Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşadığınız garip olaylar?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bu konuyu cidden içimden gelerek açıyorum.. lütfen garbıç muhabbeti olmasın :) mesela günlük hayatınızda yaşadığınız gerçekten ilginç durumlar oldumu ben bu gün hatta bir çok zaman yaşadığım bişi anlatcam;
insanlar kaldırımda yürürken bir yön belirler... mesela karşıdaki adam sağ gider siz sağa gidersiniz.. bunlar sn lik hareketlerdir ancak öle bir zaman olurki karşıdaki insanla aynı düşünürsünüz o sağa gider side sola gider karşınızdaki adam nasıl hareket etse aynı hareket edersiniz 4-5 beş hamle öle gider böyle çok yaşamışlığım vardır bunu planlayıp yapsanız çok zor olur ama bilmeden aniden oluyor böyle garip olaylar yaşanlarınız vrmıdır acaba :) aklıma geldikçe yazacağım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
Trafik polisi ne zaman durdursa, kesin bir garip olay yaşıyorum.
Onlar mı garipler ben mi, hala anlamadım. Hayatımın en garip dakikaları, "ehliyet...ruhsat" repliğiyle başlıyor.

Ha bir de şu meşhur "Deja-Vu" olayı var garip olan. O anı daha önceden "yaşamış" olmak.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Mesaj tarihi:
Bukadarına pest denicek kadar asalak bi olay geçti başımdan ; ADSL bağlatıyı almak alt yapının yapılması için yaklaşık 9 ay kadar uzun bi sure bekledim neyse en sonunda elemanlardan portumun açıldığı haberini aldım modem işlerni falan halletim eve geldim tum sistemi yerleştirdim bu kezde kullanıcı ve şifre hatası veriyo . Zaten sinirimden deliye donmusum bide bu cıkınca iyice zıvaradan cıktım . Sonra musteri hizmetini aradım dedim boyle boyle sorun bu neden boyle . Kadın ; işte efenim bizden değil size verilen kağıtta yazıyo olması lazım falan diyo . Bakın hanfendi kağıtta yazdığını bende biliyorum falan diyorum karı direttikçe diretiyo . Neyse dedim belki Kullanıcı ismim daha check edilmemiştir . Sonra dedimki port acıksa zaten acılmıştır hersey bi daha aradım yine aynı hatun yine salak saçma konuşmaya başladı . artık arayalı 10 dakka falan olmuştu bi başka eleman bu kez erkek aldı telefonu buyrun falan dedi bi 5 dakka ona anlattım derdimi . Eleman diyo yok bizimle alakası yok . Yaw kardeşim bu hattı açan kim benmiyim sizmisiniz diyorum benim diyo . E ozaman siz bilmiceksinizde kim bilicek benmi diyorum susuyo . Artık bi 20 dakkayı buluyodu dayanmadım zaten sinirliyim . Başladım bağırmaya numaram şu şu hemen kontrrol edin dedim . bu kez herif ya neden bağırıyosunuz falan demeye başladı lan dedim sen bakıyonmu yoksa benmi geliyip bakıyım dedim . Eleman en sonunda numaranızı bidaa alıyım beyfendi dedi soyledim bu arada tel faturası girdi giriceği kadar adls nin sabit fiyatı kadar musteri hizmeti faturası tuttu nerdeyse .

En sonunda öğrendikki hata onlardaymış son hanesi normalde 73 onlar 23 yapmışlar . İşte ogun hayatımda hiç sinirlenmediğim kadar sinirlenmiştim ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
o olaya bende uyuz oluyorum nedense hep beni buluyor yada ben yürümeyi bilmiyorum.

Birde nedense omuzu çeken hep ben oluyorum bigün çekmiicem dedim istiklalde yürürken 6-7 kişiye omuz attım.

Ulan bendemi gariplik yoksa milletimi[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
Geçen kafeye polisler geldi net cafelerde sigara içirtmek kanunen yasak bizde haliyle içirtiyoruz türk polisi ani bir baskınla yakaladı :) [kime içirtiyorsunuz bunları :lol: ) adamlar oturup tutanak yazmaya başladılar ve 3ü birden cafenin içinde sigara yaktılar :hrr: ardından bizim oktay abi (cafe sahibi) geldi aşırı derecede alkollü :) bundan bir kaç yere imza atmasını istediler buda o haliyle masaya imza attı ben dayanamadım kötü bir şekilde gülmeye başladım baktım herifler cins cins ne oldu bişeymi var genç BİZ TÜRK POLİSİYİZ gibisinden ayaklara yattılar bende yok bişey abi sizin içtiğiniz sigaralarda cezaya dahilmi onu sorucaktım dedim...[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben...
++Turkmania+
Mesaj tarihi:
o kaldırım durumunda önünde duran birde karşı cinsse piskolojik olarak daha da yıkıcı oluyor

''rezil oldum aman tanrım yüzüme bakmaz artık! kesin içinden salak da demiştir bana''[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Ekim 2004 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Arkadaşlarla Okula giderken Karşıdan karşıya geçioz beklioz arabaların Geçmelerin Karşı Kaldırımdada Sucu war Bisikletle Böle Gülüor Aynı Böle Saçlar faln Batman Joker gibi arkadaşlara dedim beyler Eleman Tip Tip bakıyor Diye DeliGaliba dedim ama böle 5dk bakıo bize gülüo bi baktım Bizim Arkadaşın Yanında Kız arkadaşıda wardı .. Kız O Benim akrabam dedi .
Biz koma :) ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Mesaj tarihi:
delinin bitanesi geçen gün Zonguldak'ın en işlek caddesinde fermuarını çözüp şeyini dışarı çıkarıp yol kenarındaki mazgala işedi :)[signature][hline]ASLI GİBİDİR
  • Yeni Oluştur...