liberal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Theridone said: mesaj gitsin almam mümkün değil de mesela 100x70'lik bir tablo için resmin pürüssüz (pixel görünmemesi) olabilmesi için yükselik ve genişlik pixel oranı minimum ne kadar olması gerekiyor? burada yaptırabilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 1024x768 bile yeterli aslında resmin iyi çıkması için kanvasta. sadece en-boy oranı değil, dpi da önemli bu konuda. En az 1k çözünürlük olması yeterli diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Hem uplayayım hem de sitemizi duyurayım dedim. E-Ticarete atıldık beyler, yaptığım hediyelik eşya işini devam ettiriyorum. SanalPos başvurum henüz onaydan geçmedi ama havale ile alım yapabiliyorsunuz. yakında sanal pos da gelecek ve kredi kartıyla alışveriş de yapılabilecek Prestige Private Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Müthiş. Ellerine sağlık evde herkes çok beğendi bebek için yeni siparişleri en kısa zamanda elinde. Tekrardan eline sağlık. İyi çalışmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Rica ederim ne demek. Memnun olmanız beni de memnun ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 haci max hangi boyutlarda cikarabiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Kampanya Reyiz Geri Döndü! http://i.imgur.com/McNMp.jpg Özlediğinizi biliyordum, ilk kampanyamın getirdiği sese daha fazla kulaklarımı tıkayamadım. Kargo şirketiyle harala gürele bazarlığa oturdum şu minicik boyumla ve enfes bi' şey yakaladım ey ahali! [cCc] Anlatıyorum İyi Dinleyin [/cCc] Bu cumadan itibaren, yani 31.08.2012 tarihinden itibaren 35x50 Boyutunda [list] [*] Tek seferde en az 3 adet ve daha fazla siparişlerde [/list] 50x70 Boyutunda [list] [*] Tek seferde en az 2 adet ve daha fazla siparişlerde [/list] 70x100'de ise; adet, süre, renk, din, dil, ırk ayrımı yapılmaksızın. Kargo Benden! 31.08.2012 tarihinden itibaren kampanyayı tam 45 gün boyunca güncel tutuyorum. Daha ne yapim?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 senko said: haci max hangi boyutlarda cikarabiliyorsun? haci en fazla 95 cm x 4 metre yapabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 helealelele X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 evet efendim bu topikte uzun bir süre önce yazmam gerekirken eşşek ben hep erteleyip durdum. Baktım hazır kampanya yapmış dedim reyizin reklamını pompalıyayım. Efenim öncelikle ben bir resim için fikir danısalım dedim ancak ufak bir yanlış anlaşılmadan dolayı göndediğim resim yapılmış Theridone'de büyük incelik gösterip hiçbir ücret almaksızın bana hediye etti. Kendisine birkez daha teşekkür etmek istedim ve reklamın hasını yapmayıda bir borç edindim. Resim odamda tam karşımda hergün göz göze geliyoruz sağolsun boş duvar yada kalitesiz poster yerine gözlerim bayram ediyor. Baştan küçüktür diye tahmin ettiğim boyutlar sıpa kadar çıkınca baya bir şaşırdım kargoya mükemmel vermiş bu arada acana kadar canım çıktı baya iyi koruma yapmıştı. Ne ıslanma ne ezilme ne zedelenme ne yırtılma söz konusu. Resmin kalitesi oldukça kötü ve renkler soluk olmasına rağmen baya canlı ve güzel kalitede basmayı başarmış hiçbir şekilde göze tuhaf gelmiyor. http://i.imgur.com/JpJFq.jpg dipnot cep telefonum nokia3310 idare ediverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 sabri kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 sen şimdi bu yanlış anlaşılma olayını anlatmasaydın iyiydi,sömürürler bunu :D Theridone hacı bi öm atıcam bakar mısın resim yollıcam sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 valla Theridone iyi niyetini kullanıp benim atölyemde duracağına senin duvarını süslesin diye gönderdi hiçte göndermiyebilirdi. Öyle olan birine sanmıyorum iyi niyet göstereceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 rıdvan başkana insan gözü kapalı güvenir. helalz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Site güzel olmuş ancak her girdiğimde gözüme takılıyor. "Mouse Pad" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 @vaperon, artık gözüne takılmayacak, denedim %100 çalışıyor :) @ginaly reis, teşekkür ederim başkan sağolasın. teveccühün. @NolaxThensbane, teşekkür ederim hocam çok sağol yazdıkların için. Bazen hatalar oluyor atölyede işte :) Senin beyefendiliğin kâfi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 uzaklara gitmeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 double değil, triple post olacak ama uplayayım istedim nedense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ahşap şase'nin kalınlığı ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Akito said: ahşap şase'nin kalınlığı ne kadar ? 5 santimetre ahşap şase kullanıyoruz. Bu arada, Kampanya Reyiz v2.0 devam ediyor! http://i.imgur.com/McNMp.jpg 35x50 Boyutunda [list] [*] Tek seferde en az 3 adet ve daha fazla siparişlerde [/list] 50x70 Boyutunda [list] [*] Tek seferde en az 2 adet ve daha fazla siparişlerde [/list] 70x100'de ise; adet, süre, renk, din, dil, ırk ayrımı yapılmaksızın. Kargo Benden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Hemen sorumu sorayim ozaman; Cok ince kumasin uzerine de baski yapabiliyomusun? Ahsap cercevenin icini sungerle doldurup ustunu baski yaptirdigim ince kumasla kapatmak gibi bi amacim var. Maksat salona hem gorunumu guzel bi tablo olsun hemde ortamin akustigi biraz toplasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Selam Korax, çok ince kumaşa baskı konusunu dilim döndüğünce açayım. Kanvas dediğimiz malzeme aslında bir kumaş türü. biz kağıt diyoruz dilimiz alıştığı için. kağıt değil. Ancak biraz kalın olduğu ve baskıda mürekkep kullandığı için mürekkebi emerek kötü baskıyı tolere edebiliyor. ince kumaşa bastığımız anda (%100 pamuk olsa bile) her halükarda baskı kalitesi çok kötü olur. Çamur gibi baskı alırız o işten. Ne ben öyle bir işi teslim ederim, ne de yaparım derim. Kötü olur çünkü. içinden "ulan bu muymuş" dersin. Yaptığımız işi göstermez kanvas'tan başka kumaş. Yapanlar elbette vardır ama ben m² sinde 6 lira fazla kazanabilmek için kötü iş çıkaramam. Şimdi az kazanıyorum ama en azından insanlara bakacak yüzüm oluyor işi teslim ettiğim zaman. Internet (ki itibarınızın en çabuk biteceği mecradır ticarette) üzerinden satış yaparken bile bu riski alamam Ancak sana şöyle bir şey öneririm; Tablonu yaparım, ahşap şaseye gerdikten sonra arkasına astarını zımbalamadan önce içini süngerle doldururum. Akustik için aklıma gelen başka bir çözüm yok maalesef. Umarım yardımcı olabilirim. Korax said: msj gitsin :) Bu arada sitemizin alan adını www.bakbakayim.com olarak da ekledik yani Prestige Private Bak Bakayim! dan erişebilirsiniz sitemize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Cevap icin tesekkurler. Kanvas sesi pek gecirmedigi icin akustige de etkisi olmuyo. Oyuzden ince kumas dusunmustum. Isin asli cok detaylica hd bi resim görmek degil amacim. Daha sade bi resmi o tarz bi kumasa bastirip ufakta olsa görselligi etkilemek birazda akustige etki vs. Neyse du bakiim ben bunu bi dusuniim iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Yeni eve çıktım, duvarlarım bomboş. 3-4 Ay içinde 4-5 tane sipariş verebilirim eğer ilk siparişten memnun kalırsam. Tabi önce resim bulmak lazım (:P) Aha bu resim için boyut sorunu olurmu? Kaliteli, pikselleri fazla görünmeyen bir iş çıkarmı sence yoksa yeni birşeyler aramaya başlayayımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar