uzaya giderdim zamanda yolculuk yapardım 10 sene geriye dönerdim şeklinde :D[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 idam edilecek bir karım oldugu icin intihar ederdim.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 29 Eylül 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 24 saat sonra idam edileceksem pek birşeyyapmama izin vereceklerini sanmıyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Absolut, 29 Eylül 2004 17:33 tarihinde demiş ki: 24 saat sonra idam edileceksem pek birşeyyapmama izin vereceklerini sanmıyorum. verdiler işte seni saldılar gez gel dediler 24 saat sonra. tabi kaçma ihtimalin yok yani hücredede değilsin 24 saat serbestsin.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Öyle bir suç işleyeceğimi sanmıyorum. Düşünmesi bile kötü[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: lord_elvyn, 29 Eylül 2004 17:30 tarihinde demiş ki: idam edilecek bir karım oldugu icin intihar ederdim. karın idam edilmicek sen idam edilicek olsan diyorum =)[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ailemle geçirirdim. Bekar ve kimsesiz isem de bir silah alıp herkeşi öldürürdüm. Nasılsa 1 gün sonra ölücem kaybedecek bişeyim yok. Vururlarsada bari şanımız yürür :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hmm,hiçbişi yapamazdı kimse.Kimse öbür tarafa ömrünün son bir gününü günahla geçirmek istemez yoksa benmi yanlış düşünüyorum ? uyumazdım hiç,uzun bi hayatı 24 saate sığdırmaya çalışırdım.Gezerdimde gezerdim önüme çıkan herkeze benimle ytrmısın derdim lol.Ha tabi abdest alırdım ölmeden önce.[signature][hline]Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli,seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Absolut, 29 Eylül 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Ailemle geçirirdim. Bekar ve kimsesiz isem de bir silah alıp herkeşi öldürürdüm. Nasılsa 1 gün sonra ölücem kaybedecek bişeyim yok. Vururlarsada bari şanımız yürür :) kaybedecek bişeyin mi yok ? bi ömür var...bu hayat bi sınav önemli olan edebi hayat,ylnmı ?[signature][hline]Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli,seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ben tecavüz ederdim herkeze.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Garbage'e gidip Öldürdüm diye topik açardım. (Heralde katliam falan yaptık ki idam ediliyoruz?) Ya da açmazdım. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: FRP_Master, 29 Eylül 2004 17:37 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 29 Eylül 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Ailemle geçirirdim. Bekar ve kimsesiz isem de bir silah alıp herkeşi öldürürdüm. Nasılsa 1 gün sonra ölücem kaybedecek bişeyim yok. Vururlarsada bari şanımız yürür :) kaybedecek bişeyin mi yok ? bi ömür var...bu hayat bi sınav önemli olan edebi hayat,ylnmı ? Ölüm cezasını aldığıma göre diğer tarafta pek sevilmeyeceğim belli o yüzden dalardım millete.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Sokaktaki evsiz, kimsesiz kalmis bir adamla sohbet eder, ona yemek ismarlardim. Ve o halde yasamayip sadece oldugum icin tanriya dua ederdim...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 elime keleş alip gicik oldugum adamlari oldururdum[signature][hline]dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 gider bi kaç el daha kantır kapışıp gelirdim.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bi yerlerden 10 tane fln el bombası bulmaya çalışırdım bulunca ise gidip ucururdum kafama göre bi yerleri. gördüğüm hatuna sulanırdım acaip[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 paticik e girip, "24 saat içinde idam edileceğim ne yapayım" diye sorardım..ya da sormazdım...[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 rofl koptum[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Madem serbestim tum sevmediğim kişileri vururdum. tabi kaçma ihtimalim yoksa... Ama varsa kaçmaya çalışırdım tabii ki. Koşarak deil tabi. Gider bi tekne kiralardım(kaptanıyla beraber :) ). Beni başka bi ulkeye goturmesini istedim. başka ulkede yakalansam bile ordan ulkeme nakil olmam zaten 1 yıl surer. bu zaman zarfında gene kaçmaya çalışırım. Boyle gider. En kotu ihtimal vurulurum. Ama daha fazla yaşamış olurum, kaderime inat.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 quann da ki paraları malları dagıtırdım önce sonrada bizim okulda süper fizikli bi kız var okulda ilk gördügüm yerde elimi daldırırdım aleti cıkarıp kovalardım ne bilim yapardık işte bişiler :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Liebe, 29 Eylül 2004 18:06 tarihinde demiş ki: quann da ki paraları malları dagıtırdım önce sonrada bizim okulda süper fizikli bi kız var okulda ilk gördügüm yerde elimi daldırırdım aleti cıkarıp kovalardım ne bilim yapardık işte bişiler :) NİHOHHAHHA[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Benden başka 1 gün içinde ölecek idamlık varsa onu öldürürdüm :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Benim karım idam edilecek olsaydı , onsuz olamayacığımdan intihar ederdim . Eğer ben idam edilecek olsaydım , beni tüm sevenlere ağlamamalarını öğütler , onlara gülerek veda ettikten sonra dimdik darağacına doğru yürürdüm . edit:bir gün doğru yazacam ama o günü hangimiz görebilecez bilmiyorum[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 29 Eylül 2004 18:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: zgrw, 29 Eylül 2004 18:11 tarihinde demiş ki: beni tüm sevenlere ağlamamalarını öğütler gereksiz bu ya. 1 günün kalmıs.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 damardan diyosun :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar