NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 olm su ilk mesajına bi web sitesi neyim yazsana ara sayfalardan bulmaya calısıyorum her defasında siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 WaNTeD said: TERLİDON kutun dolu boşaltır mısın boşaltıyorum abi atabilirsin birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 BabacumMostors said: Theridone said: mekan burada, http://maps.google.com/maps/place?q=ceylan+k%C4%B1rtasiye+izmir&hl=tr&ie=UTF8&cid=4302427366025292721 google desteklemiyormuş.. :( google bize bahmiyir :( link kurbağa olmuş olm, yoksa çok süper bakar bize gogel https://www.google.com/maps/place/Ceylan+K%C4%B1rtasiye/@38.461816,27.210031,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x14b97d255d6eec97:0x3d5c85db3ead47c9 sitemiz de www.bakbakayim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 buraya değil ilk mesajına koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 http://bakbakayim.com/kanvastablo/ikiparcalisaatli İkili saat no:22 isimli tabloya tıklıyorum özelliklerine bakmak için ama 5 parçalı tabloya yönlendiriyor. İlgilenebilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 iyi deneme esasinda 49 90 diyip acilan sayfada 159 90 i da var alin hesabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 NolaxThensbane said: buraya değil ilk mesajına koy Yarım saat mi, 1 saat mi öyle bir süre geçtikten sonra mesajları editleyemiyorsun. Bu yüzden admin/mod birinin yapması lazım. Adam yapamıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 masa said: http://bakbakayim.com/kanvastablo/ikiparcalisaatli İkili saat no:22 isimli tabloya tıklıyorum özelliklerine bakmak için ama 5 parçalı tabloya yönlendiriyor. İlgilenebilir misin Düzelttim onu, isimleri ayni olunca linkleri de ayni vermisiz ic ice gecmis, sagolasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Peki gerçekten saat var mı yoksa resim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Gercek gercek, akar saniyeli mekanizma takiyoruz. Resmin uzerine de saatin rakamlarini basip saniye yelkovani takiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Abi son soru sonra alıcam. Saat çok ses çıkarıyor mu tik tak diye. Aynı odada uyurken rahatsız edebilir mi sence saat sesinden rahatsız olan birini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 beni rahatsız etmiyo valla, tik-tak saat olmadığı için minik bi ses yapıyo o kadar. Akar saniyeler tok tok tok ses çıkarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 tok tok diye degil. kart kurt diye ses cikariyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 AJHAHAHAHAHAHHAAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Theridone said: Ne zamandır yazmıyormuşum başlığa, ta 7. sayfaya gitmiş. 3-4 güne kadar güzel bir kampanya yapacağız yılbaşı üzeri. Bir de sitede "FIRSAT" bölümü açacağız, devamı olmayan ürünler getirip stoksuz ve uygun fiyata satacağız. Onun da anlaşmasını tedarikçilerle ya cumartesi, ya da pazartesi yapıp buradan duyurucam. kip in taç pati! Sen kaça satıyosan 20tl ucuzuna ben Amazondan getirtecem lan!! Maksat para yurtiçinde kalsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 sonra kürtler kötü kolliycaksın gözü. yok öyle http://www.youtube.com/watch?v=9ZghdNYoZmY&feature=youtu.be&t=1m07s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Tehdit Alemen Tehtittt!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Selam, öm atacaktım ama kutun doluymuş :( Kanvas tabloda sitedeki standart boyutların dışına çıkmak mümkün mü? Eğer mümkünse en küçük boyut ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 rid1 benim heykelimi kaca yaparsın bıyıklar haric ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Theridone nin siteye bir makeup lazim bune ya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 rıdvan abi mesaj kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 boşaltıyorum kutumu arkadaşlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 site neydi rıdvan canvas yazdım ama çıkmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 http://www.bakbakayim.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 sitede kürtce secegeni yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar