postaci Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Not: Sadece Tarlalardayken Kullanılır... [itemdef i_deed_feeder] ID=i_deed type=t_script Name="Deed to an animal feeder" Can_Flip=0 Weight=3 Category=Miscellaneous Subsection=Ground Items description=Places an animal feeding hay on=@UserDclick Target Choose where to place an animal feeder. on=@targon_char src.newitem i_feeder lastnew.p= remove update Return 1 //************************ i_feeder************ [itemdef i_feeder] iD=i_hay type=t_script Name="An animal feeding hay" Can_Flip=0 Weight=20 Category=Miscellaneous Subsection=Ground Items description=Feeds animals by stepping on it. on=@create message "A feeder was placed." More=20 on=@step If (ArgN1) //avoiding to start script every second. Return 0 EndIf If (Src.Body != c_man) && (Src.Body != c_woman) If (More >=1) Src.Food= say " was fed." More= Return 1 EndIf EndIf If (More == 0) say "All food was used to feed the animals." endif on=@UserDClick If (More >= 20) Src.SysMessage "Thou canst not add any feed to this tile." // :-) Return 1 EndIf Arg(potreba,) If (Src.Rescount(i_gold) < potreba) Src.SysMessage "Thou dost not have enough money to pay the feed!" Return 1 EndIf Src.Consume= i_gold More=20 Src.SysMessage "Thou hast paid gold coins and this tile will store feed for thine steed." Return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ne ıse yarar bu scp?[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 belli basli atlari doyurmaya yariyor Deed icinde 20 adet saman var yerdeyken tikliyarak doyuruyorsun atini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 okumadan cvp verdım prd anladım sımdı okuunca :D[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 bazen bende öyle cok yapiyorum olur arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 postaci seni karantina altına alalım gelir gelmez 2 scp hmm.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 benzerini www.sphereserver.com da bulabilirsiniz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 said: Larethian, 01 Ekim 2004 19:01 tarihinde demiş ki: benzerini www.sphereserver.com da bulabilirsiniz. kendim yazdım diye iddia etmiyorumki zaten coğu kişi bilir bunu Sphereden olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 sphere.com dan alınmıştır diye bi not düşebilirdin :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Uzatmayalım Bişeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 laret 2 sn kıllık cıkarma ya bu chat bs vs vs hepsi sphereserver.net de var allahım ya adam sizin gibi alıp ben yaptım moduna girmiyor paylaşıyor siz yine kıllandırıyorsunuz gralsınızya siz[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Erutan , sende laret e laf yetistirmek icin elinden geleni yapıyon[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 vallaha bana yapılan herşeyi başkasına tıpış tıpış yaparım hiçkimsede karışamaz[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
postaci Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 said: Larethian, 01 Ekim 2004 22:26 tarihinde demiş ki: sphere.com dan alınmıştır diye bi not düşebilirdin :) birdahaki sefere öyle yaparim benim hatam :) ve editlediklerimide not olarak düşerim buradaki tek amac güzel olanları sizlerle paylaşmak yani ben yaptim havasına girmek değil saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar