Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Piknik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya şu havalar sıcakken daha kış tam gelmemişken bir piknik yapalım diyorum. Eğer buraya gelmeyi göze alırsanız kumburgaz askeriye kampında süper bir piknik yapabiliriz. Her şey ucuz süper ortam :P ama gelemezseniz benden beklemeyin yardım ama kesin bi piknik yapalım.[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
rakı içki her şey serbest zaten mangal rakısız içkisiz olurmu ? yer istanbul kumburgaz kimler geliyor parmak kaldırın gelen yok mu ya :D[signature][hline]Msn : [email protected]

- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Mesaj tarihi:
*!uo oynamaktadır*
pikniği basalım
*!bastık pls!*[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki:
Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal.
Mesaj tarihi:
şehir nere ya ? ist mi ? kumburgaz nerde ben bilmio :D[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyi olabileni öldürmeyi başardınız .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
up piknik istiyommm[signature][hline]Msn : [email protected]

Mesaj tarihi:
aha Ankaralıyım ama yaz tatillerini hep kumburgazda geçirirdim taki 17 ağustos depremine kadar.

Işık sitesiydi galiba sitenin adı müthiş arkadaşlarım vardı ya hepsini çok özedim...
aha apartmanın adına kadar hatırladım (sümbül apartmanı 8 numara)

Denize "0" ev var gidemiyoruz korkudan vay anasını

[Bu mesaj homoid tarafından 02 Ekim 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...