nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Kalite yeterli gözüküyo, mesela şu kaç dpi ve çözünürlük baskısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 1680x1050 pixel çözünürlük 72x72 dpi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Selam, Arşivi karıştırayım azcık :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Bornova'dayım ben de, neredesin tam olarak bi geleyim istiyorum 2 adet falan düşünüyorum 70x100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 güzel bişi bulursam yaptırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 paramecium said: Selam, Arşivi karıştırayım azcık :) Saygılar. Beklerim her zaman, bi özel mesaj kadar yakınınızdayım :) nomsaR said: Bornova'dayım ben de, neredesin tam olarak bi geleyim istiyorum 2 adet falan düşünüyorum 70x100. Vergi dairesinin arkasındayım hocam, Ceylan Kırtasiye yerin adı Ceylan Kırtasiye 1992'den beri. ba dum tıs. 0(232) 339 39 04 0506 486 47 46 Rıdvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Off, şunun gideri var aslında.. Tr'ye gelince hallederiz artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 uplayalım, yitip gitmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 double post olacak çok üzgünüm, affınıza sığınıyorum. paypal yolunu da açmış bulunuyorum şu dakikadan itibaren. paypal şeklinde ödeme de alabiliyorum, bilginize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 kırtasiyeye adam lazım mı part tayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Vingthor said: kırtasiyeye adam lazım mı part tayım 11 ve 12. ayda nerelerdeydin hocam ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Bende şöyle bi resim beğenince yaptırıcam rıdvan :D wallpaper arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ben 1 senedir arıyorum, halen bulamadım. insan seçemiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Şu tarzda şeyler arıyorum yani ton olarak ama tabi bu değil http://wallpapers.varjati.com/wp-content/uploads/2010/03/00714_Black-White-Pier_1280x800-Wallpaper.jpg hani eline falan geçerse güzel bişey yollarsan bana beğenirsem direk yaptırırım hatta iş çıkışına yakın gelir kparkta falan 1er bira içeriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 şu resmi istiyorum, boyutları uyar mı 70*100 e? http://flyerdesign.at/blog/wp-content/uploads/2009/06/last_supper_davinci.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 benjani said: şu resmi istiyorum, boyutları uyar mı 70*100 e? http://flyerdesign.at/blog/wp-content/uploads/2009/06/last_supper_davinci.jpg yakindan pakinca pikselleri mutlaka gorunur. ama 1-1.5 metreden bisey belli olmaz Dartanian said: hani eline falan geçerse güzel bişey yollarsan bana beğenirsem direk yaptırırım hatta iş çıkışına yakın gelir kparkta falan 1er bira içeriz :D olur tolga aklimda artik merak etme, arsivden bi kac sey atarim sana :) valla super de olur 2 sene oldu sanirim senii gormeyeli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 uplayalim da uzaklara gitmesin guzelim baslik. reklam olur hem B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 söylediğin tarihe kadar başlığı indirimli kanvas tablo diye değiştiriyimmi sonra yine indirimsiz yaparız ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Sticky yap sevabın en büyüğünü yapmış ol sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 sticky olursa ihya olurum tolga :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ya talep fazla olduğu için sticky yapiim diye düşündüm ama bence orda kaynar gider bence uplaman daha iyi olur diye düşünmüştüm sticky yapıyorum o zaman, sonra istersen geri indiriz aşağıdaki başlıklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 guncel basliklarda gorunsun de az vitamin girsin bunyemize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 öhöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Şu bardak baskıları için linkin vardı. Nerde o? Sipariş vercem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 burasi hocam http://forum.paticik.com/read.php?27,6088636 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar